72812
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát igen, én is inkább maradok/nék a nők imádatánál - s ez az animékre is igaz :)
-
Itt most nem én gondoltam rosszra :DDDDD
Nem, csak így posterből én valami harci valamire gondoltam, utána meg shounen ai. Akkor ebből mi lesz? Nem akarok példákat felhozni rá .DD -
Össze"rakni"? 
-
Nem izgatnak, de kíváncsi vagyok erre a Chi-re :DD
Hogy tudják ezt összerakni :DD -
Wikipedia + AnimeAddicts
-
és hogy shounen ai ...
nézz Boku no Picot ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NE! -
Togaino no Chi ha utána nézel láthatod, hogy lányoknak készült mangából van :)) -
Nem szólhat minden a fincsi-csini-kislányokról 
-
El vagy tévedve, a shounen az nem műfaj, hanem demográfiai célcsoport. Vagyis ha shonen magazinban jelent meg egy manga, és erről készül anime, akkor az shonen. Például az Azumanga Daioh, vagy a Lucky Star is shounen. -
Mit vártál a Bakumantól? Köztudott volt, hogy mangakészítés lesz a témája. Most ezért lenne "nyálas FOS"?
-
Istenem,de vártam már az őszi szezon októberi részét...csomó jó sorozat,jee..Erre droppolnom kell már egyből 2-t...
Togainu no chi:Buzis,fuj...Drop.
Bakuman:Anidb shounennek irta,erre egy nyálas FOS lesz..Az meg a határba' se shounen..Drop
Pedig a Bakumant vártam,mert DN,de igy gáz lesz...Fujj...:( -
Még nem lehet tudni, hogy mikor lesz. -
Lehet már tudni, hogy mi lesz a "Berserk"-folytatással? Mikor lesz?
-
Gond nélkül visszaperelem - nekem több pénzem van, mint neki...
-
Ezért szerintem Kapuk Béla nagyon be fog perelni... Már mintha levédette volna ezt a nevet
-
Igen. Úgy neveztem el, hogy Microsoft Excel :)))))
-
Erre programot írtál? :D -
ez az MM! nagyon beteg és nagyon jó...:D meg az is jó pont, hogy Sugita Tomokazu is benne van :D -
nah...Keionnak vége...szép volt, jó volt...:D de ez az utolsó két rész megerősített benne, hogy nem tudom elképzelni, hogy ezek mit akarnak csinálni 1,5 órás filmben :D
Iron man - so-so.... -
tengen toppa
code geass 1 + code geass 2
kurokami
higashi no eden
így hirtelen -
-
megtalaltam a 2007 es listamat... azota nemsok mindent lattam samurai champloo,wolf's rain...
Ghost in the Shell film 1,2
GITS SAC 1
Metrolopis
Wonderful Days
Grave of the Fireflies
Battle Angel Alita
Ninja Scroll
Berserk
Spirited Away
My neighbor Totoro
Neon Genesis Evangelion
Love Hina +specials
Blood - the last vampire
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Vampire hunter D -Bloodlust
Akira
Jun Roh - The Wolf Bridge
Cowboy Bebop The movie
Whisper of the Heart
Serial Experiments LAIN
Princess Mononoke
Elfen Lied
Appleseed 1,2
Howl's Moving Castle
Chobits
Perfect Blue
My Hime
Elfen Lied
He is my master
Suzuka
Yumeria
Bleach*
Ai My me Strawberry eggs
Ergo Proxy
Eureka Seven
Full metal Panic
Is Pure
Midori No Hibi
Please Teacher
Please twins
Tenjho Tenge
Texhnolyze
Stellvia of the Universe
Sousei no Aquarion
Shakugan no shana
PLanet ES
Paranoia Agent
Last exile
FMP second raid
FMP Fumoffu
Claymore
Blood +
Bleach*
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet nem túl eredeti megoldás, de szerintem az Index egyik, ha nem a legszebb része volt az amikor Touma megmenti Indexet és később a kórházban találkoznak. -
valami ujabb kene az elmult 2-3 evbol... regi nagy nevek kozul rengeteget lattam.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem se tetszett ez az emlékezetvesztős marhaság. -
Gondolom azért lesz majd normális OP is. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem egészen értem mér volt jó elvenni Touma emlékeit....bár biztos megvan az oka...de sok különbség nincs a kettő között... -
nah Angel Beats befejezve....jó lett volna, de aztán az utolsó részben valami elromlott és lehúzta az egészet....minden fasza volt, csak a vége....nemtom...:D
az meg szégyen, hogy TK csak ilyen kevés szerepet kapott....:D -
KB,de gyikük meghalt,mer' csak 2en vannak :P
És az apjuk papnak állt. -
felnőttek a Pindúr Pandúrok? :D -
kb 2 pillanatig megfordult a fejembe hogy megnézem....de inkább tartózkodom tőle :D -
Panty&Stocking:
What has been seen,cannot be unseen. oO
Mit néztem én Úristen....Aki lááta a trailer,az tudja milyen a rajzolás...
Nem is tudom mihez hasonlit ez a cucc..Pedig hasonlít,mert azt érzem,de h mire fingom nincs...
Szarszörny,meg gyorsaságszörnyet kellett legyőzni Mennyérméért(de hülyeszó)...Nem tudom jellemezni, nincsenek rá szavak...Harisnyák,meg bugyik alakulnak fegyverré,szar mindenhol,a rajzolás meg...Hatalmas agymenés az egész...-.- -
SnO: Forte elkezdve....jó újra látni...nem is húzták az időt egyből belevágtak a dolgokba...és még mindig Ikaros a legaranyosabb :D
a repülő pantsuk is feltűntek mégha csak az OP-ban :D -
Senkou no Night Raid: szeressük. Nekem tetszik annak ellenére, hogy nincs valami remek értékelése. OP is nagyon jó, az ED annyira nem. :)) -
Na speciel az AA véleménye amire nem nagyon adok. :) CartoonAddicts. -
hmm...AA visszalépett az Ironman fordításától miszerint szerintük egy B-kategóriás foshalmaz (nem ők fogalmaztak így, de kb ezt mondják :D)
nem más véleményéből szoktam ítélni (legtöbbször), de valahogy nem is vagyok meglepődve rajta...:D
a SnO:Forte nem holnap kezdődik??? vagy arra már holnap van??? :D mer már vannak fordítások.... -
Lustaság, fél egészség... :)
Hát, azt hittem, mégis, ezért csodálkoztam nagyon :)
-
lusta voltam kiírni :D
olyat meg nem is csinálok, amihez már van :D -
Á, értem.
A félreérthetőség elkerülése végett - szerintem, és amúgy is - teljes címet kellene használni.
"Sekirei: Pure Engagement" -
A 2. évadnak még nincs. :)