72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #36089
    én ugye angolból fordítok, és próbálom tartani azt ami ott van, de ha azt akaarom, hogy magyarosan hagozzon, akkor néha muszáj ferdíteni....
    a sekireit is csinálom most....azt a chihiro-tól csinálom és kicsit meglepődtem, hogy a fordítások mellett tele van megjegyzésekkel, hogy mit mondott meg hasonlók :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, mit fogsz mindjárt a többiektől kapni... :))))
    BANNER alatt ott van minden :)
  • bakkerman
    valaki tudna adni egy torrent linket(mindegy milyen,csak ne legyen lassú) a Halo Legends című animéhez HD(720p) formában?? Mindenhol csak ripek vannak.meg divixesek,azok meg nekem nem jók...
  • armageddon666
    Ne is, mert többnyire a fordítás az ferdítés, és abból egy is elég, nem kell kétszeres áttét. Egyébként angol feliratot jobban szeretek olvasni, mint magyart.
  • IMYke2.0.0.0
    Mostanság annyira rápörögtem az animékre, hogy "hú de jó lenne, ha tudnék japánul, vagy japán ismerősöm/barátnőm lenne" gondolatok cikáznak a fejemben, amikor egy-egy satnya magyar feliratra nézek...
    A gondolat is azért cikázik a buksimban ilyenkor, mert szívesen készítenék feliratokat ilyen sorozatokhoz.
    De, hangsúlyozom: nem ANGOLBÓL.
  • BEAST #36084
    Nem szoktak zavarni a spoilerek sem, az meg főleg nem, hogy leírod neked mennyire tetszik. Engem egyedül csak az zavar, hogy legszívesebben én is nézném, de tudom, hogy egyben sokkal jobb lesz. Addig pedig vergődök. :P
  • Jakuza001
    Csak hogy ezeknek a csapatoknak meg van a sajat sorozatuk, nem vallaljak fel a regieket, maximum egy uj sorozatba kezdenek bele csak altalaban.

Anime pedig joval tobb van, mint amit elbirnanak. Sub csapatok meg nem igazan gomba modjara szaporodnak, vagy azt latod, hogy elkezdenek egy sorozatot es abbahagyjak par resz utan.
  • LasDen #36082
    bocs hogy nem tudok várni mint te.....ne olvasd el amit írok :D
  • BEAST #36081
    Inkább ne legyél. Mindig azokat nézed megjelenéskor amiknél én várok az utolsó részig. :( Szerintem várj te is, mennyivel jobb lenne! :D
  • LasDen #36080
    én vagyok a mérce vagy mi??? :D
  • Zomil
    oh értem köszi :)
    már várom amugy, Lasden-nek tetszett az elsö rész, szoval olyan rossz nem lehet :D
  • LasDen #36078
    nah...Samurai girls a 2. résszel indít??, az fasza...azt hittem várnom kell plusz 1 hetet :D
  • Lelouch
    Van, hogy egy-egy anime első részét hamarabb adják le. Most ennél is ez volt a helyzet.
  • Zomil
    köszi, és azt lehet tudni miért volt ilyen nagy kihagyás?
  • Malakai
    Btw a mangaipar leáldozóban :( csak még nem érezni annyira.
    Ezt tényleg sokat hallani, de régen is jósolgattak ilyeneket. Ha a pesszimizmus be is jön reméljük a tehetséges mangakák túlélik.
  • Malakai
    Teljesen egyetértek, ahogy az alább én is írtam ugyanezt.
  • Malakai
    Nem arról van szó, hogy most hirtelen ne lehetne animét nézni, mert ne lenne sub, főleg, hogy Eclipse leginkább közkedvelt sorozatokat fordított. A kismillió csapat többsége vagy gázos feliratokat ad ki, vagy iszonyat lassú, tehát azért veszteség a csapat megszűnése.
  • armageddon666
    De újonnan a speedsub-csapatok sokkal silányabbak, mint régebben... Vagy az igényeim nőttek. Részben biztos közrejátszik ez is, de ha abszolút minőséget nézünk: romlik.

A minőségi suboknál meg a sebesség a siralmas :\
  • IMYke2.0.0.0
    Bőven van még 'subber' csapat!
    Nem kell temetni a dolgot.
  • Malakai
    Jaja, sebesség/minőség arányában baromi jól dolgoztak. Minőségi speedsub csapat tényleg jobban illik rájuk, mivel az ő sebességükkel az esetek többségében lehetett hetiben nézni, viszont archiválni is elég jók voltak.

