72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    áhhh zsir :)
  • Győri Devi
    悪夢の果てに答えはあると思いますか。
  • LasDen #37172
    "The Leeds International Film Festival in northern England will hold the European premieres of the anime features Gintama: The Movie and Mardock Scramble: The First Compression on November 19. The films are part of an event titled Fanomenon Anime Day which will include Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance (Evangelion Shin Gekijōban: Ha), Redline, One Piece Film Strong World, and INTERSTELLA 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem. "

Nah ha lenne zsé meg minden, akkor mennék Leedsbe az első géppel bazzeg...:D Gintamat, Redlinet, Mardock Scramblet megnézném..ha meg már ott vagyok Eva is jöhetne...:D aaaaah...:(
  • Lelouch
    Szerintem így jó az egész, Keima zseniális. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár a hódításokból a csók rész néhányszor elég furcsán jön ki...
  • LasDen #37170
    egy baj van a world god only knows-zal...:D az hogy olyan lazán becserkészi a lányokat mintha egész életében csak ezt tanulta volna....:D egyrészt nem tetszik, hogy minden célpontot könnyen meghődít, de másrészről meg asse lenne a legjobb, ha 10 részen át nyüglődne egy csaj felett...:D de valahol a 2 között kéne legyen a dolog....bár úgy néz ki ezzel az idollal is lesz még probléma, de lényegében ő is már beleesett csak még egy kis puhítás kell neki...:D
  • armageddon666
    DRRR 16

i didnt see it coming

WTF!? de most komolyan :D mondjuk volt már pár ilyen WTF pillanat, de eddig ez a legdurvább :D
    mellesleg az a zene(?) ami a "szellemes" részeknél megy valahogy parás nagyon :D
  • armageddon666
    Az ilyen két részre osztott animéknél valahogy a második opening mindig olyan szomorúnak hat :S vagy nem is szomorúnak, de olyan negatívabbnak. Most pl. Durararanál. De mondjuk leginkább ToraDoránál éreztem.
  • Ironman2
    Segitsetek légyszi.A Kimi ni todoke Live Action-ját keresem.Unokahugomnak kell.Privátban légyszi ha valaki tud róla valamit.Köszi
  • Zomil
    még emlegessük szokszor és akkor hátha megjelenik :D
  • LasDen #37165
    most kellene Relaks...:D
  • Zomil
    áááh franc se tudja, mert most megnéztem és a google fordito totál mást dobott ki :D

Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?

Ez jónak tünik, szoval valaki help! :D
  • LasDen #37163
    annyira vártam, hogy elfelejtettem figyelni hogy kijött-e már...de már igyedeje kijött a samurai girls OP & ED single....én csak a last vision for lastra koncentrálok...elég lassan jön, de mire jó a youtube...? :D

viszont már csak egy jó hónap van és kijön a Gintama....onnantól már csak egy kicsit kell szenvedni és lehet nézni....jejejejeje...:D
  • Zomil
    Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?

Ez tünik jónak, aztán majd vki kijavit, csak google fordito ezt dobaja ki:
    悪夢は、ニッケルkotae府おもいますとある課を利用しています

vagyis a kotae elvileg nem stimmel :S
    ha kota-nak irom akkor elvileg jó:
    悪夢は、ニッケルコタ府おもいますとある課を利用しています

De majd vmi okos kijavit :D
  • Máté94
    Köszi! :D
    Már csak a kanji kellene valakitől :D
  • Zomil
    japánul nem tudom leirni neked, mert a kanjikat még nem nagyon vágom, de hiraganába menne :D
  • Zomil
    Akumu no hate ni kotae wa aro to omoumasu ka?

Legalábbis sztem.
  • Máté94
    Valaki segítene, megtalálni leírva japánul és latin abc betűivel a 11eyes végén mindig kérdezett szöveget? :D Az elejét nagyjából le tudtam írni,de a végét nem értem: "akuma no hate ni kotai wa aro to..."
    8:10-tól van.
  • LasDen #37157
    végeztem Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-vel...elment...kellemes volt, de ennyi....az utolsó részben a konfliktus kellett, de mégis feleslegesnek érzem, hogy 1 részre zavarnak egy kicsit...nah mindegy...én se tudom, hogy mi zavar benne...:D a másik butler-ös hayatet elrakom későbbre...sok animét kell látni még, hogy a paródiák üssenek...:D
  • IMYke2.0.0.0
  • biomage
    semmi
  • Máté94
    Nem tudom eldönteni, hogy mi volt ez. Egyedül az új rész beharangozó zene, a "-Van válasz a rémálom végén?" kérdés, és az OP, ED tetszett. De történettel sincs bajom csak ez most olyan kusza. 1 nap alatt lehet sok volt. + magyar vonatkoztatás volt benne. :D

