72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nálam fordítva :), de igazából nüansznyi a különbség, elsősorban a KnT számomra fogyaszthatóbb animációs megvalósítása miatt.
Más:
The World God Only Knows: Hát, érdekes lesz, de eddig jó. :) Azért remélem, szőnek majd bele változatosságot, mert részről részre csajokat elcsábítani azért egy idő után már unalmas lesz.
-
Bokur a ga ita. Nalam legalabbis egyertelmuen jobb helyezest ert el mint a Kimi ni todoke. A nagyon keves 10 pontosaim egyike -
kimész japánba és mindenki japánul fog körülötted beszélni :D
Amugy meg hiragana/katakana semmi...amikor a kanji-kat kezdi el tanulni az ember ott kezdödik a gond :D
Beszélni alapokkal is meg lehet tanulni. Nem kell ahhoz több száz kanjit bemagolni, szoval jah, beszélni könnyebb megtanulni :D -
az más....körülötted mindenki úgy beszél és más korban vagy...:D de legyen....nem szóltam semmit...:D -
gyerekkorodban is tudsz beszélni az anyanyelveden és még írni nem tudsz -
gondolom megin én vagyok a hülye, de többször elhangzott már az animékban is, hogy beszélni könnyebb megtanulni a nyelvet mint írni olvani...de én nem értem hogy tanulok meg egy nyelve anélkül hogy olvasnám?? :D -
hajrá :)
Nekem egyelöre nagyon tetszik a nyelv érdemes volt belefognom. -
majd egyszer én is...:D -
jó mondjuk akkor valóban mind1 :D
a hiragana már megy, most tanulom a katakanát, szoval én már a felét el tudtam olvasni, mondjuk a kanjikhoz még közöm nincs :D
De majd az is menni fog szép lassan :) -
lusta vagyok ahhoz má...:D meg nem mintha sokkal bejjebb lennék vele...ugyanúgy nem fogom tudni elolvasni őket...:D -
jah amugy biztos ami biztos kaptam egy Eva-s bannert :D -
lol :D
mondjuk nem mintha netröl nem lehetne leszedni :) -
igen tudom hogy mik...de attól még nem tudom, hogy mi akar lenni odaírva...:D
nincs karakterkészletem, mer valahogy a windows cd-mről lemarattak...:D -
Jah hogy a karaktereket sem írja ki és csak kockákat látsz. Azaz igazi :D -
Sejtheted, hogy azok nem kockák eredetileg, japán karakterek inhalálj. :) -
3 kocka OP 11 kocka.flv -
az op előtt ott van hogy eva :P -
mekkora beteg a srác...:D mivel csak OP van kiírva nekem a kockák mellett, így picit gondolkodtam, hogy milyen op lehet....és érdekes módon vagy ezt vagy a pirupít vártam...:D -
és milyen angol akcentussal "énekli" már :D
Ez egyszerüen fáááj, nemtudom miért néztem végig :D -
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........utálllaaaaak, most tuti rémálmaim lesznek :D
OMG :D -
ez kész :D
-
fel fog majd tünni azért :)
szvsz jó a railgen föleg Kuroko teszi felejthetetlenné :D
simán van olyan jó mint az index, sött néha talán még jobb is, de igazábol nem tudom eldönteni, h melyik teszik jobban, mind a 2 nagyon jó :D
Bár az biztos, h railgun után Kuroko egyszerüen hiányzik :D -
I"s Pure és a Kaichou wa Maid-sama után úgy érzem megint rákaptam az ilyesmire... nem is tudom hogy most a Kimi ni Todoke vagy a Bokura ga Ita következzen. :) -
Kaichou wa Maid-sama: Nagyon jó! El sem hiszem, hogy 26 résznyi huzavonát ilyen lelkesen néztem végig. :) A Misa-Usui páros ráadásul sokkal szimpatikusabb volt, mint a Special A Hikari-Kei párosa. Arról nem is beszélve, hogy sehol egy gigantikus mell... a mostanában látott sorozataim után felüdülés volt "normális" lányokat látni. -
nem is azért akartam, hogy itt is villogjon imagine breakerével...csak ha már spinoff akkor gondoltam bekukkant hogy mi a pálya...:D -
fel fog tunni, de nem igazan lesz szerepe -
elkezdtem a railgunt...meglássuk...aszittem feltűnik majd Touma, de elmaratt...nem hiányzik csak gondoltam az első részben biztos összefutnak vele...:D -
Mármint Anonymous-t?
Mert kamu. -
Eclipse-eket csokoltatom :P -
vannak jó pillanatai, de összességében elég gyenge. többet is kihozhattak volna belőle. -
Hihi, ez kiba jo volt :D
Csak hogy en is rakjak egyet:
-
Nekem a Next Generation a favorit, pedig sokan nem szeretik :( -
ez de beteg....:D
-
A Maid-sama nagyon jó, csak ki kell bírni az időnkénti filler részeket (közepe táján fordulnak elő). :)
-
SG - SZ-E-R-I-N-T-E-M - ultra szar.
Bele-belenéztem amikor TV-ben láttam, és sírva röhögtem.
Az Atlantisba is, abban a főszereplő nőt utáltam [a főnökösködőt].
-
A Voyager és a New Generation megtekintése elmaradt - de pihennek a gyűjteményben.
Ezek megtekintésének hiányában számomra az abszolút favorit ST: az Enterprise. Amiről tudjuk, hogy kezdetben nem is nagyon "Star Trek"-esítették [rajongók kezdetben utálták is].
Nem értem, hogy miért:
-
off:
nemtom én szeretem a sg-t, és a 10évad összes részének kb. felét tuti láttam, csak ugye a tv elég hülyén adta, aztán néha néztem néha nem :D
De a 10évad egyben megnézésére nem tudom rávenni magam, egyszerüen tul sok :D -
Es jon mar a Dominion ? :D
Inkabb nezd a Voyager-t az jobb.
Amugy en most vegeztem nemreg a SG-1 10 evadjaval kozel 1,5 honap gyotrodes utan.
Mit mondjak ez sem ment gyorsasn es orultem, hogy a vegere ertem nagy nehezen. -
Korántsem egy súlycsoport, de nagyon régen így voltam a "Star Trek: Deep Space 9"-nal, a főszereplője miatt:
Aztán azon kaptam magam, hogy egy hétvége alatt ledaráltam 20 részt... -
94 rész... és már az elején utálod... csak jó sülhet ki belőle. Komolyan mondom. Nyelj két nagyot, szíjazd magad a székbe, és meglátod, menni fog