72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #36372
    Kb felénél járok, de a Highschool of the dead eddig nagyon tetszik. Hirano pedig kedvenc! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tudnék sorolni... :)
    De, voltaképp 3-4 bejáratott helyem lett az elmúlt 3 hónapban.
    Ha ezeken nem találom meg amit keresek, akkor úgy kell nekem :Ö

• Jakuza001
    Szerintem Imike nekunk koszonhetoen, esszegyujttte az osszes lelohelyet, ami megtalalhato a neten. :DDDDD
  • LeventeV
    kosz :P
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszoltam is.
  • LeventeV
    mi a gozos? vagyis tudom mire jo, de mi az eredeti neve? privatba is jo :P
  • Jakuza001
    Zene fuleimnek. :D
  • BEAST #36365
    És tényleg. :o Köszönöm, nem is értem miért nem néztem meg eddig ott, pedig nem egy sorozatot szedtem már tőlük. :/
  • Győri Devi
    nem pedig este jó volt és most akartam kaparni a Hikaru no Go-t...
  • PetruZ
    A gg saját oldalán ott a HOTD batch (szept. 28.-i bejegyzés).

Ore no Imouto, 1. rész: Nézhető volt, de egyelőre fogalmam sincs, miről fog szólni. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok! Ti sem éritek el a GŐZÖST?
  • LasDen #36361
    nah végeztem az Index-szel...totál átlag cucc, igazatok van...:D nem volt egy nagy élmény....Index megmentése óta a sztori semmit nem haladt előre....pár embert megismert Touma és kész...semmi más....remélem Railgun jobb lesz....Index 2-t majd csak mikor esetleg felkerül a gőzgépre, addig nem érdekel....
  • BEAST #36360
    Pedig mostanában csak a Sekirei s2-t meg az UBW mozit néztem, semmi mást. :( Sorban állnak a ptw sorozatok, de egyikhez sincs kedvem. Bár ha valahol találok majd Highschool of the dead-et vagy Fairy Tail s2-t egyben, hogy ne kelljen részenként töltögetnem akkor lehet megjönne a kedvem is. :D
  • Zomil
    hm ilyen nagy számok mellett én csak spoilerben merem beirni :D
  • LasDen #36358
    na szépen vagyunk....otaku :D
  • BEAST #36357
    6,185 :)

• Győri Devi
    3,209 nekem meg. Elég gáz :D
  • armageddon666
    Asu no Yoichi - Ayame <3 jöjjön vele össze a Samurai!! ^^, de úgysem így lesz.
  • Jakuza001
    Remelem most elleszek egy darabig, a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan 94 reszevel. :D
  • LasDen #36353
    2470 epizód....:D

Yousuga no sora...nem tudom...nem igazán jött be a dolog...de más részről meg a twincest jó dolog...bár túl sok érdeklődő van a srác körül, ami lehet hogy engem megölne a sok drámai meg romantikus jelenetével....még nem tudom mi legyen vele....lehet megnézem a 2. részt is majd...

Kami nomi zo Shiru Sekai....egyrészt fasság ez a démonokat elkapós, csajokat felszedős otaku dolog....másrészről meg egész vicces volt és érdekes...ez is kicsit kétséges...a 2. rész dönt itt majd...:D
  • Gurren
    ciki
  • Malakai
    Le vagyok maradva, bár a listám is picit, 3360. :)
  • Ruley
    Nekem 1024. Kettes számrendszerben pont kerek! :P

Az 1000-t úgy tűnik a héten léptem át a LoveCom-mal.
  • Máté94
    Nekem csak 1116 van eddig :))
    Mindjárt meg lesz a 100. animém :)
  • armageddon666
    on hold meg dropped beleszámolva 4600 epizód. Közel 3 hónap tömény anime...
  • Máté94
    grat!^^
  • armageddon666
    Megvan a completed animék közül a 4000. epizód ^^
  • Zomil
    omg :D
  • LasDen #36344
    jah télleg...:D
    itten vannak ha minden igaz...:D
  • RelakS
    kép? :]
  • LasDen #36342
    "Chukei, a Kadokawa Group Publishing company, has released a book that teaches chemistry with the characters of Kagami Yoshimizu's Lucky Star high school comedy manga on Thursday. Takashi Matsubara, a lecturer at the Kawaijuku extracurricular school, wrote Lucky Star to Manabu Kagaku (Riron-Hen) ga Omoshiroi Hodo Wakaru Hon to prepare high school students for college entrance exams and other tests.
    For example, the book compares chemical equilibrium with a tug-of-war match between the Lucky Star characters. Tsukasa illustrates the solubility of gases by spilling water. The book's appendix features a periodical table festooned with many pictures of Lucky Star characters."

érdekesen hangzik....ilyenből jobb tanulni :D
  • LasDen #36341
    hmm...most nézem, hogy ez a Yosuga no Sora nekem is a listán van....hát akkor ideje meglesni azt az első rész....:D
  • armageddon666
    az csúnyán hangzik. úgy hívják szépen hogy (w)incest. :)
  • LasDen #36339
    hmm...:D
  • Máté94
    Az echi helyett inkább vérfertőzést mondanék rá :DD
  • Ruley
    Haggyámá, csak azért használtam sokat mert tényleg sokszor zavar e a fajta történetvezetés, és könnyebb újra és újra leírni mint azt hogy "fúj, fúj, ebben az animében is erőltetetten tartják fenn a kialkult romantikus kapcsolati szintet: vagy nem is bírnak előrelépni, vagy ha mégis akkor megnyomják a reset gombot"."
  • Ruley
    Nem tudom tragikus vége lesz-e, VN aadaptáció, szóval gondolom volt tragikus befejezései meg többféle happy end is, az meg még mindenkinek meglepetés hogy melyiket választják.

De tényleg nekem is eléggé úgy tűnt, hogy van egy ilyen előszele.

• Máté94
    Lehet :DD

Közbe Yosuga no Sora-t megnéztem és fura. Még nem tudom mi az anime lényege. Ilyen tragédia+ecchi? :D
  • Seth
    Ruley mostanában tanulhatta ezt a kifejezést mert agyba főbe használja :)
  • IMYke2.0.0.0
    Status Quo: helyzet melynek nincs, vagy reménytelen a megoldása - "csiki-csuki".

Status Quo = fennálló állapot