72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #36453
    jah...pont én kérdeztem tőlük...:D ott nem akartam kérdezni tőlük, de nem értem mit kell annyira a nem cenzúrázott verzió....a 2. részben is csak 2-3x volt...az egyik még egy kicsit rosszul is sikerült....persze biztos velem van a baj, hogy nem a lógó csöcsök érdekelnek....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Fórumozni azért "érek rá", mert géppel is dolgozom. De nem leányálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, Te szegény... inkább járnék suliba [és mellé], mint hogy itt sínylődjek, meg a második munkahelyemen.
  • Ruley
    Te meg szegénykém csak fórumozni érsz rá. :(

Szívesebben cserélnék egy reggeltől délutánig tartó munkaidőre, mint hogy déltől késő estig az iskolában legyek...
  • IMYke2.0.0.0
    De rohadtul ráértek, hogy napközben is animét néztek.
  • Ruley
    Ez az OreImo nagyon jó, valahogy az otaku témában tényleg olyan mintha tudná a sorozat hogy miről beszél. Ami egyébként más sorozatokban meglepően ritka, ahhoz képest hogy a legtöbb animét kik és kiknek készítik.

A második rész közepén az a "Moe vs. Emo" vita tényleg olyan volt amit el tudnék képzelni egy fórumon is. Aztán megjelent Lelouch...
  • Zomil
    Megnéztem az Index 2évadjának elsö részét, eddig tetszik :D
    OP, ED is egész jó.
  • Zomil
    Közben AA-n pont belebotlottam az info-ba :D
    akit érdekel US fogja vinni.
    "Elviekben igen, de csak akkor, ha 11én kikerül az uncersored adás rawja. Ha jól emlékszem akkor kezdi adni AT-X. Az agyoncenzúrázott verziónak nem fogunk nekiállni, mert nincs értelme annak, hogy a fele fekete ködbe vész..."

Szoval akkor ma valóban az elsö rész jön ismét csak ez elvileg nem lesz annyira cenzurázva :D
  • Zomil
    Samurai Girls-t nemtudod ki forditja magyarra?
    Mert AA-n nem találta ezzel kapcsolatos forumot, és US-en meg csak az index van kirakva.
  • LasDen #36444
    nah megvan a szezon első (és még előfordulhat, hogy az utolsó) dropja.....név szerint a tantei opera milky holmes....már a kezdetektől volt bennem egy visszásság, de adtam neki egy esélyt.....de ez nagyon nagyon nem nekem való volt....

viszont Hyakka ryouran nagyon adja...szerencsére a részben a sztori nagyobb teret kapott mint az ecchi....mondjuk az nem tetszik, hogy Jubei ilyen skizoid alkat....nem tetszik ez az idióta, esetlen lány vagyok, de ha felébredek akkor kettévágom a jó istent is....vagy legyen kemény vagy ne...:D
  • efti
    Nemtom nekem valahogy tul rovidnek tunt a Bakuman masodik resz is :(
  • LasDen #36442
    iron man...2 rész után, elég gagyi, de még nézhető...heti 1 rész teljesen jó lesz....de a zenék valami borzalmasak....meg az egész olyan mint valami 90-es évekbeli B kommandós film....ha jó lenne a hangulat még nem lenne baj, de sajnos azok szintjét is hozza...:D

bakuman meg teljesen jó...nincs az a nagy várakozás mint az első rész utána, de maga az epizód teljesen korrekt volt....jó lesz ez...:D
  • LeventeV
    nem az elnevezesre ertettem, hanem magara a "dologra" amit takar... mar a loli is eleg "erdekes" de ez...
  • IMYke2.0.0.0
    "Working!!" [megvótmá?]
  • Ruley
    Szerintem ez éppen hogy az angol eredetű elnevezése, japánul én inkább úgy hallottam hogy pettanko.
  • LeventeV
    aztak.... betegel a japanok neha, de ezert szeretjuk oket XD
  • Ruley
    Delicious Flat Chest.
  • LasDen #36436
    én nem mertem megkérdezni, gondolván biztos én vagyok a tudatlan...:D
  • Seth
    defectes ? XD
  • LeventeV
    dfc?
  • Rundstedt17
    Tényleg?Akkor mondanál vmi jó moe lolisat xD
    Loli forever :D
  • BEAST #36432
    A Kurokamival nincs is semmi baj, csak lassan indul be. xD
  • armageddon666
    Áh. Mostanában pont, hogy megfogyatkoztak kicsit. Most a loli meg DFC a menő. Mondjuk persze vannak kivételek. Így első rész alapján jónak tűnik a Sekirei. Mondjuk első rész alapján Kurokami is annak tűnt.
  • Rundstedt17
    Mostanában elterjedt a miss csöcs karaktertípus.Pedig én sem szeretem
  • LasDen #36429
    engem kb. a 2. résztől nem zavartak a sekireiben....úgy jó az egész ahogy van....:D
  • IMYke2.0.0.0
    "[...]de meg lehet szokni. :D"
  • BEAST #36427
    Tudom, eleinte a Sekireiben és a Highschool of the deadben is zavartak a gigantikus mellek, de meg lehet szokni. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mellfetisisztának vallom magam - de ami nem egy animében megy, az már az egészségtelen méret kategória :)
    Nem, nem a hentai-okra gondoltam.
  • BEAST #36425
    Igen, csak nagyobb mellekkel. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is ez jutott róla eszembe :)))
  • armageddon666
    Sekirei első perc:

OMG mi ez? Elfen Lied HD? :D
  • BEAST #36422
    Egy darabig kb ez megy, de utána elég jól összeszoknak. :D
  • armageddon666
    Ja. Egész hamar mint mondjuk... 3. rész? ^^, valahogy olyan érdektelen az egész :\ Lehet inkább elkezdem a Sekireit és majd folytatom ezt... mert a főcsávó nem szimpi, Kuro, hááát, eléggé semmilyen... Eddig minden részben összeverték, a srác meg állt mellette mint a...cövek.
  • Máté94
    Akkor én érzéketlen vagyok :DD
  • BEAST #36419
    Hát, ha valamibe egy kicsit sem tudja beleélni magát az ember, akkor felesleges folytatni. Ezért szeretem az animeket, egyáltalán nem a valóságról van szó, sokszor nem csak a szereplők, de maga a helyzet is hihetetlen, de az érzések nagyon is a helyükön vannak.
  • Máté94
    Engem nem hatott meg tudván, hogy csak egy film :DD
  • Malakai
    Pedig szerintem a nem olyan ritkaság, általában ha tovább kell fokozni még a "borzalmakat".

A Kurokamiban azon a jeleneten viszont én is meglepődtem, egész korrekt volt a sorozat, kár, hogy elég hamar ellaposodott.
  • BEAST #36416
    Az sem volt semmi, de amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hídon könyörög a gyermeke életéért egy anya, a gyerek pedig már rég fertőzött... na ott kicsit megálltam és kimentem teáért. :)
  • Prof William
    Én a HighSchool of the Deadban éreztem így amikor Seako

Egyszer csak olyan 4-5 éves zombigyerekekkel találja szembe magát. Azonnal le is fagy.

Ezt valahogy el szokták felejteni amikor Zombis cuccról van szó.
  • armageddon666
    Kurokamit kezdtem.
    első rész vége O.o
    bár nem sok idő volt gondolkodni, de nem hittem, hogy meglépik ezt. Azért nem sűrűn raknak bele animébe olyat hogy egy kamion szétken az aszfalton egy max 10 éves kislányt...