72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ha meggondolom VNekről is szoktatok itt beszélni szóval annyira nem is off...
BlazBlue True Ending. Nagyon ász volt! :) Anime részekkel tarkítva :D Nem sokkal, de akkor is. Volt egy rész mikor azt hittem, hogy neeee, de aztán kellemes csalódás, a végén meg a Tsukuyomi Unit aktiválása epic volt :) A Takemikazuchiról valahogy Evangelion jutott eszembe az elején is...
Jók az ilyen timeloopos storyk :)
Amit nem értettem, hogy Noelnek miért nem szabadott Terumira néznie... Olvasgatom még wikit egy kicsit hozzá :D valami Observer meg Soul Link rémlik. Előbbi Hakumennél is. -
Durarararararararararararara!
Nagyon jó :D Stílusos op, csakúgy mint anno a Baccanoban :) És nagyon jó, hogy az előző részt összefoglaló kis szösszenetet belerakják az op közepébe :D Még nem tudom miről szól, de tetszik :) Mint a Baccano... :D -
elkezdtem újra a laint....körbe vettem magam pár ecchivel, vígjátékkal, hogy ne pusztuljak bele lainbe...:D ha sikerül valami konzekvenciát levonnom, akkor valahogy ráfogom venni csóró tesómat hogy nézze meg ő is...:D
viszont Samurai Girls 6. rész nem akar kijönni....ez nem szép dolog.... -
Mindkettő nézős lesz, csak gyorsan jussanak el az utolsó részekig. :D -
azért az még kiderül...a fele még hátra van...és csak most mennek bele a történetbe...gondolom...:D meg nem tartom kizártnak, hogy folytatásban is gondolkodnak már az eleje óta...:D -
Bakuman, nagyon jó volt...gyorsan vége lett :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem, hogy a szerkesztő elküldi őket a fenébe, hogy ilyen szarral próbálkoznak....:D arra meg nem is számítottam, hogy olyat mond, hogy 3 éven belül azt az idióta Eijit is lefölözik...:D
várom a kövit :D
Oreimo is jó volt...bár maga a rész nem változtatott semmin.... -
Index és Samurai Girls megnézve:
Index: számomra eddig veri az 1. évadot, Touma még badass-abb :D Mondjuk a gondolkozás nem az erössége, de legalább tökös :D
Samurai Girls: nemtudom, mostani meg következö rész alapján ez valami elborult hárem komédia, amiben néha van harc is :S
Kb. mintha a HOTD-t látnám, bár ott ennél kevesebb ecchi volt :D
Nemtudom, remélem ez csak addig lesz igy mig össze nem szedik az összes szamuráj mestert és utána már lesz vmi értelmes történet is meg látványos csaták... -
Asobi ni Iku yo egész jó volt, bár a leírás alapján másra számítottam. Azért ebből is jöhet még egy évad. :) -
de a rapidra meg gyorsabban mögy föl...:D
amúgy szerintem abban hogy ilyen lassan lett kész közre játszott, hogy elég szar rész...Yukimura idegesít, Muneakira fölöslgese baromságokat csinál...és Naoe sem egy szimpatikus karakter...remélem a holnapi jobb lesz...bár az meg ilyen tipikus tengerparti dőzsölés lesz.... -
jah és persze köszi :) -
oh...zsir :)
(amugy szvsz, elöször megaupload-ra rakd fel, szerintam az jobb :D ) -
tess...tölthető...csak blogra nemtom kirakni, mer éppen halott freeblog...:D -
Amugy meg akartam irni a blogodra, csak elbasztam regelésnél az email cimet, másik névvel meg nincs kedvem regelni, a support meg nem válaszol :D -
Jó hir :D
Jah amugy én is igy vagyok a filmekkel, ha meg érdekel akkor irány a mozi, a többit inkább megvárom mig kijön dvd-n :D
Mondjuk UBW cam-os verzioért az egyik karomat odaadtam volna, de sajnos az nem volt :D
A másik meg az Eva volt, amire nem tudtam várni, de szerencsére ebböl meg volt cam-os verzio :) -
jah...bár én alapvetően nem nézek ilyen szutykot...annyit tudok várni a filmre, bármire....nagyon kevés film van, ami annyira felizgatott, hogy muszáj volt az első elérhető verziót leszedni....ilyen volt a cloverfield és a 300 is :D ha lett volna, akkor gintamaból is töltöttem volna ezerrel...:D
am Samurai Girls kész....felirat beküldve AA-ra, videó meg kúszik fel....sajna csak mostanra sikerült befejeznem.... -
Amugy meg haruhbol van camrip? :D
Nah mind1 mostmár megvárom ezt az 1hónapot. -
jó...haruhiból volt camrip, de sokmásból meg semmi se.... -
Jah csak nem mindenhez csinálnak camrip-et, pl. Eva 2.0-át cam-os verzioval néztem meg, viszont UBW-hez nem csinált senki :( -
Azért lehet, én például a Haruhi-t is inkább megnéztem camrip-ben. -
mivel a dvd csak év végén jön ki (ami nagyon rövid idő Haruhihoz és Gintamahoz képest), így nem hiszem, hogy valaki látta...:D -
Hali, tudom nemreg jott kia Gundam 00 mozi film. Latta mar valaki? En nagyon varom mar. -
Mostanában tényleg ritkán látni...
