72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én mindig pozitívan állok mindenkihez. Majd ha jobban megismertem, akkor eldöntöm, hogy hogyan állok hozzá. :D -
Teljesen egyetértek, én is kb így állok mindenhez. :D 
Bár elég szomorú, hogy általában igazam van -.- -
Szerintem, épp ellenkezőleg - túl sokat, s - hozzáállásom is ilyen - pesszimista módon állok a kétértelmű dolgokhoz: nem túl sok szívélyes ember "él" ezen a fórumon (sem).
Pesszimista emberként szívesebben csalódok: akkor ugye nincs igazam a borúlátásban...
-
Értem. Jó lesz - szerintem :)
Tegnap belenéztem az "Air"-be, most alig várom a hétvégét, hogy egyben megnézhessem...
-
Akkor keveset Sg-ztél még... :D -
Olyan helyzetek is lesznek, de nem kimondottan szitkom. -
Mit tehetnék, ha egyszer a szövegkörnyezet ilyesmit sugall...
-
Értem... :)
Valami rémlik, hogy olyan "szakmát" kezd el űzni, ami a tesónak nem tetszik...
Én ebből a helyzetből mertem hinni, hogy szituációs komédia alakul majd ki.
-
És még komolyan is veszi :D -
Abból yandere kellene. Bírnám ahogy szadizza Kyousuke-t.^^ -

Megírhatnád, hogy mivel ártottam neked... -
Én főleg a karakterre gondoltam most ebben az esetben... :) -
Igen.
-
+Manami :) -
Muszáj volt agyoncsapni a léggömbömet? :)
-
Az nincs nagyon. Csak kettő csapnivaló tsundere. :DD -
Nem világmegváltó dolgokat várok a sorozattól, ha majd megnézem - a vélhetőleg vaskosan jelenlévő sitcom vonal már elég lesz nekem, hogy kinevessem a hétköznapokból magam.
-
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát - én a koromat szerencsére nem érzem, arról nem is beszélve, hogy a hobbim is kortalan.
-
Mert furcsa egy ilyen idős embert ilyennek látni. :DD
Amúgy nem idiótára céloztam ezzel. :DD -
Nehogy aztán csalódás legyen a vége... :D -
Ráadásul maga az anime se rossz. :) -
Miért vagyok idióta?
ti:
= #idiota
-

Engem kilóra megvett - méghozzá úgy, hogy EGYETLEN részt sem láttam még .-) -
-
Ez de jó kép :) -
Hiába nyújtogatod a nyelved, akkor is megveszem a bikinis figurádat!
-
ja, kávboj bibáp valahogy hülyén hangzik japánul :D Magyarul vagy angolul a jó :) -
Amik engem biztosan érdekelnek a közel s távoli jövőben:
Kure-nai (2010) - 2010.12.03 - #2 Brain Base - OAD
Gintama - 2010.12.15 - Film DVD-n lesz rajta - OAD
Angel Beats! - 2010.12.22 - Epilogue 1 - a másik a BD 07-n
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail - 2011.01.07 - #3 OVA
Queen's Blade - 2011.01.26 - #5 Utsukushiki Toushi-tachi - OVA
Queen's Blade - 2011.02.23 - #6 Utsukushiki Toushi-tachi - OVA
.hack/Quantum - 2011.01.28 - #1 Kinema Citrus - OVA
Kara no Kyoukai - 2011.02.02 - Epilogue (BD-n) - OVA
Ah! My Goddess - 2011.02.23 - AIC (Limited Edition manga mellett) - OAD
Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen - 2011.02.25 - OVA
To Heart 2: ad next #2 - 2011. TÉL - OVA
-
Mert abban nem nagyon vannak ripacsoskodó csajok meg csávók. Főleg azokkal szoktak elbukni a szinkronok (amcsik borzasztóan szokták erőltetni a vékony magas hangokat, nem természetes) -
Nekem a Cowboy Bibop szinkronja tetszik a legjobban.
Ez az egy anime amit mindig magyarul nezek, minden mas japan. -
A "Ghost in the Shell" szinkronja is jó volt.
Én azért nem rühellem annyira a szinkronos cuccokat.
-
Képzelheted, én mit éltem át, amikor a cikkre bukkantam :)))) -
Blue Gender szinkronja nagyon rossz volt. Az eddigi legjobb szerintem a Slayers-nek volt. FMA elfogadható volt a többi az juuuuuj :D.
Éppen tegnap néztem D.Gray-manből 5 részt magyarul. Hu micsoda kifejezések voltak benne. Japánul azért mégis jobb :)
Lovely Complex egy hatalmas anime egyik kedvencem, de Risa hangját szerintem nem tudják utánozni. -
Szvsz Blue Gender szinkronja jó volt :)
Lasden: haver is nézte, ö is azt mondta, h nagyon jó, le van már töltve is ugyhogy majd vmikor rávete magam :D -
hát pénz az télleg nem sok lehet...viszont vándorló palotát gyorsan kikerülted...:D
ez a heroic age tetszik...jó....ez nem is tudom mikor éreztem így, hogy most azonnal adják a következő részt (a most futókat nem számolva)...fasza....remélem végig ilyen les :D -
Soul Eatert nem hallottam, de FMP, Hellsing, meg Trigunba is belenéztem szinkronnal és nekem mindegyik átlag gyenge dolognak tűnt. Nem kellett sokáig nézni és mindig jött egy olyan jelenet ahol enyhe tikkelés jött rám vagy a szövegtől, vagy a szinkronszínész "játékától".
Vándorló palota nem játszik, nem sorozat, viszonylag híres, így kicsit nagyobb a költségvetés. :)
Nem általában szólom le a hazai szinkronizálást, de én biza úgy látom, hogy az anime sorozatokba (meg igazából az élőszereplős sorozatok jó részébe) egyszerűen nem feccölnek annyi energiát (pénzt). -
a szöveg lehet nem volt a legjobb, de a hangok tökéletesek voltak....molnár ilona, markovics tamás (aki más szerepekben is sziporkázó :D) nagyon odatették magukat...:D -
sajna az fmp annyira nem volt jó. Miután felirattal néztem meg, értettem meg egy-két apróságot... -
1. mert idióták a szereplők
2. mert 10+ rész kell...:D és ehhez ha kell bármit megtesznek...lásd 1. pont :D -
Soul Eater, FMP, Hellsing is jó volt...Trigun, vándorló palota...ezek mind teljesen elfogadható szinkronok....van amelyik jobb is annál...:D
Gurren: akkor tudd...:D