72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézem.
    Szerk.: mármint a forrásokat.
  • Jakuza001
    Off:

Meg is talaltam mi volt a cime probald beszerezni a sorozatot.

http://oriens.hu/programajanlo/tevemusor/tsukiji_halpiac_hihetetlen_kezek

On:

Kozben a Ruoruni Kenshin a 20 akarhanyadik resztol egy kis lenduletet kapott, igy mar nem annyira szenvedek, kerdes milyen forulat fog melepni a meg hatralevo kb 70 resz alatt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is nagyon felvillanyozott - pedig a halat utálom.
    Azért, egyszer kipróbálnám az igazi, friss sushi-t, vagy a hideg halételeket. De nem itthon, hanem ott...
  • Jakuza001
    Volt a piacrol egy jo masfeloras doku film is valamelyik csatornan.
    Lenyugozo volt az egesz, ahogy ragaszkodtak a hagyomanyokhoz a piacon.
    A tonhal arverestol benne volt egeszen a kes keszitokig amiket az ottani munkakhoz keszitenek es szinte minden, ami a piaccal kapcsolatos.
  • Lelouch
    Nem a SHAFT csinálja.
  • IMYke2.0.0.0
    Tokió: tonhal-árverés...

• armageddon666
    gyönyörű minimáldesign :)
    "kár" hogy SHAFT így nem nézem míg nincs Bluray :D
  • LasDen #36765
    elkezdtem katanagatarit....tetszik....könnyed akciózás egy kis humorral megöntve...mondjuk a karakterek elég minimalisán vannak megcsinálva....
  • Zomil
    áhá :DDD
  • Malakai
    Ja bocs.
  • Gurren
    mert így viccesebb
  • Malakai
    Miért nem írod ki simán, hogy te a Paprika képre értetted, amit írtál? :)

És egyetértek, Paprikát mindenképpen érdemes megnézni!
  • Gurren
    azt hittem, hogy a #36755 a #36750-re ment, úgyhogy vedd úgy, hogy a #36757-tel a #36758-ra reagáltam.

szal érted.
  • Zomil
    Nagyjábol képben vagyok, h miröl szol, és ez a slice of life, meg szerelmes stilus nem jön be :D
    Persze azért a clannad-ot majd megnézem, mert az alap :D
  • Zomil
    nah ez is beteg rendesen :D
  • Gurren
    én eddig is terveztem, de most már tuti, hogy megnézem :3
  • Máté94
    Semmi beteg nincs benne, ha végignézed és megtudod mi miért volt :)
  • Zomil
    lol :DDD
    eddig se terveztem megnézni ezt az anime-t, de mostmár biztos nem fogom, ez nekem tul beteg :D
  • Gurren
    tenksz
  • LasDen #36753
    ez a paprika...a készítő ugyanaz...
  • Máté94
    Paprika
  • Seth
    Paprika
  • Gurren
    ez miből van? nem láttam a perfect blue-t, de a grafikája olyasminek tűnik.

• BEAST #36749
    NEEEEEE!
  • LasDen #36748
    valami school dayes dolog...
    a linkbe van spoileres videó csak szólok :D
  • efti
    Nice boat?
  • Ruley
    Én meg 250-en nyomorgok, a többi dolgom mellett épp hogy ráfér az aktuális évad amit nézek.

A Yosuga No Sora a 3. rész alapján egyre inkább úgy tűnik hogy tényleg Nice Boat-ban fog végződni.
  • LasDen #36745
    én is akarok majd venni 1terásat...az 500-as meg marad mindenmásnak :D
  • Zomil
    Nekem még csak 300gigányi anime van a gépen, de nincs kedvem törölni egyiket se :D
  • efti
    Nekem egy dedikalt animes 1 terras vinyom van amin meg 346 Giga szabad, es terveim szerint ha betellik, akkor nem torles, hanem vasarlas kovetkezik :)
  • LasDen #36742
    én áldozatot hozok és amit megnézek az megy....eddig csak a gintama, 7 kiválasztott soul eater rész (bár lehet maj az egészet is leszedem szinkronnal), 17 film és legutóbb a Baka to test érte el, hogy a vincseszteren csücsülhessenek örökkön örökké....az FMP, fumoffo még elférne csak az is szinkronosan kell....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem jön, mert nem töltötte le a videót.
    Meg úgy általában, mostanság semmit sem fog - elfogyott a tárhelye. Megnézés nélkül meg nem ír ki semmit.
  • Zomil
    Jah amugy persze szép munka :)
    De mindjárt jön Imyke és felsorolja a maradék 20hibát amit én nem vettem észre :D

Amugy én spec. elolvastam az irásokat a blogon, szoval 1ember már van :D
    "megdobálom fakanállal, aki rosszat mond...." ez meg.... :D
  • LasDen #36739
    hát hogy felnőjjenek feladathoz...amúgy nemtom...:D
    a sok kiírásból akkor vissza veszek...csak menőztem (blogomon minden megmagyarázva/reklám) :D
    Yubei-es elírás nincs...most néztem meg...de akkor még figyelmesebbnek kell lennem (pedig már így is négyszemű vagyok) :D
    mondjuk ha csak ennyi hiba van benne, akkor az nem is rossz ahhoz képest, hogy egyhuzamban kb 10 órát + tegnap előtt még 3-4 órát dolgoztam vele :D
  • Zomil
    Viszont azt nem értem, h miért jó, h kb. minden 2. csaj ilyen baszott magastalpu cipöben van :D
    De nem csak itt,Index II-ben is látom ez a menö :D
  • Zomil
    Nem volt semmi gond vele, mondjuk szvsz az elején nem kell annyiszor kiirni, h te csináltad, elég sztem csak 1szer(ugye kiirtad a föcimnél, meg hogy te csináltad és hogy te forditottad). :D
    Hibát 2-öt vettem csak észre, bár nem emlékszem már hol. :D
    Egyszer lemaradt egy szónak az utolso betüje(fingom sincs hogy hol, csak ennyire emlékszek :D), meg egyszer mintha Jubei-t Yubei-nek irtad volna, de lehet csak benéztem. :)
  • LasDen #36736
    amúgy videóba valami kivetni való volt-e...?? kell az infó, hogy mit javíccsak majd :D
  • Zomil
    valóban idegesitö :D
  • LasDen #36734
    nekem Senhime ezzel a tipikus hercegnő viselkedésével agyamra megy...remélem ezek után visszavesz arcából :D
  • Zomil
    Köszi szépen! :)
    Nagyon jó rész volt remélem sokszor látjuk majd Jubei-t ilyen badass formában :D