72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hihi :)
Hammerfall rulz(egyik kedvenc számom tölük, bár van még egy rakat másik):D -
végre megvan az összes eddigi keion album...legalábbis remélem...:D -
Off: Pár hónapja észrevettem hogy az aláírásodban lévő három badass idézetből kettő forrását nagyon bírom, úgyhogy a harmadiknak (mármint elsőnek) is utánanéztem, és lényegesen jobb lett az életem. Köszike.
-
jaja nagzon badass :D
a többi nem számit... :D
amugy egy ilyen "versikét" ne várjátok el, h értelmesen leforditsák, mikor maga a versike is sántit csöppet :D -
Jaja, legjobb rész volt az animében :D
UTWvel meg nemtom mi a baj... sztem jópofa név :) -
Szerintem az UBW is nagyon jól hangzik, meg a teljes monológ is:
"I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, Unlimited Blade Works!"
Bad. Ass. -
itt a jelenet, ha valakit érdekel...:D
5.10-től van...:D -
mikor először látom, akkor próbálom megfejteni...aztán inkább hagyom a francba...:D -
Mindegyik értelmetlen ,de legalább jól hangzik XD -
Több értelme van mint annak hogy "Fate/Stay Night".
Vagy ha már itt tartunk, több értelme van mint annak hogy CLANNAD, ChäoS;HEAd, Elfen Lied, FLCL, Lucky ☆ Star, Serial Experiments Lain, vagy Neon Genesis Evangelion. -
Általában így van, amikor angolra váltanak. :) -
Nem a fordítás a szar, hanem maga a mondat. Megpróbálták a japcsik nagyon cool angol mondatnak megírni, de elég hülyén hangzik -
"So, as I pray Unlimited Blade Works
Ígyhát imdádkozok Végtelen Számú Pengéért."
Nagyon sántít - mondom ezt úgy, hogy egy másodpercet sem láttam még a F/SN-ből.
-
nemazért, de a sima Fate/stay night-ban is elhangzik az unlimited blade works versike(és kb. az egyik legjobb jelenet), mondjuk most nem jut eszembe, h minek forditották
A magyar forditást, meg a megjelenés napján elkezdték elvileg forditani, szoval sztem hamar lesz hozzá magyar felirat.
közben utánanéztem:
So, as I pray Unlimited Blade Works
Ígyhát imdádkozok Végtelen Számú Pengéért.
Sztem egész jól eltalált forditás, sokkal szebbet nem lehetett volna kihozni belöle. -
Tul sokat jatszottak biztos PS2-vel. :D -
mer?? -
Nekem a névválasztással van nem kis bajom. Rettenetes.
-
Mármint még sehogy nem fordították le, közben leesett hogy magyarul úgyis még csak a Fate sorozat lehet lefordítva, abban meg nem szerepel az UBW. -
Nem az a lényeg, hanem hogy eleve az UBW-ről nevezték el magukat. Egyébként nem tudom a címszereplő jelenséget hogy fordították le az animében (már ha valahogy), de UTW-re a Korlátlan Fordító Művek, illetve UBW-re a Végtelen Fegyverkohó szerencsésebb fordítások lennének. -
Végtelen (Határtalan) Fordítás Munkák... nálam kilőtték magukat az űrbe...
-
Ezzel a névvel (Unlimited Translation Works) el is vártam hogy készítsenek egyet. -
UTW-s fordítás már van Unlimited Blade Worksből, hogy mennyire jó vagy sem, nemtudom (de már gyün), UTW nem olyan rossz csapat. -
Hű! Ez az új évadkezdés visszaadta a hitem az animékben. Ha minden eddigi tartja az első rész színvonalát, akkor az egész MAL-omat újra kell pontoznom nehogy túl sok legyen a 9-es és 10-es!
Közben még a Lovely Complex-et is letöltöttem, amit már egy ideje PtW-ben tartogattam, és az is jobban tetszik mint bármi amit az elmúlt hónapokban végignéztem. -
Tölthető az AMV Hell 5,ha érdekel vkit -
Sőt, úgy tűnik ez után még ennyire sem fog csöpögni. Elég érdekes húzás volt ez a végén, kíváncsi vagyok mennyire tartják majd magukat hozzá.
Az ilyen "WTF" reakciós pillanatokat nagyon jópofán csinálták meg.
Ezen szakadtam. -
Csak Grell a fura??? Mert amit Sebastian és Ciel művelnek az nem? :D A sok ilyen gay innuendo? :D
btw shoujoban az ilyen elemek megfelelnek kb. a shouneneknél a pantyshot fanservicenek :D
Ouran High School Host Club
meg most Kaichou wa Maid-sama -
az iron mant melyik angol es melyik magyar csapat vallalta el? megakarnam nezni az elso reszet, a MALon kicsit lehuztak. -
Bakuman is pipa...nem értem ezt a nyálas jelzőt....azt hittem majd végig csöpögni fog a sok szerelmes baromságtól, de ez messze van attól...nem értem mire fel ez a dolog :D az op télleg csöpögős de messze nem a sorozat szintjét mutatja...:D sőt...szerintem nagyon jó...érdekes....még Death Note kikacsintás is volt :D -
nah....végre van felirat a bakumanhoz....eddig csak trollsubot találtam...:D -
Most láttam az op-ját... Hát már valamennyire megértelek. :D -
kicsit perverz, kicsit beteg, de legalább jó...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk mikor kiderült, hogy a szerelme az a barátja beöltözve akkor kicsit sokkolódtam....de még mindig jobb, mert előtte azt hittem a barátja szerelmes Sadouba...:D
bár én azt hittem tele lesz ecchivel, de sehol nem volt egy pantsu vagy bármi....meg is lepődtem, hogy ennyire tűrtőzteti magát...de lehet, hogy csak az első rész ilyen :D -
jhaaaaaj ez most fájt :D
amugy meg nemtudom igy leirás alapján nekem tul betegnek tünik :D -
Köszönöm, ment is a listára... de erre is várnom kell még :D -
ez a címe...:D
szerintem is jó kis cucc...bár szerintem előre látható már, hogy mi is lesz a végén...:D
#36138: ez M&M...nem MM :D -
-
MM? :o -
Az MM! meglepően tetszik, azt hittem csak perverz-ökörködős lesz, de amellett hogy vicces van valami történet-szerű hangulata. -
Amugy koszonom a listat majd atnezem.. az Angel Beats-t mar be is szereztem. -
Death note, FLCL, Paprika, Wonderful Days, Hellsing mar mind megvolt... sok anime lehet amit elfelejtettem betenni a listamba. -
Mangázás nem zavar,csak az h nyál is párosul mellé.:(