72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Összehasonlítás: Nézzed csak a SzenesLányokét, és a TüskeA-t. A többi kamu is lehet akár.
-

Köszönöm, már csak a másik kell :D -
-
1-2 oldallal korábban linkelte be valaki az őszi cuccost...a másikat nemtom...:D -
Valakinek nincs meg a kép amin rajta vannak az őszi szezonos animék?
Meg még annak az oldalnak a címe ami RAW összehasonlítással foglalkozik :)) -
fogyjon csak legalább megcsinálják a 3. route-ot is :D -
The Fate/stay night Unlimited Blade Works film sold 44,000 copies to debut at #1 on Oricon's Blu-ray Disc sales chart for the September 27-October 3 week.
...The DVD version of the film sold 10,997 copies to rank #1 for the week as well.
szépen fogy azért...:D -
MM!: első rész alapján nem tudom mire lehetne számítani. De érdekes téma. Ilyet még nem láttam. Tetszik:)
Oreimo: :)) -

-
kosz hogy szoltal
-
Csak szólok, hogy a SzenesLányok prezentáltak egy Full HD kiadványt a FSN: UBW-ből.
-
nekem régen tetszett, de múltkor belenéztem abba az archeres videóba amit mindenki bedesszezet itt, és hát: gagyi. -
Rundstedt17 #36280 akkor egyetértünk,én kb utálom az FSN világát:D -
:(
sajnálom dehát ezért különbözünk, mindenkinek más az izlése :) -
nem nekem való az FSN világ....nagyon nem....úgy 1 óra 10-ig igazi szenvedés volt eljutni...aztán valami trtént és egész nézhető volt a dolog...szép volt látványos volt...meg minden, de nem nekem való ez....azt reméltem, hogy mivel sűrűbb lesz az egész, így én is élvezem majd, de az eleje nagyon rossz volt...úgyhogy mostantól kerülök mindent, ami fate stay night...:D -
Nem, Gintamát nem is láttam, az Excel Saga meg biztosan nem. Mintha egy középiskolás fiú főhős mondta volna... Ezzel nem vagyunk sokkal beljebb...
Mindegy, nem fontos, csak úgy eszembe jutott. -
Na én is meglestem az UBW-t
Ha a sorozat 5/10 volt akkor erre adok egy 6/10 -et. 1x nézhető nálam.A fantasztikus, elképesztő,10/10 -től nekem ez messze van -
az ending nem rossz, de az opening nem tetszik :)
bár az elsö op-t számomra semmi nem fogja felülmulni -
hát mindekttő fos...:D az eredetiek a legjobbak...:D
a gintamanál is volt hasonló...az ismétlésekhez ott is új op készült.... -
hát elég gagyi ez az op. Nem mérhető az elsőhöz semmiképp. Másodikhoz hasonlíthatna is, de az meg más téren jobb ennél. -
Japánban megint adják a Soul Eatert. Ebben most az az érdekes, hogy új OP és ED készült hozzá.
OP
ED -
nem az Excel Sagaban volt??? vagy a gintamaban...:D -
Vidám helynek hangzik...
Egyébként azt szerintem csak simán elírták, ha egyszer azt le bírták írni hogy Soproni Kékfrankos, miért pont az ország nevét cenzúráznák?
Meg ott azt is jó sokszor sikerült leírni hogy Pizza Hut, de gondolom abban pénz volt. :P -
Valóban ebben igazat adok, az Index nem kiemelkedö alkotás, se nem nagyon jó se nem nézhetetlen, de igazábol tetszett annyira, h megnézzem az uj évadot, ráadásul elvileg abban több akcio lesz :) -
A CG-s Fungary is ütős... XD -
Engem valahogy a Shakugan No Shana-ra emékeztetett, belőlem mindkettő ilyen érzést váltott ki.
A folytatására mindkettőnek várok, mert annyira rosszak nem voltak, csak éppen nem is adtak rá okot hogy igazán megszeressem őket.
Na meg a Shana még meg is mentheti magát ha tényleg kezdenek végre valamit azzal a tetves romantikus Status Quo-val. -
Nem rémlenek annyira de ilyen nem volt, hogy folyamatosan jöttek és mentek :DD -
A Chaos;Head ebből művészetet csinált, volt benne Deluuuude böngésző, és Taboo!, We-Key Pedophilia a szabad enciklopédia, Darth Spider a Spark Wars-ból... McDonalds utánzatból azt hiszem kettő is volt.
Az miben volt, amikor bámulja a szereplő a Starbucks koppintás logót, és mondja is magának hogy "hogy nem perelték még be ezeket..."? -
gondolom ö a különleges képességü emberekre gondolt :D
és igen mágus kb. 3van benne :) -
5, nem? :) -
még az elsőnél tartok csak :D nem is tervezem elkezdeni a másodikat utána....
akkor mindenféle varázsolók..:D -
Már megijedtem.
De hol jönnek mennek a mágusok? 3 volt nem? -
Az csak pénteken indul. -
II? -
-
ez az index...annyira érdektelen az egész....jönnek-mennek a mágusok, de legalább az akicót és a humort jól keverik....de az egész mégis olyan semmilyen.... -
olcsobb, mint hülye licenszeket fizetni :D -
B gata-ban Kosudanak milyen jó kis Nihon fényképezője van :D úgy birom az ilyen elfordításokat....eddig az angel beats Wingding XO és a Place Promised Popsija tetszett a legjobban...:D de az is érdekes, hogy a mcdonaldsot hányféleképpen másítják el....:D -
ja oké.
ha eljutsz oda mindenképp ird le :D -
Én sem olvastam, csak tervbe van véve, annyit tudok róla hogy nem egy bizonyos route folytatásaként játszódik hanem egy kombináltban, mert valami dimenziómanipulálás van a sztorijában.