72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
áhhh zsir :) -
悪夢の果てに答えはあると思いますか。 -
"The Leeds International Film Festival in northern England will hold the European premieres of the anime features Gintama: The Movie and Mardock Scramble: The First Compression on November 19. The films are part of an event titled Fanomenon Anime Day which will include Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance (Evangelion Shin Gekijōban: Ha), Redline, One Piece Film Strong World, and INTERSTELLA 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem. "
Nah ha lenne zsé meg minden, akkor mennék Leedsbe az első géppel bazzeg...:D Gintamat, Redlinet, Mardock Scramblet megnézném..ha meg már ott vagyok Eva is jöhetne...:D aaaaah...:( -
Szerintem így jó az egész, Keima zseniális. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár a hódításokból a csók rész néhányszor elég furcsán jön ki... -
egy baj van a world god only knows-zal...:D az hogy olyan lazán becserkészi a lányokat mintha egész életében csak ezt tanulta volna....:D egyrészt nem tetszik, hogy minden célpontot könnyen meghődít, de másrészről meg asse lenne a legjobb, ha 10 részen át nyüglődne egy csaj felett...:D de valahol a 2 között kéne legyen a dolog....bár úgy néz ki ezzel az idollal is lesz még probléma, de lényegében ő is már beleesett csak még egy kis puhítás kell neki...:D -
DRRR 16
i didnt see it coming
WTF!? de most komolyan :D mondjuk volt már pár ilyen WTF pillanat, de eddig ez a legdurvább :D
mellesleg az a zene(?) ami a "szellemes" részeknél megy valahogy parás nagyon :D -
Az ilyen két részre osztott animéknél valahogy a második opening mindig olyan szomorúnak hat :S vagy nem is szomorúnak, de olyan negatívabbnak. Most pl. Durararanál. De mondjuk leginkább ToraDoránál éreztem. -
Ironman2 #37167 Segitsetek légyszi.A Kimi ni todoke Live Action-ját keresem.Unokahugomnak kell.Privátban légyszi ha valaki tud róla valamit.Köszi -
még emlegessük szokszor és akkor hátha megjelenik :D -
most kellene Relaks...:D -
áááh franc se tudja, mert most megnéztem és a google fordito totál mást dobott ki :D
Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?
Ez jónak tünik, szoval valaki help! :D -
annyira vártam, hogy elfelejtettem figyelni hogy kijött-e már...de már igyedeje kijött a samurai girls OP & ED single....én csak a last vision for lastra koncentrálok...elég lassan jön, de mire jó a youtube...? :D
viszont már csak egy jó hónap van és kijön a Gintama....onnantól már csak egy kicsit kell szenvedni és lehet nézni....jejejejeje...:D -
Akumu no hate ni kotae wa aru to omoimasu ka?
Ez tünik jónak, aztán majd vki kijavit, csak google fordito ezt dobaja ki:
悪夢は、ニッケルkotae府おもいますとある課を利用しています
vagyis a kotae elvileg nem stimmel :S
ha kota-nak irom akkor elvileg jó:
悪夢は、ニッケルコタ府おもいますとある課を利用しています
De majd vmi okos kijavit :D -
Köszi! :D
Már csak a kanji kellene valakitől :D -
japánul nem tudom leirni neked, mert a kanjikat még nem nagyon vágom, de hiraganába menne :D -
Akumu no hate ni kotae wa aro to omoumasu ka?
Legalábbis sztem. -
Valaki segítene, megtalálni leírva japánul és latin abc betűivel a 11eyes végén mindig kérdezett szöveget? :D Az elejét nagyjából le tudtam írni,de a végét nem értem: "akuma no hate ni kotai wa aro to..."
