72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
E kettő közül én inkább Sekireire szavazok. -
Jól van, akkor sikeres volt a sorozat :D
Hmm, kéne nézni valami sorozatot, nem csak az öszieket. To-Love-Ru-ra meg Sekirei-re gondoltam, és Kaibutso Oujo-ra... -
az volt a célja -
Engem egy kicsit nyomasztott amikor néztem :) -
Legalább a hozzá készült OP poén. :D -
Nem mintha a kép neve ("eva_stfu") nem lenne árulkodó. :) Bár maga a kép megtévesztő a stílusával.
-
Nem, tényleg nem tudtam melyik animéből van. Már régóta foglalkoztatott a kérdés. :D -
elkezdtem az NHK-t...érdekes....de ez a pururin van olyan idegesítő mint a piru pí...:D
-
ezt most ugye poénból kérdezted?
-
Neon Genesis Evangelion -
Ez melyik animéből van? 
-
ja -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te is arra gondolsz, mikor Seiji azt álmodta, hogy ő Midori keze? :] -
Ha az a filler amire gondolok az szerintem fasza volt :D -
Szerintem is jobb a manga... :) -
de az :)
nekem nagyon bejon a hangja, tudtak ezek a kinaiak. -
Ez az erhu hangja, nem? :) -
hallgassatok meg ezt a szamot. 1:10tol van egy resz ami ilyen regi kozepkori keleti zenere emlekeztet. na ilyen regi zenet vagy mixet tud nekem mondani valaki? -
abba a 12 (13?) részbe is sikerült fillert rakniuk :D A manga szerintem jobb lett -
Igen, tudom - első részt meg is néztem anno, és tetszett. Egyben fogom megnézni valamikor, lehet, hogy már holnap, mert ma este befejezem a "Freedom"-ot.
-
Arról eddig még nem is hallottam. Majd utánanézek, s ha megtetszik, akkor listámra (gépemre) kerül. :)
-
és hol van a Midori no Hibi? :] -
Rena-chan hangja :)
Higurashi-t érdemes megnézni :) -
Nakahara Mai
* Clannad / Clannad After Story / Clannad: The Movie
* Angel Beats!
És ezekben biztosan fogom hallani a hangját:
* .hack
* Amaenaide yo!! / Amaenaide yo!! Katsu
* Aria the Natural
* DearS
* Durarara!
* Higurashi no Naku Koro ni / Higurashi no Naku Koro ni Kai / Higurashi no Naku Koro ni Rei
* Kannagi
* Ladies vs. Butlers!
* Mai-HiME
* Mai-Otome / Mai-Otome Zwei / Mai-Otome 0: S.ifr
* Onegai Twins
* Seikon no Qwaser
* Sola
* Strawberry Panic
* Tales of Vesparia: The First Strike
* Tears to Tiara
* Utawarerumono
-
hehe, láttam tőle három sorozatot -
úgy látszik ez a hét jó lesz...:D Forte is iszonyat jó volt, most meg az MM tett rá egy nagy lapáttal....Hentai Energy...ledobtam az ékszíjjat...:D
már az elején is volt DB utalás, de akkor nem esett le...csak utólag, mikor még egyet bedobtak, ami már teljesen egyértelművé tette :D -
Úgy indultam neki, hogy egy romantikus sztori lesz. Fogalmam sem volt, hogy shoujo ai.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lány megismerkedik a herceggel aki bár nem szőke és lova sincs mégis tökéletes párost alkotnak. Minden szép és jó. A szokásos félénken és lassan jutnak el odáig, hogy tisztában legyenek a saját és egymás érzéseivel... erre a lány egyik barátnője elkezd meglehetősen erőszakosan közeledni hozzá.
Az én elképzeléseim szerint ekkor jött volna a dráma, a "jaj a legjobb barátnőm mégis mi legyen", de nem. A srácot elhagyta egy erőszakos lányért, mert valamiért hirtelen úgy érezte egymásnak teremtették őket.
Persze a vége felé belekevertek egy kis természetfelettit is előző életekkel meg sorssal, de engem teljesen kiütött ez az egész.
Csodálatos volt. :) -
Miért? -
Nakahara Mai a seiyuu
-
Aranyosnak tűnik a kép alapján, kár hogy a Kannazuki no Miko óta rá sem tudok nézni shoujo ai/yuri anime-re.
-

[Rá is cuppantam a beszerzésre.]
-

Ebből. -
Soraoto Forte kezd alakulni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor mindenki azokban a kapszulákban alszik a synapse-ban??? és akkor a földön meg csak valami hologram szerűség van? és hogy értette nymph, hogy sugata igazi, legalább? :D sok faszom kérdés...
Pantsu Robot FTW :D -
Hehehe:
Melyikből?
-
katica98 #36940 ez az oldi a legjobb, nézzétek meg amennyien tudjáok, az összes cuccom innen van, és ilyet seholse lehet kapni csak itt és ahoz képest hogy magyarországon nem kapni (mostanáig)ahhozképest jó áron van!!!!!!!!!!!! MUSZÁJJ MEGNÉZNI!!!!!!!!!!! -
Nem hiszem hogy csak szimplán megolvassza, akkor nem lenne olyan drága.
Különbség a két égetés között:
Elégeted szemétként -> szennyezed a környezeted
Elégeted üzemanyagként -> szennyezed a környezeted, DE: hasznosítod a z energiát, spórolsz a rendes benzinnel. -
Ariakus #36938 Köszi az infót! Remélem lesz olyan jó mint az első rész. Elvileg a 2. részben megjelenik majd a "Red Comet" is. -
Engem egyelőre csak a Beelzebub érdekel a sorozatok közül... Mást max. csak akkor kezdek el, ha nagyon jók lesznek a vélemények.
Ovák közül az Angel Beats! és a Mirai Nikki érdekel. -
"According to OCN, the episode 2 of Gundam Unicorn will be premiered on October 30th. Pay streaming on PlayStation Network will begin on the same day. The Blu-ray and DVD will be released on November 12th."
Már nem kell sokat várni rá. :)
-
Ariakus #36935 Egyébként még az őszi szezonból elég nagy csalódás lett számomra az Ironman. Nem tudom miért lett "cell-shading" technikával megcsinálva maga Ironman, ráadásul ha ő megjelenik belassul egy kicsit az animáció is... olyan mintha akadna (nem kodek vagy hardverhiba). Láttam én már jól megcsinált és gyors cell shading grafikával megturbózott sorozatot (Macross Frontier) de ez Ironman eléggé elvérzett ilyen szempontból pedig elég jópofának tűnt az egész a trailer alapján annak idején.
Gundam Unicorn 2. része mikor jön egyébként? Az első rész az vmi brutálisan jó volt minden szempontból.