72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Váh, mindenképp megnézem! Kivéve ha elfelejtem.
Bakuman:
Miért nem tudják az összes 3com-ban is így megoldani a dolgokat? A School Days 2, a Toradora 4, a Lovely Complex pedíg 10 epizód alatt véget érhetett volna.
(3com = hárem-romantikus-komédia, vagyis há-rom-com.)
Most találtam ki.
Jó mi? -
de mivel láttam, tudom, hogy nem fognak átjönni a karakterek :p -
pedig a Soul Eater szerintem egész jó volt -
Még nem hallottam elfogadható minőségű magyar szinkront animéhez, kétlem, hogy most kezdenék el. :P -
a szinkronról beszélek nem az animéről...:D -
én láttam az animét, úgyhogy tudom!5 -
azé ezt így teljesen látatlanba kijelenteni...nem lehet tökéletes, de majd kiderül....mondjuk alapja van a dolognak...:D -
pedig legjobb romantikus anime valaha. amúgy szinkronnal nem fognak átjönni a karakterek, úgy érzem. -
végre sikerül valami újat is mutatniuk....alapból nem érdekel, de azé majd belelesek :D -
hmm... Pénteken Lovely Complex az animaxon -
nah bakuman sokkal jobb volt mint vártam.....mondjuk benne volt az is amit gondoltam, csak nem úgy...:D a kövi részre készül valami nagy dobás...:D -
miért? neked nem adja? :DDD -
bár már nem magyarázom ki...de tom, hogy kell írni, csak sokszor nincs kedvem rendesen írni...:D
először gondolkodtam, hogy az írás helyességével vagy a kifejezéssel van bajod...:D beépült a szótáramba, úgyhogy ez van...:D -
:DD -
Igazából nem is néztem, hogy elírta, de most látom, hogy elírta, úgyhogy ja, Grammar Nazi Mode On! De magától a kifejezéstől mászok falra egyébként. :) -
mert Grammar Nazi a középső neved -
"adja"
ettől a falra mászom... -
ekeztem Heroic Aget...aggya rendesen....szép is, jó is...:D viszont srác mechája emlékeztet Eva-01-re...meg milyen má, hogy a házi állatát zabálja...:D mintha nekem lenne egy kutyám, akinek a lábát mindig megeszem, mer úgyis visszanő...:D -
Shoot her to death, without killing her!
na ezen egy jot nevettem. -
Mindig is sejtettem, hogy a pokemon csak az életre tanít minket!
-
A Fate/stay night-os mondjuk annyira nem faszság a szövegkörnyezetben, mert ha jól emlékszek arrol van szó, h vkit megöltek aztán mégse hal meg erre megálapitotta Shirou, h ez nem normális :D
Bár már nem emlékszek pontosan mikor mondta ezt. -
nemtom mútkó beraktam-e, de most megteszem...:D milyen igaza van :D
-
A lektorok is vakok. :DD -
ezt ... most ... miért ... kellett?! [levegőért kapkod :) ] -
mikor írja az ember, akkor nem feltétlenül veszi észre, hogy milyen fasságot ír...: -
Úristen. Angolok nem veszik észre, hogy valami nem stimmel? :DD -
People die if they are killed... -
volt egy kis figurázás...aztán Soul Eater-Elemental Gelade pörgés....meg tengen toppa is volt...:D -
Huu..az ember kiteszi masfel napra a labat es 130+ hozzaszolas varja :)
Nem semmi porges volt itt.. valaki osszefoglalja? -
húúú...MM elég fos volt... -
SE manga:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg itt lenne már az ideje, hogy előszedjék a kishint, de mivel még ott van Medusa meg Crona is, biztos ők kerülnek hamarabb sorra. :D -
A világ és a cselekmények egy része nekem sem igazán tetszett, de a két főszereplő története miatt kedvencek közé került az anime. :) -
Én még csak most nézem először, de valahogy nem vagyok lenyűgözve... Ez a kereskedős téma nem nekem való... :) -
Hát igen :)
De igy sem volt rossz, föleg ha nem zárták volna le a történetet.
Amugy nekem a zenék is nagyon bejöttek benne, utána mikor láttam a gurren-lagann-t(tudom h idöben elöbb készült) vicces volt hallani 1-2 zenét, föleg harc közben, a soul eaterböl. -
én azt is bírtam benne.....Maka volt a gyenge láncszem...:D -
Nekem is tetszett az eleje nem azért akartam abbahagyni mert nem volt jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hanem leginkább mert kamina halálával ugy gondoltam ennek vége innentöl csak lefele mehet a szinvonal és mégse :D -
Nekem is black star volt a kedvencem, mondjuk Kid is elég badass volt, ha épp nem marháskodta el a szimmetria mániájával :D -
hm, felkerült ptw listára :D -
kár hogy nem Black Star volt az igazi főszereplő....sokkal jobb volt mint Maka...:D -
Ja jó lenne egy olyan mint az FMA-ból. Mert ez a befejezés eléggé félresikerült.