-
Japánul tanul.
-
relaks már nem tanul, és azért egy pillanatra feljönne SGre -
Biztos dolgozik és tanul mint a gép. -
Mi van Relaks al? 6 napja nem láttam sehol, itt sem msnen sem, irt valamit ide? -
nah végeztem NHK-vel...jó volt...az egész drámaibb volt mint vártam, de nem baj...bár az utolsó részben néhol már túl drámai akart lenni...az animáció lehetett volna sokkal jobb is.... -
oké ráér, csak kérdeztem :) -
holnapra...kedden-szerdán eléd keveset halladtam, aztán csütörtökön nem sok időm volt rá....ma meg tegnap nem is voltam itthon, hogy csináljam...vagyis ma fél 5-kor értem haza és nem vagyok/voltam olyan állapotban, hogy csináljam....de holnap már csak fordítás van és kész lesz.... -
Lasden-töl kérdezném, h hyakka mikorra várható? :)
Nem siettetés v ilyesmi, csak érdekel. -
Megnéztem a Photon-t, de sajnos a főszereplő már nem viccesen ütődött... Az Isekai no Seikishi Monogatari hőse még pont tűrhetően volt naív, de Photon mintha tényleg szellemileg rokkant lenne. :/
Ezen kívül aranyos kis anime, egy csipetnyi humorral és ecchivel.
Más, amikor a Blazblue megjelent pécére én is meglestem, szép meg jó, de sajnos nem nekem valók már ezek a verekedős dolgok. Pedig tetszenének. Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy már nincs gamepadom és így nem olyan kényelmes az ilyesmivel játszani. :) -
off:
Basszus nagyon jó ez a blazblue :D
Eddig még csak 1harc volt, de a visual novel stilusa nagyon bejön :) -
Nem akartam már többet offolni, de kurva életbe már, hogy most megy tönkre ez a <díszítőjelzők> gamepad... felbasz az ilyen komolyan... mindig minden a legrosszabbkor... hihetetlen :\ -
alap :D csakis japan hanggal -
angol a felirat, de a hang japan (vagy legalabbis nekem az volt es en hagytam azon).
Continuum Shift is jon pc-re. -
amugy ez angol feliratu vagy csak japán? -
Van, de törttel nem hiszem hogy megy.
btw aki játszik vele: Banggal nyomjátok be a Fu-Rin-Ka-Zant :D 50% heat kell, meg hogy meglegyen mind a 4 kanji lenn. Drive támadással lehet azokat megszerezni, és 214214D hozza elő ha megvan minden hozzá :D jó cucc :)
meg Nu Astral Heatjén betojtam :D kész kis cutscene xD
Ahogy azon is, hogy Jin meg Noel story mode is complete és csak Ragna után kaptam interjút a seiyuuval... na mind1
most viszont felhúzott az arcade mód szóval megyek rozen maident nézni :D -
oh, videok alapján fasza, azt hiszem be is szerzem gyorsan :D
Van benne multi? Ugy értem netes, nem 1gépnél ülös, mert haverral jó lenne tolni.
Amugy legutoljára ilyen verekedös a CRUCIS FATAL+FAKE volt amivel toltam, mondjuk abban semmi történet nem volt csak verekedni lehetett, de jó volt :D -
Kár... egyébként kapni Magyarországon BlazBluet PCre? :D Anno gondoltam, hogy megveszem... Jó cucc :) Aztán jó lenne, ha majd a Continuum Shiftet is kiadnák :$ meg ha jönne folytatás :D
Akkor egy valamit tehetek :( Végigtolok minden egyes lehetséges útvonalat előröl Noelnél, és remélem, hogy nem a legvégére marad amit kihagytam... :) -
Dettó, pár napja próbáltam ki az első részt, igaz én PC-n. Jó, hogy Arc System azért adogat ki bunyós játékokat picire is.
De a lényeg, hogy segíteni én se tudok. :P