72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Megnézem.
Szerk.: mármint a forrásokat.
-
Off:
Meg is talaltam mi volt a cime probald beszerezni a sorozatot.
http://oriens.hu/programajanlo/tevemusor/tsukiji_halpiac_hihetetlen_kezek
On:
Kozben a Ruoruni Kenshin a 20 akarhanyadik resztol egy kis lenduletet kapott, igy mar nem annyira szenvedek, kerdes milyen forulat fog melepni a meg hatralevo kb 70 resz alatt. :D -
Engem is nagyon felvillanyozott - pedig a halat utálom. 
Azért, egyszer kipróbálnám az igazi, friss sushi-t, vagy a hideg halételeket. De nem itthon, hanem ott...
-
Volt a piacrol egy jo masfeloras doku film is valamelyik csatornan.
Lenyugozo volt az egesz, ahogy ragaszkodtak a hagyomanyokhoz a piacon.
A tonhal arverestol benne volt egeszen a kes keszitokig amiket az ottani munkakhoz keszitenek es szinte minden, ami a piaccal kapcsolatos. -
Nem a SHAFT csinálja. -
Tokió: tonhal-árverés...
-
gyönyörű minimáldesign :)
"kár" hogy SHAFT így nem nézem míg nincs Bluray :D -
elkezdtem katanagatarit....tetszik....könnyed akciózás egy kis humorral megöntve...mondjuk a karakterek elég minimalisán vannak megcsinálva.... -
áhá :DDD -
Ja bocs. -
mert így viccesebb -
Miért nem írod ki simán, hogy te a Paprika képre értetted, amit írtál? :)
És egyetértek, Paprikát mindenképpen érdemes megnézni! -
azt hittem, hogy a #36755 a #36750-re ment, úgyhogy vedd úgy, hogy a #36757-tel a #36758-ra reagáltam.
szal érted. -
Nagyjábol képben vagyok, h miröl szol, és ez a slice of life, meg szerelmes stilus nem jön be :D
Persze azért a clannad-ot majd megnézem, mert az alap :D -
nah ez is beteg rendesen :D -
én eddig is terveztem, de most már tuti, hogy megnézem :3 -
Semmi beteg nincs benne, ha végignézed és megtudod mi miért volt :) -
lol :DDD
eddig se terveztem megnézni ezt az anime-t, de mostmár biztos nem fogom, ez nekem tul beteg :D -
tenksz -
ez a paprika...a készítő ugyanaz... -
Paprika -
Paprika -
ez miből van? nem láttam a perfect blue-t, de a grafikája olyasminek tűnik.
-
NEEEEEE! -
valami school dayes dolog...
a linkbe van spoileres videó csak szólok :D -
Nice boat? -
Én meg 250-en nyomorgok, a többi dolgom mellett épp hogy ráfér az aktuális évad amit nézek.
A Yosuga No Sora a 3. rész alapján egyre inkább úgy tűnik hogy tényleg Nice Boat-ban fog végződni. -
én is akarok majd venni 1terásat...az 500-as meg marad mindenmásnak :D -
Nekem még csak 300gigányi anime van a gépen, de nincs kedvem törölni egyiket se :D -
Nekem egy dedikalt animes 1 terras vinyom van amin meg 346 Giga szabad, es terveim szerint ha betellik, akkor nem torles, hanem vasarlas kovetkezik :) -
én áldozatot hozok és amit megnézek az megy....eddig csak a gintama, 7 kiválasztott soul eater rész (bár lehet maj az egészet is leszedem szinkronnal), 17 film és legutóbb a Baka to test érte el, hogy a vincseszteren csücsülhessenek örökkön örökké....az FMP, fumoffo még elférne csak az is szinkronosan kell....:D -
Nem jön, mert nem töltötte le a videót. 
Meg úgy általában, mostanság semmit sem fog - elfogyott a tárhelye. Megnézés nélkül meg nem ír ki semmit.
-
Jah amugy persze szép munka :)
De mindjárt jön Imyke és felsorolja a maradék 20hibát amit én nem vettem észre :D
Amugy én spec. elolvastam az irásokat a blogon, szoval 1ember már van :D
"megdobálom fakanállal, aki rosszat mond...." ez meg.... :D -
hát hogy felnőjjenek feladathoz...amúgy nemtom...:D
a sok kiírásból akkor vissza veszek...csak menőztem (blogomon minden megmagyarázva/reklám) :D
Yubei-es elírás nincs...most néztem meg...de akkor még figyelmesebbnek kell lennem (pedig már így is négyszemű vagyok) :D
mondjuk ha csak ennyi hiba van benne, akkor az nem is rossz ahhoz képest, hogy egyhuzamban kb 10 órát + tegnap előtt még 3-4 órát dolgoztam vele :D -
Viszont azt nem értem, h miért jó, h kb. minden 2. csaj ilyen baszott magastalpu cipöben van :D
De nem csak itt,Index II-ben is látom ez a menö :D -
Nem volt semmi gond vele, mondjuk szvsz az elején nem kell annyiszor kiirni, h te csináltad, elég sztem csak 1szer(ugye kiirtad a föcimnél, meg hogy te csináltad és hogy te forditottad). :D
Hibát 2-öt vettem csak észre, bár nem emlékszem már hol. :D
Egyszer lemaradt egy szónak az utolso betüje(fingom sincs hogy hol, csak ennyire emlékszek :D), meg egyszer mintha Jubei-t Yubei-nek irtad volna, de lehet csak benéztem. :) -
amúgy videóba valami kivetni való volt-e...?? kell az infó, hogy mit javíccsak majd :D -
valóban idegesitö :D -
nekem Senhime ezzel a tipikus hercegnő viselkedésével agyamra megy...remélem ezek után visszavesz arcából :D -
Köszi szépen! :)
Nagyon jó rész volt remélem sokszor látjuk majd Jubei-t ilyen badass formában :D