Minőségi feliratot gyártó csapatból meg nem nő olyan hamar új a helyére (nem úgy mint gagyi speedsubból, amik közül ha egy csapat megszűnik azonnal van két másik), de biztos lesz utánpótlás, idővel.
  • armageddon666
    Amiért a nyugatiak meg keleti filmeket csináltak újra, vagy animéket próbálnak live-actionre vinni. Fogynak ki az ötletekből, megpróbálnak más közönséghez is hozzászólni, ilyesmi.

Btw a mangaipar leáldozóban :( csak még nem érezni annyira.
  • armageddon666
    Egy minőségi release csapat (de mondhatnám egyedülállónak is az eclipset... nem volt másik ilyen sebességgel dolgozó qualitysub / ilyen minőséggel dolgozó speedsub csapat - utóbbinak vallották magukat) hunyt el, és jön utána sok másik YourMom meg egyéb "trágyasub" csapat... :\
  • Malakai
    Meg a DC (Batman) és a Warner (Supnat). :)
  • armageddon666
    THORA nem sub csapat hanem rip csapat... szal ha a subberek "kihalnak" akkor THORAnak is lőttek. max RAWt raknak majd fel.
  • Lelouch
    Én se örülök ennek az irányvonalnak annyira. Csinálnák inkább pl. a már kb. 2 éve beígért Kaiji folytatást. :D De az a project is szerintem már teljesen befagyott, mert nincs benne (annyi) pénz, mint ezekben a nyugati cuccokban.
  • LeventeV
    en a supernaturalbol lattam teasert, szerintem jobb lesz mint a film. x-menrol nem hallottam, csak wolverine-rol. amugy szerintem azert csinaljak, hogy japanba nepszerusitsek a nyugati cuccokat. biztos jo summat fizet a marvel.
  • Malakai
    Engem azért nyugtalanít picit, hogy miért is nyúlnak most ennyire aktívan hozzá a nyugati alapanyagokhoz, ráadásul a Batman: Gotham Knight se sikerült túl jól, mostmeg majd jön az Iron Man, X-Men, Wolverine, Blade, Supernatural.
  • LeventeV
    en is csodalkoztam a hozzaszolason. en is igy vagyok a Madhouse-al. a HOTD is jo volt. elveztem minden percet.
  • Lelouch
    Szeptember 4-én volt a Samurai Girls első része.
  • Zomil
    jövö héten meg index 2 :)
    azutáni héten meg Samurai girls, mondjuk nem értem miért a 2. rész van irva, mikor volt az elsö rész? :S
  • Lelouch
    Erre valók a trailerek. Már jött ki pár belőle. Én nem láttam egyet se, de a Madhouse nálam garancia a jó minőségre a legtöbb esetben. Ennél meg gondolom a pénzzel se spóroltak...
  • LeventeV
    Iron Manrol hallottam egy pletykat, hogy csunya CGI-os lesz. errol mit tudtok?
  • Győri Devi
    remélem lesz normális sub az hozzájuk mert a legtöbb licensed...
    amúgy eclipsen kívül a magyar sub csapatok megszűnése különösebben nem tud izgatni
  • LeventeV
    koszi. orok hala
  • Ruley
    Itt van
  • LeventeV
    ha nem nagy keres belinkelne valaki az oszi animelistat, tudjatok amelyik rovid ismertetovel es egy keppel jon.
  • Lelouch
    Az Uraharashop miért szűnne meg? A HLF se szűnt meg teljesen, csak a megmaradt tagok egy új csapatnéven futnak.
  • LasDen #36052
    remélem holnapig lesz Ironman...utána megszivárog majd a Forte, MM és a Bakuman is.....oh yeah...:D
  • PetruZ
    Ezzel az a baj, hogy az új csapatok sokszor lelkesek és tényleg melóznak ezerrel, aztán hirtelen elfogy a szufla és feladják. Rengeteg az olyan halott group, amely belefog 4-5 projektbe is és mindegyikbe beledöglik, aztán szétszéled a csapat. Aztán még a minőséggel is akadnak gondok bőven, hiszen nem mindenki fér hozzá a privát HD stream-ekhez. Jópár most is aktív csapat egyszerűen a sima 384/480/576p-s release-eket méretezi fel és adja ki "HD"-ként.
  • PetruZ
    Sebaj, lesznek itt majd nekünk Commie, Mazui, Horrible, és hasonló release-ek. :)