72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    ha kicsit vársz sztem lasden is megcsinálja :)
  • LasDen #37736
    nézem felforgatókönyvet és milyen gitárt látok benne...:D
  • Máté94
    Rosszul fejeztem ki magam. Van történet, meg van a számomra filler. Ez olyan 40% 60% arányban vannak. :DD
  • Máté94
    Én nézem. Szerintem neked nem fog tetszeni. 8. részt mindjárt megnézem, de sztori még mindig nincs. De inkább nézd meg, és utána max. dobod. :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem ez a tempó pont jó - lassan, ráérősen szerzem majd be, extrákkal.
  • LasDen #37732
    ...2 rész erejéig...:D
  • BEAST #37731
    Köszönöm, akkor hétvégére beszerzem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kira elhozz/ta nekünk a cenzúramentes Samurai Girlst...
  • IMYke2.0.0.0
    Kedvet kaptam hozzá. Köszönöm.
    Holnap veszem az újabb 1,5-est, és akkor lesz helyem is az ilyesmikre :)
  • PetruZ
    Az Itazura na Kiss-t éppen nézem, nincs már sok hátra belőle. Jobbféle rom-kom-dráma, annyiban tér el a szokásostól, hogy komplett élettörténet, nem csak a szokásos iskolai évek vannak benne, hanem olyan 15-20 évet fog át, emiatt kerek, egész történet, nem olyan, aminek folytatása várható.
    A komikus részek inkább félreértéseken alapulnak, jóval kevesebb a sima csetlés-botlás, a rajzstílus simán jó, bár nem túl részletes, a karakterek többsége jó, kidolgozott és fejlődő (főleg persze a 4-5 főszereplő), és sztori is van, nem csak helyben toporgás. Szerintem simán ajánlott, bár nem mondanám, hogy stílusában a legjobb. De ott van a dobogó környékén.
  • BEAST #37727
    Esetleg innen nézi valaki a Fortune Arterial-t? A közeljövőben ér véget és gondoltam egy esélyt megérdemelne majd, tehát milyen? :D
    A másik egy kicsit régebbi, lehet már kérdeztem is, de fogalmam sincs már :D Tud valaki valamit az Itazura na Kiss-ről?

Még mindig nem sikerült rávennem magam a Kimi ni Todoke-re, de majd egyszer...!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, mi, magyarok képben sem vagyunk testvérországunkban [ezt hangoztatják ugye a japánok]:

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, hogy spoiler-tagokat használtok.

Cserébe: 3D Yoko sexier than ever (Sankaku)
  • LasDen #37724
    nah elkezdtem Elementalt...2-3. részbe nem szeretem mikor Cou rosszul válogatja meg a szavait :D
  • Gurren
    amúgy asszem Maximum The Hormone-ék azok.
  • efti
    Es hogy beugrattam vele egyszer egyik ismerost... agyra fore kereste a zenekart de, es most idezek "folyton valami anime-t talalok"
  • Bandi 18
    Wáááá DMC mekkora hatalmas anime :D :D
  • efti
    Nem igazan egyuttes, de japan es matal :)

\,,/

• BEAST #37719
    Elolvastam a spoilereket, de ezek után én egy kicsit örülök, hogy ilyen lett az anime. :) Az első és a második csak "technikai" kérdés kivéve
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az öngyilkos részt
    , de érzelmi szempontból nekem tökéletesen megfeleltek az anime megoldásai.
    A második évad végén a vallomás majd az önfeláldozás szerintem tökéletes volt, amit az animere amúgy jellemzően, elcsesztek egy újabb szadista jelenettel. Viszont örülök, hogy az animeben nem derült ki ez a harmadik évad végén, egy csapásra semmissé tenné, megkérdőjelezné Saito minden érzését. Nem örültem volna ilyen befejezésnek.

@#37718 Gondoltam :p
  • Ruley
    BEAST #37702 -nak ment
  • Ruley
    Zero No Tsukaima:

Olvasd el a regényeket. Igaz Louise ugyanolyan szadista, és Saito ugyanolyan idióta, de mégis valahogy a történet mintha felváltva vagy észrevenné és kigúnyolná a saját idiótább részeit, vagy komolyan venné magát, és sötétebb, grimdark-abb lenne, de mindkét út eredménye realizmus.

pl. Pl. az első évad végén
    Nem csak úgy lóbálja Saito azt a kardot, hanem LEVÁGJA WARDES KARJÁT!

A második évad vége sokkal jobb mint az animében,
    Saito halála után Louise nem csak úgy szomorúan néz maga elé, hanem megpróbál öngyilkos lenni, aztán Saito sem csak úgy előbukkan, hanem el kell menniük Albionba megkeresni.

