72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #37295
    aha....korrekt volt a rész, de valami plusz hiányzott belőle...
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már végzett Keima az idol csajjal?
  • LasDen #37293
    world god only knows rész jó volt, de valami hiányzott...
  • Zomil
    oh :(

Nemtom azért, pl. egy gitár replica értékét szvsz nehéz felbecsülni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a figurák és a pénz elég lenne :)
  • LasDen #37290
    "Early on Wednesday morning, over 20 K-ON! anime character goods and a safe with about 290,000 yen (about US$3,500) were discovered to be missing from the former campus of Toyosato Elementary School — the real-life model for the high school seen in the K-ON! anime. The safe contained proceeds from the on-campus store.
    Among the stolen goods were two replicas of the guitars owned by the anime's main characters, a bass guitar, and 22 figures of the main characters. "

Nem szép lopás...de nekem adhatná az egyik gitárt...:D
  • Máté94
    Kaibutsu Oujo: végre vége. :)
    Kár, hogy ez kell mondanom. Azt kell mondanom, hogy a történet kellemes volt, és viszonylag lassú. Nagy meglepetéseket nem hozott, bár volt egy nagyon rész benne, ami különösen tetszett. :)
    8/10 :)
  • Máté94
    Úgy érzem lemaradtam a RelakS-kultusz követéséről.
  • Zomil
    vagy esetleg mást sziv, ha már hollandia :D

de jó tudni, h legalább minden rendben :)
  • LasDen #37286
    szív egy kis friss levegőt...:D
  • Gurren
    nemár, pedig ő volt a kedvencem :(
  • NEOreg3
    a Code Geass végén meghal dsgdfhdgj
  • Gurren
    akkor: flém ON
  • biomage
    Kis infó relaksról, munka miatt elutazott hollandiába ismeretlen időre, de Z1 szerint 1 hónapra
  • LasDen #37281
    szerintem elég népszerű úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz...:D
    bár ha választani kell, hogy Samurai Girls vagy Bakumannak legyen folytatása akkor az előbbire voksolok...de a legjobb ha mindkettőnek lenne...:D
  • efti
    Vagysem :) Nem ez lenne az elso anime ami "a tobbit megtudod a mangabol" modra fejezodne be. Viszont aggodni igazabol folosleges rajta, nem az alapjan dol el, hogy mi akik let*ltjuk mennyire szeretunk valamit, hanem hogy azok akik megveszik mennyien vannak
  • LasDen #37279
    gondolom lösz 2. évad....:D
  • efti
    Mrgvolt ma a Bakuman volume 3. Kezdek lassan aggodni, hogy az anime nem lezarva hanem abbhagyva lesz a 25 anime epizodnal.. (aminek amugy nem kene annyira meglepnie egy be nem fejezett manganal...)
  • Zomil
    jójó, de érted mire akartam utalni :D

persze nem tudni még semmit, de ha most öt is elkezdi csokolgatni, mint Jubeit...hát... :D
    Nem mondanám, h épp egészséges dolog, lehet, h az üknagymamája éppen :D
  • LasDen #37276
    mivel Jagyuu esélyes hogy családtag...hogy milyen kapcsolatban vannak az passz...a nevén és kinézetén kívül semmit nemtok :D
    kinézetre elég badass...
  • Zomil
    várom :D

amugy jah, meg minden támadás nevét orditják :D

Yagyuu Gisen, még egy családtag? öt is csokolgatni fogja majd, mint Jubei-t? :D
  • LasDen #37274
    Samurai Girls jó volt..."sajnos" túl gyorsan lepergett a rész...:D
    egy dolog zavart....hogy mindig mondják a nevét a cuccnak mielőtt vagdalkozni kezdenének.....:D kicsit unalmas...1x feliratozom aztán minek :D
    és ha jól láttam a köv részben feltűnik Yagyuu Gisen is...kis aranyos kemény csajnak nézki...sokat várok tőle...ha már Kanetsugu csalódáskeltően hülye...:D
  • LasDen #37273
    Aika Virgin Missiont tud valaki valamerre???
  • PetruZ
  • LasDen #37271
    neeeee......ne már...de gáz...:D
  • PetruZ
    Á, én semmi ilyesmit nem láttam a 7. részben, sztem nem kell ilyesmitől tartani. :)
  • Ruley
    Állítólag a hetedik regényre összejön valakivel...

De még nincsenek lefordítva, úgyhogy személyesn nem tudom igazolni.
  • PetruZ
    A Moribito az jó, piszok jó animációja van, és a sztori első háromnegyede is remek, a vége már nekem kevésbé tetszett a
    csápos cthulhuoidok :)
    miatt, de azért jó volt.
  • Seth
    Talán a 13 részbe még belefér hogy leveszi azt a maskarát amiben rejtőzködik.
  • LasDen #37266
    remélem nem....:D
  • Seth
    majd meglátod :)
  • LasDen #37264
    O_O ezen meglepődtem...:D
  • Seth
    inkább Saori :D
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiszem, hogy fájdalmas tud lenni a moe, de azért ekkora rinyát sem kellene miatta kivágni - én nem rajongok túlságosan a mecha animékért, nem is falom őket két pofára.
    Moe-vel is megteheti ezt, bárki.
    Igaz, így ki kellene hagynia számos most futó - a moe-trendet meglovagoló - folytatást, új sorozatot.
    Fröcsögni jó lehet, de gondolkodni sem ártana.
  • LasDen #37261
    bah....úgy döntöttem megszabadulok Hakuouki Hekketsorokutól és vasmantől...a shinsenguminál az irritáló picsán nem tuttam túltenni magam, míg vasnál az egész egy gagyi volt....remélem rozsomák jobb lesz...
  • IMYke2.0.0.0
    Tetszik :)
    Megnézek még pár raktáron lévőt, lesz helyem, és ezt is "megveszem" :)
  • BEAST #37259
    Most hogy névtelen szamurájkodtál egy jót szerintem a következő legyen a Seirei no Moribito. :) Hasonló sztori csak női főszereplővel. :)
  • LasDen #37258
    hasonló...egyszer már megvolt 1. rész, de nem jutottam el odáig hogy megnézzem...:D
  • BEAST #37257
    Egy jó ideje ptw listás, de még egyszer sem tudtam elszánni magam, hogy belekezdjek. :D
  • LasDen #37256
    DC Da Capot látta-e valkai? nagyon nyálas??? :D