72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát akkor ne nézd végig....ami nem megy ne erőltesd...:D
vagy ha a sorozat engedi, akkor dobj rá pár részt, hátha később beindul...:D -
En meg szenvedek a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan-al.
4 reszt tudtam le de valahogy nem nagyon kot le.
Ez pedig eleg gazos annak a tudataban, hogy a sorozat 94 reszes. :D -
yosuga no sora teljesen nézhező....az első rész után rezgett a léc, de a 2. teljesítette a magasságot minden gond nélkül...ha jól láttam, akkor csak 13 részes lesz...aszittem 20+...:D -
Én meg belekezdtem a Kaichou wa Maid sama-ba. Eddig nagyon tetszik. Amolyan Special A páros, de valahogy itt sokkal szimpatikusabbak. Jóféle.
-
nem érdemled meg....hát kösz...:D
elkezdtem a minimi-ket...az legalább jó...:D -
Engem most ez izgatott fel, fogalmam sincs miért: "Seitokai Yakuindomo" - megvárom, míg a SzenesLányok [direkt] kiadják a hónap végén az utolsó anyagot is vele kapcsolatban.
-
Prof William #36486 The world god only knows 1 rész.
Most legalább megtudjuk milyen az ha Code Geassból Zero egy nap úgy döntene hogy becsajozik. :) -
Tudom, hogy Shaft, de attól még remélhetem, hogy egyszer végre ők is lenyugszanak. :)
-
Szerintem az elég fontos különbség hogy itt a főhős pár másodpercenként bejelenti hogy mennyire élvezi...Valahogy itt engem ilyen értelemben nem zavart. -
"ez a Lucky Star....nem ezt vártam...hasonlít az Azumangara és az nagyon nem jó jel...hosszú és elég unalmas volt ez az első rész...."
Sztem dobd, a többi rész még jobb lesz :) nem érdemled meg! :P -
Shigurui...Life of the samurai - the incredibly boring version....dobtam a picsába...nem ezt vártam.... -
nekem is szarakszik, de ha elsőre nem is jelenik meg a változtatás idővel beveszi..... -
Elvefozesre vigyorogva...
Slaaaaaaaanesh for president -
Mas. A MAL nalatok is hulyeskedik? Ma valahogy mindent 165416541x kell a tudtara hoznom, hogy annak megfeleloen meg is valtozzon a listam -
Előbbinél ecchi samurai lánykák miatt így is úgy is megnézném, utóbbi viszont eléggé elgondolkodtatott... a Zero no tsukaima-ban is tulzásnak éreztem a korbácsolást. Ezek szerint itt még rosszabbra számíthatok majd. -
Samurai girls-szel szerintem nincs baj....nem egészen értem :D az MM-ben meg a 2. része azért visszafogták a srácot...:D
ez a Lucky Star....nem ezt vártam...hasonlít az Azumangara és az nagyon nem jó jel...hosszú és elég unalmas volt ez az első rész.... -
Semmi igazan kulonos, a Samurai Girlsnel egyszeruen csak nem vagyok kivancsi a kovetkezo epizodra.
