72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    tényleg jó zenének tartod, vagy csak troll? :]
  • LasDen #37976
    pl ez...:D
  • Zomil
    Akkor neked mi a jó zene? Mert itt elés sok stilus fel volt sorolva, ha neked mind szar... :D

Arma: Szvsz semmi gond nincs az offal, ez az egyik legértelmesebb topic az sg-n...most épp nem anime-röl beszélünk? hát jajjj, most ezért nem fogjuk a beszélgetést egy zene topikban folytatni...ez is hozzájárul ahhoz, h jobban megismerjük egymást, ha már mindennap itt koptatjuk a billentyüzetet :)
  • LasDen #37974
    ha más nem, akkor én is megnézhetem.....csak azé nem ajánlkoztam egyből mert nem vagyok egy nyelvtan zseni...:D

SoraOto Forte....remélem Ikaros-szal nem lesz semmi...félek...:D

Végre sikerült megnézni a Saikano LA-t...nyomokban tartalmaz Saikanot....de nagyon szar volt...hosszú, vontatott és 90%-ban teljesen eltért az eredetitől....a CG Chisenél lehetett volna jobb...máshol elment, bár a fizikával voltak problémák...viszont az elején a harci jelenetek egész jók voltak...segítettek volna megteremteni a hangulatot, de sajnos a többi része ezt a kevés törekvést is elnyomta.....nem éreztem azt a nyomottságot, amit a sorozatban....ha már máshogy nem legalább vizuálisan rásegíthettek volna erre....a játék se nagyon ment nekik...egyedül Tetsu volt, aki jól hozta a karakterét...a többieknél még a 2.-os szalagavatós előadásom is jobb....:D a vége is elég szarra sikerült....mindegy...megvan nézve végre és túl is vagyok rajta ez a lényeg....nem bántam volna, ha sokkal jobb..:D
  • Máté94
    Pedig azt hittem te majd segítesz. .DD
  • LasDen #37972
    majd imy átnézi neked...:D
  • Máté94
    Kész lettem a fordítással. Már csak át kel újra nézni. Ki vállalja, hogy lektorkodik egy kicsit? :D
    Kiszedtem az OP-ból és az ED-ből az angol szöveget, de a latint és a kanjikat benne hagytam. Jó az úgy?
  • RelakS
    ja, a szemcsós hülyegyereknél elkezdett viszketni a kezem, mert hogy mi köze is van az animékhez?
  • LeventeV
    hol van ez a hulyegyerek ezektol... meg valami ami japanba jobb :P
  • armageddon666
    De, de jó lenne azért témánál maradni, illetve RelakS szólni szokott a sok offért...
  • RelakS

Nesztek, opening zenék
    egyik TV, full
    másik TV, full
  • LasDen #37966
    érdekes.....amíg nem volt Relaks addig nem volt semmi off....vagy alig-alig...most hogy itt van, megy ezerrel :D
  • IMYke2.0.0.0
    Közösség van, nem?
  • armageddon666
    na most már sok lesz az off...
  • IMYke2.0.0.0
    S ezen is:

• IMYke2.0.0.0
    Konkrétan beszartok ezen:

• LasDen #37961
    húú...kicsit félreérthetően írtam....nem az ízlésetek nem jók, hanem a zenék...:D
  • BEAST #37960
    -.-
  • LasDen #37959
    látom, amíg én zötykölődtem haza a szűkös buszon ti kitárgyaltáltok egymás zenei ízlését...:D röviden...nagyon-nagyon nem jók....:D
  • Ruley
    "Mondjuk nem értem, hogy lehet ennyire egy elektronikus hangért rajongani :D"

Szerintem ez sem sokban különbözik attól hogy hogy lehet egy olyan filmért rajongani amit nem is a valóságban vettek föl, csak animálva van.

Én valahogy soha nem értettem a nagy felhajtást az előadóművészet körül, az hogy kinek milyen hangszálak vannak a torkában, vagy milyen ügyesen mozgatja a testét, az szerintem még közelebb áll egy sportoló munkásságához mint egy alkotóművészéhez.

• Zomil
    A francba véletlenül bekerültünk a top10-be :D
  • IMYke2.0.0.0
    Motto to Love Ru 1. BD megjelent.
    Shuffle BD január végén piacon.
  • Máté94
    THXDELBAN!

• High end PC #37954

• BEAST #37953
    Ha HotD, akkor nálam... :D

• IMYke2.0.0.0
    Két napja folyamatosan ez a zene megy a fejemben:

Blade Runner (Szárnyas fejvadász) OST - Vangelis...Rachel's Song
  • jetblack
    Mostanság ezekre a számokra vagyok még rákattanva

• armageddon666
    No igen, a monotonitás... az nem tetszik benne. És a lassú felépítés sem tudja elvenni róla a figyelmem. Alapvetően nem lenne rossz, csak rövidebb formában. Egyébként Metallicában is ez az amit nem szeretek. Minden szám tök ugyanarra a sémára épül. És mind ilyen "felépülős"... talán ez a progresszív? Ezzel már nem vagyok képben.

• IMYke2.0.0.0
    Gond egy szál se. Valószínűleg nem is hallgattad végig - az ilyen zenék, főleg ezek a hosszabbak, egymásra fokozatosan felépített elemekből jutnak el a végső motívumig. Addig pedig [elsősorban bulikra készülnek] több mint táncolhatóak.
    A fő motívum - esetünkben - 4 perc 30 után kezdődik.
  • Zomil
    Huhh ez jó :)

#37943 Az elsö nem bejövös, de a 2. igen :)

#37945 Ez is jó :)

#37946 Nah ilyet nem birok hallgatni, egyszerüen idegesit, h ugyanaz a düc-düc megy 10percen át :D Persze szeretnék az aláirásodra hivatkozni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha megtetszett, akkor egy másik topikba beszúrt linkjeim segítségével, LOSSLESS-ben beszerzehető a teljes maxi. Mind a 4 verzió imádnivaló!
    Klikk rám!
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra az ilyesmi élvezhető csak. Érdemes végighallgatni.

• jetblack
  • LeventeV
    az elso az dnb a lazabb fajtabol... tetszik. a masik se rossz. kosz.
  • BEAST #37943
    Én sem kifejezetten "énekre" gondoltam. :d
    Bár nem trance, de valami ilyesmi lenne.

Erre pedig kelek, vagy visszaalszok... általában az utóbbi. :D

És hogy ne legyen teljesen off. Megint végignéztem a Heroic Age-t és az űrcsaták miatt megjött a kedvem egy kis Seikai no Monshou-hoz/Seikai no Senki-hez. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Trance-ben az olyat szeretem, amiben nem, vagy alig "énekelnek".
  • BEAST #37941

Amúgy én is majdnem így vagyok ezzel. Kb mindent valami szép női vocallal szeretek, még ha csak a háttér része akkor is. Legyen az dnb, trance vagy metal. :D
  • Zomil
    Én inkább az éneklösebb metált szeretem: Nightwish, Hammerfall, Blind Guardian, Therion, Rhapsody, stb. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem rajongok egyik leírtért sem - csak, ha választanom kellene, akkor inkább hallgatok meg egy "Keeper of the Seven Keys"-t a Halloween-től, vagy egy "Master of Puppets"-t a Metallicától, mint más szörnyedvényeket.
  • armageddon666
    speciel én a metallicáért nem vagyok oda, de hát ízlések...