72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tényleg jó zenének tartod, vagy csak troll? :] -
pl ez...:D
-
Akkor neked mi a jó zene? Mert itt elés sok stilus fel volt sorolva, ha neked mind szar... :D
Arma: Szvsz semmi gond nincs az offal, ez az egyik legértelmesebb topic az sg-n...most épp nem anime-röl beszélünk? hát jajjj, most ezért nem fogjuk a beszélgetést egy zene topikban folytatni...ez is hozzájárul ahhoz, h jobban megismerjük egymást, ha már mindennap itt koptatjuk a billentyüzetet :) -
ha más nem, akkor én is megnézhetem.....csak azé nem ajánlkoztam egyből mert nem vagyok egy nyelvtan zseni...:D
SoraOto Forte....remélem Ikaros-szal nem lesz semmi...félek...:D
Végre sikerült megnézni a Saikano LA-t...nyomokban tartalmaz Saikanot....de nagyon szar volt...hosszú, vontatott és 90%-ban teljesen eltért az eredetitől....a CG Chisenél lehetett volna jobb...máshol elment, bár a fizikával voltak problémák...viszont az elején a harci jelenetek egész jók voltak...segítettek volna megteremteni a hangulatot, de sajnos a többi része ezt a kevés törekvést is elnyomta.....nem éreztem azt a nyomottságot, amit a sorozatban....ha már máshogy nem legalább vizuálisan rásegíthettek volna erre....a játék se nagyon ment nekik...egyedül Tetsu volt, aki jól hozta a karakterét...a többieknél még a 2.-os szalagavatós előadásom is jobb....:D a vége is elég szarra sikerült....mindegy...megvan nézve végre és túl is vagyok rajta ez a lényeg....nem bántam volna, ha sokkal jobb..:D -
Pedig azt hittem te majd segítesz. .DD -
majd imy átnézi neked...:D -
Kész lettem a fordítással. Már csak át kel újra nézni. Ki vállalja, hogy lektorkodik egy kicsit? :D
Kiszedtem az OP-ból és az ED-ből az angol szöveget, de a latint és a kanjikat benne hagytam. Jó az úgy? -
ja, a szemcsós hülyegyereknél elkezdett viszketni a kezem, mert hogy mi köze is van az animékhez? -
hol van ez a hulyegyerek ezektol... meg valami ami japanba jobb :P
-
De, de jó lenne azért témánál maradni, illetve RelakS szólni szokott a sok offért... -

Nesztek, opening zenék
egyik TV, full
másik TV, full -
érdekes.....amíg nem volt Relaks addig nem volt semmi off....vagy alig-alig...most hogy itt van, megy ezerrel :D -
Közösség van, nem?
-
na most már sok lesz az off... -
S ezen is:
-
Konkrétan beszartok ezen:
-
húú...kicsit félreérthetően írtam....nem az ízlésetek nem jók, hanem a zenék...:D -
-.- -
látom, amíg én zötykölődtem haza a szűkös buszon ti kitárgyaltáltok egymás zenei ízlését...:D röviden...nagyon-nagyon nem jók....:D
-
"Mondjuk nem értem, hogy lehet ennyire egy elektronikus hangért rajongani :D"
Szerintem ez sem sokban különbözik attól hogy hogy lehet egy olyan filmért rajongani amit nem is a valóságban vettek föl, csak animálva van.
Én valahogy soha nem értettem a nagy felhajtást az előadóművészet körül, az hogy kinek milyen hangszálak vannak a torkában, vagy milyen ügyesen mozgatja a testét, az szerintem még közelebb áll egy sportoló munkásságához mint egy alkotóművészéhez.
-
A francba véletlenül bekerültünk a top10-be :D -
Motto to Love Ru 1. BD megjelent.
Shuffle BD január végén piacon. -
THXDELBAN!
-
High end PC #37954 
-
Ha HotD, akkor nálam... :D
-
Két napja folyamatosan ez a zene megy a fejemben:
Blade Runner (Szárnyas fejvadász) OST - Vangelis...Rachel's Song
-
Mostanság ezekre a számokra vagyok még rákattanva
-
No igen, a monotonitás... az nem tetszik benne. És a lassú felépítés sem tudja elvenni róla a figyelmem. Alapvetően nem lenne rossz, csak rövidebb formában. Egyébként Metallicában is ez az amit nem szeretek. Minden szám tök ugyanarra a sémára épül. És mind ilyen "felépülős"... talán ez a progresszív? Ezzel már nem vagyok képben.
-
Gond egy szál se. Valószínűleg nem is hallgattad végig - az ilyen zenék, főleg ezek a hosszabbak, egymásra fokozatosan felépített elemekből jutnak el a végső motívumig. Addig pedig [elsősorban bulikra készülnek] több mint táncolhatóak.
A fő motívum - esetünkben - 4 perc 30 után kezdődik.
-
Huhh ez jó :)
#37943 Az elsö nem bejövös, de a 2. igen :)
#37945 Ez is jó :)
#37946 Nah ilyet nem birok hallgatni, egyszerüen idegesit, h ugyanaz a düc-düc megy 10percen át :D Persze szeretnék az aláirásodra hivatkozni :) -
Ha megtetszett, akkor egy másik topikba beszúrt linkjeim segítségével, LOSSLESS-ben beszerzehető a teljes maxi. Mind a 4 verzió imádnivaló!
Klikk rám! -
Számomra az ilyesmi élvezhető csak. Érdemes végighallgatni.
-
-
az elso az dnb a lazabb fajtabol... tetszik. a masik se rossz. kosz. -
Én sem kifejezetten "énekre" gondoltam. :d
Bár nem trance, de valami ilyesmi lenne.
Erre pedig kelek, vagy visszaalszok... általában az utóbbi. :D
És hogy ne legyen teljesen off. Megint végignéztem a Heroic Age-t és az űrcsaták miatt megjött a kedvem egy kis Seikai no Monshou-hoz/Seikai no Senki-hez. :) -
Trance-ben az olyat szeretem, amiben nem, vagy alig "énekelnek".
-
Amúgy én is majdnem így vagyok ezzel. Kb mindent valami szép női vocallal szeretek, még ha csak a háttér része akkor is. Legyen az dnb, trance vagy metal. :D -
Én inkább az éneklösebb metált szeretem: Nightwish, Hammerfall, Blind Guardian, Therion, Rhapsody, stb. :) -
Én sem rajongok egyik leírtért sem - csak, ha választanom kellene, akkor inkább hallgatok meg egy "Keeper of the Seven Keys"-t a Halloween-től, vagy egy "Master of Puppets"-t a Metallicától, mint más szörnyedvényeket.
-
speciel én a metallicáért nem vagyok oda, de hát ízlések...