72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Miért ne lenne? :) Vagy magyarra gondolsz? Az csak a 6. részig van.
  • LeventeV
    a School Rumble masodik evadahoz nincs felirat?
  • Malakai
    Ja az első mondat az nem negatívum, mert egy átlagosabb szintre esett vissza az animáció az első részben nagyon jótól. :)
  • Malakai
    Szerintem már a második részben sokat esett az animáció minősége, az első rész parkolóban lévő harcánál nagyon szép volt maga az animáció.

Én úgy félidő környékén on-holdra tettem, azóta se visz rá a lélek, hogy folytassam.
  • armageddon666
    Ja az animációra egy szavam sem lehet. Tényleg nagyon jó volt. Mondjuk amennyit spóroltak a jelenetek ismétlésével, ez a minimum :D
  • BEAST #36807
    Én meg pár rész után szüneteltettem a Bokura ga Ita-z. Jó lesz ez, csak nem most. Most nincs túl sok türelmem az ilyem lánykákhoz. :D

Amúgy nekem tetszett a Kurokami, főleg a harcjelenetek megvalósítása. Szépen mozogtak a szereplők. A harcok pedig olyanok mint a legtöbb adok kapok anime-ben. Viszont nincs 1000+ részre nyújtva. :P
  • Máté94
    De nagy volt Katanagatari 9. része :DDDDDD
    Togame-n látszik, hogy egy tini, akit csapdos a puberta :DDD
  • armageddon666
    Kurokamit befejeztem, megnéztem OVAt is. Meglepően gyenge volt az egész. Vagy az adaptáció lett szar, vagy nőnek az igényeim... Annyi biztos, hogy ha még egyszer meghallom, hogy SHINKURO! vagy IKUSHIIDO MEGAEGZE!!!! Hát nem lennék vidám. Esetleg kínomban röhögnék. Annyi ponton szánalmas volt az egész. A timeskip meg plottwistek tetszettek, az, hogy minden rész ebből áll:
    Szétverik Kurot, csávó végignézi, egyszercsak meggondolja magát -> SINKRÓ -> kicsit mintha mégsem, de azért mégiscsak összeverik még jobban -> IKSÍDÓ MEGÁEGZE! -> na itt már lehetett izgulni, mert vagy nyert, vagy még egy kicsit megverték...
    Jee :)

És most anime nélkül... megint.
  • armageddon666
    Jja, mert #36799 egy nagyon lényeges komment volt, és egyáltalán semmi köze nem volt ahhoz, hogy még 4 kommentet generál. Tényleg, igazad van. BOCSÁNAT ÉN VOLTAM A FASZ! És elnézést azért is hogy kommentet írtam hozzászólás helyett, pedig még a Firefox is aláhúzza.
  • IMYke2.0.0.0
    Te erőlteted még mindig...
  • armageddon666
    Az, de mint mondtam, nem azért nem írtam le jómagyarul, mert "ciki a magyar" vagy mert "ni kotoba baka gaijin desu yo ne~", hanem mert egyszerűen nem jutott hirtelen eszembe, hogy mi a lófasz magyarul az a rózsaszín gaz, illetve hirtelen a virágszirom helyett is csak a "petal" villant be...

Témáról le lehet szállni...
  • Máté94
    Lehet, de tudom, hogy ezt a képet én láttam már máshol:)
  • Culram #36800
    Az (talán) Air-es kép a falon.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a cseresznyefa virágszirom "nem lefordítása" eléggé érdekes volna...
  • armageddon666
    több karakter is (bár ilyenkor mindig jöhet a magyarázkodás), illetve nem jutott eszembe... így is megerőltettem magam, mert majdnem leírtam, hogy "petals of sakura" ... egyébként pontosabb is lett volna, mert nem a virágok, hanem a szirmok hullanak. De ez a szó sem jutott eszembe mikor írtam a postot.

Szóval nem vagyok sem weeaboo, sem "sznob" ilyen téren. Bár általában bizonyos dolgok lefordítása ellen vagyok.
  • Seth
    a cseresznyefa már kínos ? ;)
  • Gurren
    tudom.
  • armageddon666
    Azok a sakura virágai.
  • Máté94
    Hűűűű, pedig azt hittem ebből van a kép. Vagy legalábbis valami háttérképnek készített képből. Akkor ez FAIL. :DDDD
  • Gurren
    tavasszal esik a hó?
  • LeventeV
    a kepet nem igazitottak a dolesszog iranyaba?
  • LasDen #36791
    az árnyék???
  • Máté94
    Akkor leegyszerűsítem egy kicsit. Mi a "baj" a képpel? :)
  • NEOreg3
    egy cseresznyefa előtt áll egy ember
  • Máté94
    Na ki találja ki mi van a képpel? :)
  • LasDen #36787
    húú....hbo-n volt, így megnéztem a DB: Evolúciót....atyám, hogy mekkora fos volt....nem nagyon akartam megnézni, de ez rosszabb volt mint vártam....
    mondjuk szerintem pont a legkevésbé adaptálható anime.....
    ha lesz evangelion film remélem nem lesz ilyen gagyi...:D
  • LasDen #36786
    jó....akkor tuggya a faszom....:D
  • Lelouch
    Ez a "verekedős cucc" nem a 10. részben volt. :D
  • LasDen #36784
    ezt verekedős cuccot tuti láttam...csak a vége nélkül....de bakemonogatari amúgy se hatott meg annyira, hogy újra nézzem ilyenek miatt....
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor szerencsés vagyok. :)
  • Lelouch
    Pontosabban nem készült el teljesen az animáció.
  • Lelouch
    Bakemonogatari 10. rész? Nem készült el a TV-s határidőre, így azt mindenképpen érdemes BD-s változattal nézni. :D
  • LasDen #36780
    passz...biztos velem van a baj, hogy ilyenek nem hatnak meg....ezekért nem fogok várni/újra nézni csak mer kicsit bővítették a jelenetet...vagy met uncensored...jujj....
  • Lelouch
    Pl. hogy láthass ilyeket is? (csak az nézze, aki már látta a Bakemonogatarit)

De a SHAFT nagyon sok dolgot át is szokott rajzolni a BD-változatra(egy példa), vagy van hogy csak a BD-kiadásra készül el normálisan egy rész. :D (Pl. Nadeko Snake ep. 2)
  • LasDen #36778
    hülye vagyok....nem értem....
  • armageddon666
    Hogy ne hangos képeskönyvet olvassak
  • LasDen #36776
    de amúgy ha shaft, akkor mé kell bluraynek lennie??? :D
  • armageddon666
    engem átbasztak... valami Arma fazon... hú de megütöm -.-
    Akkor csak jöjjön ki végig :D
  • Jakuza001
    Upsz felre ment sry Relaks gyomlald ezt le pls, mert nem ideakartam. :D
  • Jakuza001