72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #37616
    Viszont most hogy szóbakerült a Soul Eater, eszembe jutottak Kid és Black Star ökörködései, ezért ezt is újra kell néznem. :DD
  • BEAST #37615
    Elemental Gelade :)

Nem annyira "badass" mint a Soul Eater, cserébe kicsit több romantikus/érzelgős jelenet van benne.
  • LasDen #37614
    ez biza igaz...:D

Zomil: Igen, havi manga...de ez van...én abba reménykedem, hogy 1-2 éven belül véget ér a manga és lesz maj új anime...:D
  • Bandi 18
    Ez melyik anime amit emlegettek ? /Elemental/
  • BEAST #37612
    Viszont Elementalban ott van Ren és nála aranyosabb "fegyver" nincs Soul Eater-ben sem. :D
  • LasDen #37611
    bírom ezt az átalakuló fegyverek témát....lehetne több ilyen :D mondjuk Elemental nem annyira szép mint az Eater...:D
  • Zomil
    no igen, elnézném Soul Eatert végtelenitve, nem kell h hetente jöjjön rész, de havonta 1ova jó lett volna, ha jól tudom a manga is ilyen sürüséggel jön :S
  • BEAST #37609
    Helyes. :p Én most Spice and Wolf-ot nézek megint. Horo/Holo még mindig nagy kedvenc. :D
  • LasDen #37608
    nah végeztem Soul Eater újranézéssel....uccsó részt nemtudom végig nézni...annyira fos, amit Maka magyaráz....meg az egész szar a negyedétől, felétől....jó lenne ha a Mangaban is rátérnének már a lényegre...a legutóbbiban Noah elejtett valamit Ashura hollétéről, úgyhogy ha végeztek Noah-val, jöhetne Ashura.....:D
    asszem Elementalt is újranézem :D
  • Gurren
    én vagyok az egyetlen a világon, akinek az első 8 rész tetszett a legjobban?
  • Zomil
    Ez legamardt a végéröl:
    ROW ROW FIGHT THE POWAH
  • IMYke2.0.0.0
    Gyalog is felmennék Pestre, ha ilyen hölgyek promótálnának :)
  • Bandi 18
    A fene :D Én meg azt hittem olyan hiperszuper hogy egyből benn van a link amit kimásoltam vágólapra :S:S

/Már írtam a modiknak/
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most meg ez is el kezdett érdekelni...

• LasDen #37602
    ez a scooter videó van alapból a videó gombban...:D
  • Gurren
    ja, amúgy spoileres eléggé, úgyhogy csak saját felelősségre.
  • Bandi 18
    Basszus ez meg mi lett :S Még csak nem is néztem ilyent....életemben sem
  • Zomil
    Számomra a Tenge toppa lesz mindig is a legepicebb(jobb szot nem tudok rá) anime. Nem a kedvencem, de egyszerüen a badass és az epic számlálo kiakad ennél az anime-nel :DDD
    Elején kb. a 8. rész körül azt hittem felejtös lesz, mondjuk addig se volt rossz, de utána csak rátett egy lapáttal föleg az utolso pár rész.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor már galaxisokkal dobáloznak, meg az a pici szar lagann már 10-szer egyesül és egy baszott nagy mecha lesz belöle... :D

1szer mindenképp meg kell nézni.
  • Bandi 18
    Igen azt valóban "kicsit" eltúlozták :D
  • Gurren
    most, hogy így szóba került a ttgl, elkezdtem videókat nézegetni és ezt találtam:

EPIC
  • BEAST #37595
    Epic alatt az ultragigaspirálal hadakozzunk az univerzummal részre gondolsz? :) Nekem igazából csak a végével voltak "gondjaim". Ott már annyira elborult volt számomra, hogy csak néztem ki a fejemből. Amúgy minden más rendben volt.

Bár eltartott egy ideig amíg beugrottak a dolgok, lehet ezt is újra kellene néznem.
  • armageddon666
    szerintem pont a poénos részek voltak gyengék az epic részekhez képest... mármint amíg nem volt epic droppolni akartam.
  • Bandi 18
    Hát igen kinek mi jön be. Szerintem meg végig poénos volt, és amikor kellett tudott nagyon komoly is lenni.
  • BEAST #37592
    Majd ha ilyenek lesznek nálunk is lehet én is elmegyek. :D
  • Bandi 18
    Erre csak ennyit :D

• BEAST #37590
    Pedig szerintem nem olyan nagy szám, a mechek is rondák benne. :( Viszont volt benne egy pár poénos jelenet és Yoko-t is bírtam. :)
  • Zomil
    nyami :D
  • LasDen #37588
    nekem Gintokis vagy Ikaros kéne....Gintokiból is leginkább a shiroyasha féle....
  • Bandi 18
    Lehet hogy most készleten nincs nekik. Legutóbbi conon láttam náluk ha jól tévesztek.

De nekem ezek is tetszenek XD. Otthon Lucky Starból van ilyen figum.
  • Bandi 18
    Még nem láttad a Tengent ? Öreg hiba :) Hatalmas anime. Nekem is mindig mondogatták haverok hogy ezt látnod kell... Olvastam róla mondom mecha bleh köszönöm nem. Aztán egyszer unalmas perceimben elkezdtem nézni, és az egyik nagy kedvencem lett XD
  • Zomil
    Saber-es figura nincs :(
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy lövésem sincs a szereplő kilétéről, így a "Tengen Toppa Gurren Lagann" elsőre semmitmondó volt.
  • Lelouch
    Oda van írva. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ő melyik sorozatban játszik?
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://gallery.anhmjn.com/2010/07/animation-festival-2010-hong-kong.html#more]Fincsi nénik az "Animation Festival 2010"-en, Hong Kong-ban.[/URL]
  • Bandi 18
    Énőt néztem ki magamnak... Márciusban jelenik meg így ha szerencsém lesz Tavaszi-con-ra talán meg is lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bízom benne, hogy nyárra lesz itthon is belőle - esküszöm, veszek.
  • LasDen #37578
    gisen megjelenése télleg légbőlkapott volt...de nem bánom :D de vagy a köviben vagy valamelyik részben de szamuráj mester lesz ő is...:D de a legfontosabb, hogy legyen 2. évad...:D én az elejét inkább feladtam, nem gondolkodom rajta....ha végén kiderül, kiderül..ha nem, nem...:D
  • Bandi 18
    Igen sajnos az árfolyam meg sokat változik :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ha most kapható lenne, jelenlegi árfolyamon,
    - figura: 37,79 €
    - sima dobozos posta 11,28 €
    ==============================
    49,07 € = 13,740 Ft.