72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Üldözési mánia?
Egészséges szinten tartva kell is az embernek.
-
hát az OVA elég semmilyen....olyan mintha egy későbbi sorozat bevezetője lenne....de engem a manga olvasására sem késztetett...:D
múgy NHK nagyon durva....mikor agyal a dolgokon és az jön ki, hogy az egész az összeesküvés része az nagyon kemény...főleg úgy, hogy az egész az 1-3 évvel ezelőtti önmagamra emlékeztet....mikor mindenbe és mindenkibe csak azt láttam, hogy ki akar baszni velem...az utcán is hogy engem néznek és várják, hogy mikor csinálok valami fasságot, hogy kiröhöghessenek....elég szar volt, de kontrolláltam és mostanra mérséklődött is egy kicsit...:D -
A mangához nem volt szerencsém, de a "Dogs: Bullets & Carnage" ez alapján érdekelni kezdett.
-
Eden of the East Movie I: The King of Eden
Éljen, magyar feliratos videó! :DDD -
halihali
3ezer üzenete nem látogattam a topikot :DD
van valami érdekes mostanában ami kijött? klasszikus folytatása, valami új egetrengető amit érdemes megnézni vagy stb? :)
válaszokat előre is HTX :D -
Én azon röhögtem amikor az apjuk hozta a klasszikus Tsundere szöveget:
"Coincidentally, I was looking into it myself. Don't misunderstand though. I didn't look it up for you kids." -
:D -
én is most nézem...de elég lassan haladok vele...még mindig csak a 3. részt akarom megnézni...nem rossz de nem is hajt, hogy végére érjek...szerencsére rövid :D -
Nekem tegnap ajánlották a Jyu Oh Sei-t. Nem volt rossz, egyszer megérte megnézni. :) -
Oreimo - nem jött be amit gondoltam.....yandere beütés viszont megvolt....az eleje az elég kemény volt, de megint kellemes rész volt...de hogy Kyousukenak ennyit kelljen szenvednie csakhogy a tesónak minden jó legyen....igazán sajnálom :D
Hyakka Ryouran - Nem a legjobb rész volt...a végére Yukimura elég szánalmas volt...Naoe-től is többet vártam....na nem baj...majd jövőhéten :D -
Magukról a fansub csapatokról való diskurzus eddig se volt gond, csak ha a releasek elérhetőségéről van szó, nem?
Mivel nem vagyok nagy fanja gg fordításainak, így ha van más én inkább nem CoalGirlst választom. Ráadásnak meg ott volt, amikor el-el felejtette creditelni az eredeti (fan) fordítót, az se volt szimpi húzás (nem tudom azóta ezzel mi van).
Inkább több csapat kéne, akik veszik a fáradtságot a BR verziókat újra összedobni (bár már egyre gyakoribb szerencsére). -
Senki sem mondta, hogy fedi.
-
a tövisa nem is teljesen fedi a thora-t...:D -
Animeaddicts
-
Ezt a jogot én is fenntartanám magamnak ha megengeded. Engem zavar. Pont. Így akarod írni, írd így. Mondtam hogy ne? Nem. Ennyi. Történet vége.
medetashi medetashi... -
Kb. fingom sincs hogy a második mi, kb. így voltam a tövisaval is...
Végtelen Fordító Művek?
Napfogyatkozás?
De pl. Menclave-vel mi van? :D meg az ilyen Doki meg Hitsuji meg nemtom mik. -
Nyugodtan.
Azért majd én eldöntöm, hogy mit-mikor-hol írok, jó?
-
Uraharabolt és Animékrabjai-val mi van?
-
törölgessek?
-
Szenes Lányok, TövisA
ááááááááh, már a falat kaparom lassan
-
Mert nem szeretnék belefutni olyan galibákba, mint korábban bárminemű WRZ-témát illetően. Nem mellesleg, szerintem jobb így ferdítve beírni, mint eredetivel, és aztán kapni az oltást.
-
amugy miért is nem irod rendesen a nevüket? :D
Engem kicsit kezd zavarni, de ha a többieket nem akkor mind1... -
Első évadba néztem bele, és tetszett.
-
SzenesLányok, TövisA - náluk nézek körül először, majd keresem a többi minőségi csapatnál amire kíváncsi vagyok.
Eddig mindkét csapat minőséggel kápráztatott el.
-
Ja, egyébként nekem is deja vu érzésem volt, szerintem írtam is :)
Második évad eleje amúgy jobb >.< -
de odavagy a coalgirlsért :D -
Seitokai Yakuindomo - SzenesLányok
-
A lány a kislányért megy, nem megszökik :)
De az elején én is azt hittem, hogy Elfen Lied 2... :)
-
bakuman alakul....nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meglesznek az elsővel...:D de ez a Two Earth sztori valamiér a Linebarrelsre emlékeztet....pedig sok közük nincs egymáshoz....:D -
egész jók az új K-On!! zenék <3 -
Hát az eleje az ilyen hentelős izé. Megszökik lány és megöli a katonákat.
Kämpfer meg azért mert mind a kettő azért van, hogy egymás ellen harcoljanak :DD -
Elfen Lied??? Az mit keres ott? :DDD meg Kämpfer is.... mondjuk azt még nem láttam...
Akkor már tényleg inkább Pokémon. :D -
nekem pokémon jutott eszembe róla....de attól még fantasztikus :D -
Sekirei 1: Mintha valami Kämpfer+Elfen Lied összenyomva :S -
en is vevo lennek most valami hasonlora. -
Kedvem lenne nézni valamit akcióval,romantikával esetleg egy kis drámával, de semmiképp sem külön külön. Tud valaki hirtelen valamit ajánlani? :o -
Watchmen #36979 Most jelenleg az Ergo Proxyt nézem biztos ismerik sokan:D
15. rész következik majd. Nem egy hétköznapi Anime sötét, gondolkodtató, elvont, de nagyon bejön. -
Ja, ebben van valami. :) -
To-love-ru, aztán Sekirei. Kaibutsu Oujot nem ismerem.
Sekirei egyébként jobb, de inkább javuló tendencia legyen :) -