72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Más, praktikus kérdés: a Windows-omban hogyan tudom megjeleníttetni a keleti betűket? - Eszemben sincs a billentyűzet-kiosztással babrálni / átállítgatni mindig.
Tudtok segíteni?
-
Kezdő vagyok - képek, zene alapján meg nem mondtam volna, melyik animéből van.
De, szerencsére, a jútjúbon egy hozzászóló leírta:
"Samurai Champloo is it in the Edo period *sure* and she singin in old japanese ( 上古日本語 jōko nihongo)"
-
Ehhez viszont latni kell a sorozatot, de legfokeppen a 13th reszt.
Velemenyem szerint az egyik legszebb tradicionalis dal ami hallhato volt eddig animeben. Raadasul nagyon jol osszepasszol az adott reszhez. -
Úgy kedvencem, hogy a sorozat egyetlen tagját sem láttam még - s ezzel a szép, valódi női énekhangos témára is reagálnék:
To Heart 2 Ending -
Hú, tényleg... :)
-
Én szeretem az eredetit is, de ez olyan muris így, hogy "must have":
Miku vs. Ievan's Polkka
-
az ari kimaradt :DDDD -
Mostanában már időm sincs a sorozatokra - rövideket, vagy egész estéseket nézek meg, nagy ritkán.
De, ahogy írtam, lehet, hogy a tél derekától időmilliomos leszek. Na, akkor lesz csak jó, hogy "betápoltam".
Ezt meg csak úgy, mert aktuális [új megjelenés], meg cuky, trendy, szery, szépecke, meg más cépséges:
-
Biztos az én fülemmel van baj akkor és nem téged befolyásol a tény, hogy előre tudod "ki" énekelte. :P -
Nemtudom, már meghallgattam jópár Miku számot és zavart a gépi hang. De persze ez csak az én véleményem :)
Amugy tudom, h Miku hangját is valóságos személy "adta", de nekem valahogy nem az igazi, szivesebben hallgatok egy szép hangu énekesnöt akinek tiszta hangja van :) -
Nem tudom, szerintem nem olyan nagy hülyeség. Miku számait és a zenéit is élő emberek rakják össze, magát a vocal-t kapja ő, mint mesterséges énekesnő és nem csinálja rosszul. :)
Rengetegféle zenét hallgatok, de van egy jó pár szám amiről kb soha sem fogom megtudni ki dalolászott a háttérben. Ha így nézzük nem teljesen mindegy hogy ember vagy gép énekelte?
Én inkább tartom betegesnek a japán idol kultuszt vagy úgy általában az eltúlzott rajongást. Egy elérhetetlen emberi lényért rajonganak, aki valószínűleg nem is különbözik olyan sokban tőlük. -
Miket beszélsz ?
Miku a legjobb XD. Mi nagyon szeretjük...
-
Huh, akkor kár beléd az a sok anime. Bár ha jobban belegondolok ez nem is annyira rossz, 2 naponta megnézheted ugyan azt a sorozatot és mindig friss élményként élvezheted.
-
Jah már volt párszor :)
Mondjuk nem értem, hogy lehet ennyire egy elektronikus hangért rajongani :D
Persze japánok...ott semmi se lehetetlen :D -
Á, öregszem - nagyon. Arra sem emlékszem, hogy mit csináltam 2 napja... :)
-
Pedig hányszor szerepelt már itt a topicban is és még mindig nem ismered fel? Szégyeld magad. :D -
Először az alábbi képet láttam meg, majd rákerestem, és megtaláltam a videót - megörültem neki, mert azt hittem, hogy egy extravagáns, és számomra (vagy valóban) új animére bukkantam... erre kiderül, hogy Miku énekel [[b]Vocaloid[/b]]... 
KLIKK!
Ja, és most olvastam el a teljes cikket is...
-
Most néztem, hogy a Manglobe csinálja... Akkor ennyit a J.C. Staff-féle harmadik évadról. :( Jobb lett volna mint egy movie... Amúgy érdekes, hogy ez már a második stúdióváltás volt. -
Csak az első évad olyan utalásokkal teli. Később már mérséklődik a helyzet szerintem és másra helyeződik a hangsúly... :) -
BD-változatot érdemes nézni. Rengeteg az átrajzolt vagy kipótolt jelenet, a nadeko snake 2. rész is csak a BD-kiadásra készült el normálisan. :)
Bár amúgy félképernyős kitakarást nem nagyon fogsz látni, az nem a SHAFT stílusa. :) -
hát jah....én is űzöm....űzném, ha lenne pézem....hónapok óta egyetlen film amit vettem egy Monty Python válogatás dvd volt....remélem pár év műlva jobb helyzetben leszek, hogy folytathassam teljes erővel...és akkor az animékat sem fogom kímélni...:D -
Nos, igen - gazdagnak kell lennie az efféle filmes hobbit gyakorlónak :) -
azé vannak érdekes árak.... -
Nekem nem szabad ilyeneket meglátnom, mert rögvest érdekelni kezdenek - pénztárcám, lehetőségeim meg szűkösek - és fáj, nagyon fáj!
Black Lagoon Cowgirl 1/4-es
-
Szívesen tenném, ha gazdag lennék :)
Nem. Ezek érdekelnek - s nyilván, galád módon ezek ripjei, majd. -
Ezeket szeretnéd berendelni ? -
akkor azért kerestem hiába a break bladet.....:D -
Bátorkodtam az engem érdeklő kiadványokat gyűjtöttem ki... :)
-
-
nekem is megkéne nézni...de nemtom mikor fogom.... -
BR folyamatosan jelenget meg, eddigi ütem alapján február végén, március elején jön az utolsó lemez. -
Nem rossz anime a Hayate, csak az a baj hogy sok benne az utalás másik animékre mivel paródiáról van szó, és egy idő után lapossá válik... -
Ez nekem jó hír - belenéztem az első sorozat első részébe, beszereztem mindent, és mire odajutok, hogy megnézzem, még a film is kijön :)
-
"According to Weekly Shonen Sunday, an anime movie project of Hayate no Gotoku! was announced to get underway."
mostanába mindenből filmet csinálnak...:D -
A sorozat vége is, meg az epizódonkénti ED is valamiért örök kedvencem.
-
én végig néztem, de én se szálltam el tőle....folytatásokra se leszek kiváncsi....volt egy hangulata, de sokszor ez elszállt...:D -
Gyengék vagytok. Pedig a vége nagyon szép volt. :) -
nem bírtam végignézni, mert majdnem megfulladtam közben, annyira mély :( -
too deep for you -
nekem a rajzstílussal nem volt problémám, viszont azzal, hogy rohadt unalmas, annál inkább.