A harmadik évad utáni részben meg
    Az is kiderül hogy Saito azért szokott úgy hozzá a helyzethez, mert a Gandalfr állapot kimossa az agyát hogy ne legyen honvágya és hűséges legyen a mesteréhez.

• Gurren
    létezik egy ilyen, csak senkinem használja :(
  • RelakS
    én is csak kapcsolgattam a hangok között. Az első reakcióm: Mi ez a szar csipogó hang?!
  • berlinboy6329
    Tyűű,azannyát...csomó japán együttest elfelejtettem..:C

nem tud vki vmi jóféle metál bandát?Mint pl. az OZ.Főleg a Detox c. számuk.

Most rohadtul hallgatnék japán zenét de nem jut eszembe semmi:O
  • armageddon666
    Tök jó volt perverz Miroku az idióta őrmester hangján :D
    Meg Tessa nagyon más mint a japán, de szerintem jó az is...
    Angolt nem hallottam, csak angol fumoffu trailetr láttam és nem tetszett.
  • RelakS
    fmp hangjaiból tessa nem tetszett az után, hogy hallottam az angol meg a japán verziót
    meg az sem tetszett, hogy az InuYashában perverz Miroku az idióta őrmester hangján dumált :D
  • armageddon666
    FMP szövegileg lehet rossz volt, de hangok, meg játék jó volt.
    Slayers mégjobb. Verselő Lina > * :))
    Még InuYasha is tetszett... Bár azt japánul nem láttam, csak néhány részt youtuben.
  • RelakS
    Te is fiam, BlueTooth?

Töröltem, mert rákeresve első találat volt... azt hittem, hogy egy másik szerver alternatív neve. (azért eltette emlékbe a találatot )
  • PetruZ
    Szerintem a legjobb rész volt eddig. :) Ha IRL léteznek ilyen emberek, mint Kirino (és sztem igen, volt honnan meríteni), akkor... hát nem is tudom, mit lehetne mondani. Jöjjön a nagy Reboot, vagy mi? :D
  • BEAST #37708
    Te is fiam, Malakai?
  • Malakai
    Az azért jó volt, ahogy...
    ...saját VN mására ideges lett. :)
  • efti
    Na igen Ore no imoutobol a legzavarobb tenyezo maga a cimszereplo hug...

Imyke kedveert:

Viszont erdekes volt Kuroneko-t civilben latni :D

Mas. nekialltam behozni a multheti elmaradasom, az Index 8 eleg fura epizod volt, nem is sikerult minden szereplot helyrerakjak benne..
  • Malakai
    "Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"

• LasDen #37703
    Todoke-nél 6. résznél meghaltam és nemtom mi legyen....vannak dolgok amik tetszenek...viszont 20 perc nekem sok....ezeket 10 percben lelehet zavarni és kész...:D

Elemental újrázás meg csúszik, me valakik leszedték U-ról....szemetek...:(
  • BEAST #37702
    Én pedig rájöttem, hogy mennyire utálom és imádom is egyszerre a Zero no Tsukaima-t. Hihetetlenül zavar Louise szadista oldala, de a második évad vége miatt még mindig imádom az egészet. Jaj mitévő legyek. :)

Viszont megint megnéztem a Hatsukoi Limitedet és visszazökkentem a romcom hangulatomba. Amit elég elszántságot gyűjtök belekezdek a Kimi ni Todoke-be... vagy keresek valami humorosabbat. :D
  • LasDen #37701
    nem értem én ezt a kirinot.....nem szimpatikus egyáltalán...nem utálom, de nem egy jó ember...:D
  • LasDen #37700
    már csak 3 hetet kell kibírnod...:D

valami nagy készülhet, mer badass jubei nem akarja megmutatni magát...pedig lehetősége lett volna rá....várom a jövőhetit...:D
  • BEAST #37699
    Várom már a végét, jó lenne belekezdeni. :D
  • LasDen #37698
    húúú Samurai girls micsoda rész volt te...remélem mostmár nem állnak le és maradék részekben még kűdik nekik rendesen ilyen kevesebb ecchi, több sztori és akció felállásban :D lehet csak én akarom belelátni, de mintha már a következő évadra is terveznének...legalábbis szerintem ennyit nem 3 részben kéne lezavarni...:D
  • Jakuza001
    En is, ennek ellenere mindig realisan ertekelek barmit is.
    Ugyanugy a hibakat elismerem a focicsapatom vagy eppen anime irant.
    Viszont azokat a pocsfejeket utalom, akik felhuzzak a fejukre a szemellenzot elfogultsagukban es ugy probaljak eloadni az ertekeleset valaminek elfogultan es nyilvanvalo tevedesekkel vagy eppen hazugsagokkal, csakhogy a sajat igazukat raeroltessek masokra.