72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah most volt idöm megnézni a hyakka 9. részét, köszi még1szer Lasden :)
Végre kezdenek felpörögni az események, de picit szomoru vagyok, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gisen a rossz oldalon áll :( Pedig nekem jobban tetszik, mint Jubei :D
Amugy jó rész volt, és nagyon remélem, h lesz 2. évad :) -
nah szépen alakul world god only....bár az elején a csaj gondolataiból kicsit sok volt....értem hogy hogy szereti a könyveket meg nemtud beszélni, de ezt nem kell 20 percben elmesélni....:D -
Shiki, Shinrei Tantei Yakumo. -
Jé, Lelouch :D Meg sem ismertelek logóval. -
Nem mondtam hogy nem szenny, csak az szerintem ne kritizálja, aki még egy részt se látott végig belőle. :) -
szenny végtelen anime ... de azért megnéztem addig, ameddig az animax leadta, és várom a folytatást :] -
speciel ez csak azért gond, mert az alapfelállás, az ötlet nagyon zsír, és eleinte magával ragadó az egész, csak idővel kitűnnek a következetlenségek, plotholeok, aránytalanságok, marhaságok, etc... és rájön az ember, hogy SZENNY -
12 perc alapján.
-
Ulquiorra haláláig láttam. Mangát is olvasom.
Szenny
/thread -
Akkor mi alapján tartod szennynek? :) -
0,5?
-
Nyáriak közül talán a Shiki-vel tehetsz egy próbát, többnyire jókat hallani róla. Vagy Dragon Ball Kai? :D -
Nem ajánlott. :D -
Én hatvanat kb. Szenny. Vagy többet kell néznem ? :D -
Hány részt láttál a Bleach-ből? -
Ja, tényleg.
Szennyet néz.
-
"Már régóta csak a Bleachet nézem semmi mást:("
Dehogy nagyok... dehogy nagyok... -
Hát igen:)
Szeretem a minőséget:P -
Nagyok az igényeid. Ennyi. :D -
Velem van a baj,v tényleg nicns se az őszi,se a téli szezonban olyan amit nézhetnék és nem nyálas,meg atom moe?
Panty-t néztem egy darabig de aztán túl sok lett nekem:C
Beelzebubban reménykedem még januárban,de ennyi.:O
Komolyan nincs egy jó horror v akció v vmi más "menő" cucc?Rainbow,FMA,DN...Hová lesznek az ilyesmi jóféle dolgok?
Mindent elural a moe meg a nyál,ne már:C
Már régóta csak a Bleachet nézem semmi mást:( -
Ne is mondd... D:DD -
tisztára olyan vagyok már mint Yoshii....én is darabolgatom már a kaját, hogy minél tovább kitartson...:D -
December 7-től már kapható/rendelhető: "Pre-orders open for the figma version of Hitagi of Bakemonogatari"
* 12 féle kéz,
* 3 arc
* copf
* kiegészítők.
~2700¥
-
Tehetném, azonnal bevállalnám:
-
Yay :D -
Én vontam vissza - sejtve előre a reakciókat.
-
végre sikerült megnézni samurai girlst....egy jó rész lehetett volna, ha nincs tele szar klisés szövegekkel....próbálták jónak beállítani a dolgokat, de nem sikerült...egyedül a végén volt jó dolog....az uccsó 2 rész esélyes, hogy geci jó lesz....főleg, hogy jön badass Jubei....:D -
nemmondtamhogy tevoltál -
neménvótam -
Nem kellett volna törölni, csak viccelődtem :( -
szóval csupa aláhúzott dolog? :] -
a 21-es hsz-ben? Imi írta, hogy örül neki, hogy a coalgirls az Oreimot is kifogja dobni....és örült, hogy a december tele van ilyen jó hírekkel....:D a végén megjegyezte, hogy a thora is megfogja....:D -
mi is volt a 21-ben? -
akartam is írni mikor olvastam, de fáratt oltam és annyival több időt alhattam :D
de amúgy a ****A=THORA...:D
bazz...aszittem má soha nem lesz Samurai Girls...csak most rakták ki a részt...már kezdtem bele törődni, hogy örök várakozásra kárhoztatnak...:D -
Most értettem meg - hogy volt időm visszaolvasni is... :)
-
Mire is? -
LasDen, kérlek!
Köszi! -
" Atsushi Ohkubo is launching a new Soul Eater manga series named Soul Eater Not! in the next issue. The new series will run alongside the main Soul Eater series on January 12, 2011."
Na bazz...:D erre kíváncsi leszek....:D -
micsoda megtiszteltetés...:D -
Now it all makes sense!
Igazából valahogy csak jött az angol mondat, nem tudom miért. De muszáj volt leírnom. Szóval először kihagytam azt a hozzászólást, úgysem érteném, ha RelakS nem kérdez rá, akkor sosem tudom meg a jelentését...
Váó. Lasden, ezennel te vagy a hivatalos Imyke tolmács! :D Vagy legalábbis értelmező szótár vagy valami.