72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    en jatszom. megvan ps3-ra, de nemreg kezdtem, ugyhogy nem tudok valaszolni a kerdesedre sajna XD
  • armageddon666
    Valaki játszik BlazBlueval? Az érdekelne, hogy mi szerepel a Noel event illustration #05-n, mert akkor be tudnám tájolni, hogy mit hagytam ki...

Aki esetleg nem tudja mi ez (bár valszeg senki nem tudja :D)
    2D-s verekedős játék a Guilty Gear készítőitől. Kicsit már Visual Novel szerű lett a story mód :) Főhős hangja = Gintoki hangja :D még stílusban is teljesen olyan :) a riválisáé pedig TTGLből Simon :D Így rájuk emlékszem konkrétan, de az egész szinkrongárda komoly :) meg jó a story :D meg a karakterek. Azt nem mondom, hogy egyediek, mert nem azok.
    És az az opening >.< Mintha egy animét kezdene el nézni az ember :D
  • BEAST #37092
    Sengoku Basara második évada ugyan olyan mint az első volt. Szinte már olyan rossz, hogy már jó... Abszolút értelmetlen, de látványos csaták sorozata. :)
  • Ruley
    Ez a Zero No Tsukaima már az őrületbe kerget.

Annak idején megnéztem, és ugyan logikusan nézve eléggé egy semmilyen tucattermék kéne hogy legyen, de mégis valahogy úgy magával ragadott az alapfelállása...
    Aztén meg elkezdett felidegesíteni a karakterek idióta viselkedésével, meg a cselekményt kiszorító fanservice-el.
    Most meg elkezdtem az eredeti kisregényeket olvasni, és azok meg már nem idegesítettek föl, sőt, a sorozat minden bűne meg van bocsátva... pedig itt is pont ugyanaz a cselekménye.
  • BEAST #37090
    Most végeztem a Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi-val és nagyon remélem, hogy lesz második évad is. :)

Arma, Rozen Maidenben nekem is az odd eye baba volt a kedvencem. A kis "gonosz". :D
  • armageddon666
    Rozen Maiden 5

jóez :D a desu desu nem is idegesítő. Suiseiseki személyisége nagyon más mint amire számítottam. Shinkunál semmire nem számítottam, de nagyon jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igazi otaku :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a kép-link nem jött össze. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen gyönyörű :

• IMYke2.0.0.0
    Már a második animénél látom, hogy 3D-s extra van a lemezen.

Most: "Hayate no Gotoku!! 3D" - az OVA-nál.
    Persze, ezt nem találom sehol :)

• Máté94
    Soredemo Machi wa Mawatteiru 3. rész: Az elején a detektíves rész tetszett, de úgy egybe ez az egész rész rendben volt. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is.
  • Ironman2
    Sziasztok! Tudja valaki hogy megjelent-e valahol a neten a Kimi Ni Todoke Live Action-je? Nagyon kellene unokahugomnak.Köszi
  • efti
    ami azt illeti annak is utannaneztem, az amerikai amazonnak ban belole, de csak DVD-n :P

rant kovetkezik:
    Fel nem foghatom, hogy annak ellenere, hogy a legtobb sorozat elejet mar akkor kiadjak blu rayen amikor meg megy, de ennek ellenere europaba (sot az usaba) alig jut el barmi is ilyen formaban. 9137 tetelt talal az amcsi amazon DVDbol anime kategoriaban, blu rayen meg 127 tetelt. Mi a ****nak reklamoz minden ilyen saturn szeruseg hdtv-t ha nem lehet hozza hd musorokat kapni?
  • LasDen #37080
    ismerős érzés...:D előbb meglesz, ha megveszed :D
  • efti
    lehet meg a hellsing ultimate is befejezodik es vigigtolom a DNF-et is mire ez lejon, 3% jott le 10 ora alatt..
  • LasDen #37078
    akkó nézzé Bleacht..:D az elég hosszú, addig kitart :D
  • efti
    gondoltam amig lejon a flag addig nezek valami rovid OVA-t. Nos ketszeressen is melle tippeltem. A flag a joslatok szerint 1-3 het latt lesz lent jelen tempoval, a rovid OVA (Sakura diaries) meg 12 epizod volt :D
  • Zomil
    persze, mondasz valami okosat feltolod a szemüveget és jön a zene:
    YEAAAAAAAAAAH