8:10-tól van. -
végeztem Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-vel...elment...kellemes volt, de ennyi....az utolsó részben a konfliktus kellett, de mégis feleslegesnek érzem, hogy 1 részre zavarnak egy kicsit...nah mindegy...én se tudom, hogy mi zavar benne...:D a másik butler-ös hayatet elrakom későbbre...sok animét kell látni még, hogy a paródiák üssenek...:D -

-
semmi -
Nem tudom eldönteni, hogy mi volt ez. Egyedül az új rész beharangozó zene, a "-Van válasz a rémálom végén?" kérdés, és az OP, ED tetszett. De történettel sincs bajom csak ez most olyan kusza. 1 nap alatt lehet sok volt. + magyar vonatkoztatás volt benne. :D
Annyira azért rossz nem volt -
na mivan...olyan jó vagy mi?? :D -
RelakS-rol van valami hir? -
11eyes:[nem tudja hol van smile] -
Azert az igazi megiscsak az amikor Imyke repulojegyet akar venni japanba, hogy felmeszarolja a stabot :) -
baj hogy annyira beleélem magam, hogy kinyírnám, aki nem tetszik??? :D -
Ja, te szoktál ilyen lenni amikor valaki nem tetszik egy animében.. :DD -
Lasdenes...??? -
Yuka-t most kellene kibaszni a világból.
Ez olyan Lasdenes volt....
De tényleg undorító karakter. Ő az első akit utálok. -
jah az kimaradt, hogy erről az idegenek jönnek és letelepednek dologról a district 9 jutott eszembe...:D -
A Niea_7-et már láttam, jó volt, csak kicsit kapkodós, emiatt valahogy elsietett és befejezetlen a vége (meg úgy általában fő sztorivonal nem is nagyon van, ahogy írtad is :) ). Anno olvastam, hogy terveztek 2. évadot, de végül nem vágtak bele és inkább lezárták az elsőt.
-
elkezdtem a NieA Under 7-t és a Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de-t....mindkettő egész jó....az Under 7-nek egészen más a humor forrása mint manapság...vagy lehet csak én érzem így...nemtom...de valamiben más...:D viszont elviselnék valami történetet is, mert ez így nem a legjobb...:D
a Kimi ga is tetszik....a DeszNót paródia kész volt....asszem a Hayate is ilyen paródia cucc....azt is megkéne nézni majd...:D
jah meg a Capu2-t is ekezdtem....ugyanaz mint az 1. évad.... -
hurrá, hurrá :D
badass Jubei-t akarok sokat :D -
mikor már aszittem nem jön...eljött a samurai girls rész is, ahogy kell..:D és az előző rész balfalságai után egy jó részt raktak össze....szerencsére az előzetesből levont következtetés téves volt...az ecchi baromkodás helyett a témára koncentráltak és a végére egy rövid harc is belefért...csak néztem, hogy máris vége a részenek...:D viszont Jubei hangja nem kicsit durva...a 2 személyiséghez 2 teljesen különböző hangot összehozni....még mindig kételkedem, hogy a badass Jubeinek is ő adja a hangját, annyira más....semmi cukiság meg lágy hang...odabaszós keményen...:D
féltávnál a véleményem...azt adja amit vártam....nagyon jó....az 5. részt leszámítva hozta a formát...ha köv 6 részben is csak 1 rossz lesz, akkor csak jó lehet...:D
plusz az előzetesből ítélve a következő rész elég story koncentrált lesz...:D -
rudi20 #37140
Csak hogy kicsit könnyebb legyen. :) -
rudi20 #37139 Sziasztok!
Kicsit sokáig tartott, de végre elkészült egy újabb digimon magyar fandub
Digimon Savers [Data Squad] opening 1 hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=NoEKqUh0FI8
Szerintem ez nem lett olyan jó mint az előző 3 videó, de ezt döntsétek el ti. :)
Várom a kommenteket. -
Nalam is megvolt a legutobbi Bakuman. Nem tudom megmondani mi fog meg benne annyira, de viszonylag reg ota most gondolkozok el komolyan ujra azon hogy belekezdjek valamibol a mangaba is az anime mellett.. -
Ok youtuben elspoilereztem minden videót Continuum Shiftből. Mondjuk nem tárgyi spoiler volt, inkább csak az érzés :D Több és jobb mint a Calamity Trigger, remélem jön és minél hamarabb PCre, és folytatják, nem úgy, mint a Guilty Geart ^^ Mondjuk ott a story igazából ilyen kis könyvekben meg Drama CDkben bontakozott ki nem a játékban... -
fuck yea...:D -
Ok, megvan... egyik nincs teljesen megmagyarázva, lehet Continuum Shiftből leesne... Observer viszont tiszta. Kvantumfizika, meg Schröndinger macskája, meg ilyesmi.... :)