Annyira azért rossz nem volt
  • LasDen #37153
    na mivan...olyan jó vagy mi?? :D
  • LeventeV
    RelakS-rol van valami hir?
  • Máté94
    11eyes:[nem tudja hol van smile]
  • efti
    Azert az igazi megiscsak az amikor Imyke repulojegyet akar venni japanba, hogy felmeszarolja a stabot :)
  • LasDen #37149
    baj hogy annyira beleélem magam, hogy kinyírnám, aki nem tetszik??? :D
  • Máté94
    Ja, te szoktál ilyen lenni amikor valaki nem tetszik egy animében.. :DD
  • LasDen #37147
    Lasdenes...???
  • Máté94
    Yuka-t most kellene kibaszni a világból.

Ez olyan Lasdenes volt....
    De tényleg undorító karakter. Ő az első akit utálok.
  • LasDen #37145
    jah az kimaradt, hogy erről az idegenek jönnek és letelepednek dologról a district 9 jutott eszembe...:D
  • PetruZ
    A Niea_7-et már láttam, jó volt, csak kicsit kapkodós, emiatt valahogy elsietett és befejezetlen a vége (meg úgy általában fő sztorivonal nem is nagyon van, ahogy írtad is :) ). Anno olvastam, hogy terveztek 2. évadot, de végül nem vágtak bele és inkább lezárták az elsőt.
  • LasDen #37143
    elkezdtem a NieA Under 7-t és a Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-t....mindkettő egész jó....az Under 7-nek egészen más a humor forrása mint manapság...vagy lehet csak én érzem így...nemtom...de valamiben más...:D viszont elviselnék valami történetet is, mert ez így nem a legjobb...:D
    a Kimi ga is tetszik....a DeszNót paródia kész volt....asszem a Hayate is ilyen paródia cucc....azt is megkéne nézni majd...:D
    jah meg a Capu2-t is ekezdtem....ugyanaz mint az 1. évad....
  • Zomil
    hurrá, hurrá :D

badass Jubei-t akarok sokat :D
  • LasDen #37141
    mikor már aszittem nem jön...eljött a samurai girls rész is, ahogy kell..:D és az előző rész balfalságai után egy jó részt raktak össze....szerencsére az előzetesből levont következtetés téves volt...az ecchi baromkodás helyett a témára koncentráltak és a végére egy rövid harc is belefért...csak néztem, hogy máris vége a részenek...:D viszont Jubei hangja nem kicsit durva...a 2 személyiséghez 2 teljesen különböző hangot összehozni....még mindig kételkedem, hogy a badass Jubeinek is ő adja a hangját, annyira más....semmi cukiság meg lágy hang...odabaszós keményen...:D
    féltávnál a véleményem...azt adja amit vártam....nagyon jó....az 5. részt leszámítva hozta a formát...ha köv 6 részben is csak 1 rossz lesz, akkor csak jó lehet...:D
    plusz az előzetesből ítélve a következő rész elég story koncentrált lesz...:D
  • rudi20

Csak hogy kicsit könnyebb legyen. :)
  • rudi20
    Sziasztok!

Kicsit sokáig tartott, de végre elkészült egy újabb digimon magyar fandub

Digimon Savers [Data Squad] opening 1 hungarian fandub
    http://www.youtube.com/watch?v=NoEKqUh0FI8

Szerintem ez nem lett olyan jó mint az előző 3 videó, de ezt döntsétek el ti. :)
    Várom a kommenteket.
  • efti
    Nalam is megvolt a legutobbi Bakuman. Nem tudom megmondani mi fog meg benne annyira, de viszonylag reg ota most gondolkozok el komolyan ujra azon hogy belekezdjek valamibol a mangaba is az anime mellett..
  • armageddon666
    Ok youtuben elspoilereztem minden videót Continuum Shiftből. Mondjuk nem tárgyi spoiler volt, inkább csak az érzés :D Több és jobb mint a Calamity Trigger, remélem jön és minél hamarabb PCre, és folytatják, nem úgy, mint a Guilty Geart ^^ Mondjuk ott a story igazából ilyen kis könyvekben meg Drama CDkben bontakozott ki nem a játékban...
  • LasDen #37136
    fuck yea...:D
  • armageddon666
    Ok, megvan... egyik nincs teljesen megmagyarázva, lehet Continuum Shiftből leesne... Observer viszont tiszta. Kvantumfizika, meg Schröndinger macskája, meg ilyesmi.... :)