:D
  • LasDen #37075
    én itt dobtam az egészet...nem is értem hogy bírtam eddig....
  • Malakai
    Meg aláfestő zenét se szabad lefelejteni.
  • Prof William
    Yosuga no Sora ep 5

Az 5-ik rész jó volt. Tetszett hogy Akirát megismertük egy másik oldaláról is és nem csak a mindig vidám arcát mutatta ebben a részben. Tetszik az hogy egy kicsit mindig is szomorú Akira ami nagyon ellentétben van azzal amit kifelé mutat.
    Amíg Ojo-val az apja, úgy tűnik itt az anyuka fog problémát okozni főleg mivel ellentétben Ojou-val aki csak bebeszélte magának hogy az apja utálja Akirát úgy tűnik az anya tényleg utálja őt.

Jó volt még ahogy megoldották az Akira route indulását. Tényleg csak 1 dolog alakult máshogy de ez már kihatott az egész részre.
    Kár hogy csak 2 részt fog kapni bár szerintem azért alakult így mert az Akira routeba második rész is beleszámít hiszen ott ismerjük meg őt és Oujo-t jobban csak ott még nem vált szét a történet.
    1-2 jelenetnél szinte láttam hogy a VN kérdései felmerülnek... :) Pl (Kérdezd meg Akirát, vagy kérdezd meg Oujo-t a testvérdologról.)

Nagyon pozitív meglepetés eddig a sorozat.

Más. Új fordításom készült el. Link az aláírásomban.
  • efti
    a zorgetes se semmi, de azt nem csak animekben, nincs olyan hogy egy lofegyver ne csattogna csak attol ha legalabbis felemelik, vagy egy penge ne csengene amikor elohuzzak..
  • LasDen #37071
    szinte mindenbe van, ahol van valami fontosabb szemüveges karakter...ha meg negatív karakter, akkor még rosszabbnak néz ki tőle..:D
  • Máté94
    Azt de tudom gyűlölni, amikor olyan rész van egy animében :DD
  • LasDen #37069
    és a legjobb az lenne ha a nap is megtörne rajta :D
  • Seth
    Ügyelj rá, hogy lássák is, plusz ha zörög is egyet az se hátrány. Badass faktor improved
  • LasDen #37067
    én is sokszor szoktam középen feltolni....de még nem tűntem tőle se okosabbnak se menőbbnek :D
  • Máté94
    De nem olyan menő, igaz? :D
  • BEAST #37065
    Erdekes, én néha úgy igazitom meg. :)
  • efti
    23 eve hordok szemuveget es SOHA nem igazitottam meg ugy, hogy a kozepet toltam volna fel az orromon. Valahogy minden alkalommal amikor ezt latom, az jut eszembe, hogy ez tok mesterkelt.. nem ertem miert eroltetik minden animeben...
  • armageddon666
    Na. Rozen Maiden. Hajrá!
    Kíváncsi vagyok milyen lesz... nem tudom mire számítsak desu...
    Viszont lehet be kéne szerezni valami alternatívát desu...
  • armageddon666
    nincs.
    nem.
  • efti
    aaaaargh.. van a flag-nek valami mas cime is? Egyetlen forrast talaltam hozza es kemeny 1.1% jott le 4 ora alatt...

@armageddon: akkor gondolom nem banod, hogy januartol jon a folytatas :)
  • armageddon666
    Ejj ez a Kimi ni Todoke szép volt.
    btw YANO-CHIN <3 !!
    Meg utolsó részekben Sawako is csini lett.
    Meg valahogy végig olyan vidámságot sugárzott magából az egész. Még mikor szomorú rész volt, akkor is valahogy mosolyognom kellett....
  • efti
    amennyire en tudom nincs es nem is volt szo rola, a mozi is csak az ujrameselese a sorozatnak
  • Seth
    Lesz vmi mozi majd vmikor
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, hogy lesz folytatása az Eve no Jikan-nak?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is van benne potenciál.
    A 4 furcsa szereplő története filmes folytatásért kiált.
  • LasDen #37055
    én is ilyesmire gondoltam, de nálam nem ért célt a dolog...egy animére vevő lennék....:D