Az MM egesz jo lehetne, ha nem vinnek annyira tulzasba hosunk mazochizmusanak megnyilvanulasait. -
Mesélj, miért? :o Nálam mindkettő várós, de majd csak egyben. :) -
Nekem azt hiszem ennyi eleg volt a Hyakka Ryouran-bol es az MM is eleg dobaskozeli allapotban van igy a masodik epizod utan. Igaz az utobbi legalabb valamivel jobb volt mint az elso resze. -
Yosuga lányok :DD
-
hát IRL valószínű hogy ledobtam volna az ékszíjjat, de itt csak néha már úgy röhögtem, hogy majd megfulladtam...:D -
B gataban tenyleg tul lelkes volt Yamada, de itt olyan fapofaval beszeltek intim dolgokrol, hogy neha felrenyeltem a teat. :D -
nah évgeztem a Seitokai yakuindomoval...fasza volt...nekem bejön ez a beteg karakter...B gata hkeibe kicsit túlzó volt, de itt pont jó volt nekem....az utolsó rész 4. falas poénjai meg nagyon ültek....:D az ilyenek jöhetnek tonna számra :D -
Remélem hamar leszoknak az ilyen lányokról. :( Tudnak szórakoztatóak is lenni, de ne főszereplők legyenek. Vagy ha mindenképp maradnak az ilyen lányok, legalább legyen mellettük egy Takatoshi-hoz hasonló fiú ellensúlynak. :)
Viszont most végeztem az I"s Pure-ral és nagyon tetszett, az utolsó részt még meg is könnyeztem. Döbbenetes, hogy amire a White Album két évad alatt nem volt képes az itt összejött csupán 6 rész alatt. :D -
Ne viccelj már, ez STUDIO SHAFT, nekik ez az alap jellemzőjük, hogy a sztori csapong jobbra-balra, előre-hátra, agyba-főbe, és a grafikájuk sem mindíg következetesen moé. -
Soredemo Machi wa Mawatteiru: Újabb "maid cafe"-sztori, egyelőre szimpla szerelmi háromszöggel, talán nézhető is lesz, ha azt a két ugly karaktert kirakják belőle és valamit simítanak a csapongó sztorin...
Bakuman: A 2. rész után tovább nőtt a bizodalmam benne, jó lesz ez, az őszi évadban eddig ez tetszik a legjobban.
-
Ez szerintem valami új, kialakulóban lévő karakter-alaptípus lehet, olyan mint a Tsundere, csak tsuntsun helyett perverz. -
kösz, de kösz nem...:D -
Miért nem? 
Egy "coming out" sokat javítana a kedély állapotodon - legalábbis, ezzel vigasztalják magukat azok, akik megtették.
Én azért jobban "beindulok" egy formás nőcitől :)
-
szólhattok, csak nem érdekelne....meg akkor azt amúgy se mondanám el...:D -
Az ajándékok láttán én lehet elsírtam volna magam a meghatódottságtól... :DD -
És ha "úgy" tetszene, akkor sem szólhatnánk egy szót se. Nem igaz? :))))
-
2. évadot nekik!! >.<
A karácsonyos rész nagyon ott volt :)
-
a srác nekem is tetszik (nem úgy :D)....teljesen normálisan viselkedik...nem olyan tucat karakter....hasonlít Kyonra... -
Tényleg elég beteg milyen rezzenéstelen arccal mondják azt amit, a srác reakciói szerencsére megnyugtattak. :D Sajnáltam, hogy kihagytak egy Shino-Takatoshi randit, ott is alkothatott volna az elnökasszony. :D -
nekem bejön a Seitokai....sokat derülök rajta.....az a sok beteg poén...nagyon kész...:D -
A Seitokai Yakuindomo egynek elment. Voltak részek amiken mosolyogtam is, de az biztos, ha a rengeteg szexuálisan lelkes jelenetet nem szakította volna meg egy két elpirulós Shino jelenet akkor a világból is kikergetett volna ez az egész. Valószínűleg valami olyasmit vártam a sorozattól ami nem volt célja. Bár a B Gata H Kei is az után kezdett el igazán tetszeni amikor Yamada elkezdett aranyos lány módjára viselkedni... még ha csak pár képkocka erejéig is. :) -
ryuumaru az egyetlen ami normális angol sub hozzá de ők is az at-xes rawt várják és ha nincs akkor drop... -
1-2 cenzura engem sem zavar, szoval én sem értem, h mi a bajuk vele, de ha nem csinálják, kénytelen leszek angolul elkezdeni :) -
jah...pont én kérdeztem tőlük...:D ott nem akartam kérdezni tőlük, de nem értem mit kell annyira a nem cenzúrázott verzió....a 2. részben is csak 2-3x volt...az egyik még egy kicsit rosszul is sikerült....persze biztos velem van a baj, hogy nem a lógó csöcsök érdekelnek....:D