72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    MIT MONDASZ ??
  • LasDen #38097
    neked mindig viszket a kezed...vakard meg...:D
  • armageddon666
    Miért, hangos?
  • RelakS
    nagyon viszket a törlés gombon a kezem... legalább odaírhattad volna, hogy "HANGOS vaze"!
  • LasDen #38094
    ez a zene bazmeg...:D
  • Frosty01
    jahhh, tényleg. láttam már csak annyira ismerős volt, nem is gondoltam volna h az :D

köszi a válaszokat :)
  • Malakai
    Nem akció anime, hanem romcom (romantikus komédia), az idiótább fajtából. :D
  • armageddon666
    Midori no Hibi, de ha emiatt a jelenet miatt akarod megnézni akkor valszeg csalódni fogsz :D Egyébként jó anime.
  • Frosty01
    srácok ez a jelenet melyik animeből származik?
  • LasDen #38089
    dúl a háború....
  • LasDen #38088
    majd egyszer a jövőben biztos lesz belőle rendes sorozat vagy valami, ami jobb lesz...:D
  • Lelouch
    Hát ja, meg ezzel a CGI-vel eléggé elüt a környezetétől.
  • LasDen #38086
    igen...csak a fasza kinézetet elrontja a szar mozgás...:D
  • Lelouch
    Nem a kinézettel volt bajom, hanem a mozgásával. :P
  • LasDen #38084
    pedig ő rohatt jól néz ki amúgy...:D
    1 fejezet??? be kell hoznom a lemaradásom :D
  • Lelouch
    Főleg a CGI Deus volt nagyon gáz. :D
    Amúgy elvileg már csak egy fejezet van hátra a mangából, ha vége nem bánnám ha mégis lenne valami sorozat belőle, nem csak ilyen manga reklám. :S
  • LasDen #38082
    nah gyorsan megnéztem...:D hát ennek nagyon előzetes érzése van...az első volumeból mutattak részleteket....nem értem mi akar ez lenni...mer ez nekem azt sugallja, hogy a jövőben lesz belőle még sorozat, ova, movie vagy valami.....de amúgy a hangok tetszettek....Yunoé kellően beteg :D de az animáció kissé defektes volt...:D
  • Lelouch
    Mert olyan szaga van ennek az egész pilot résznek.
  • Lelouch
    Ezen a 9 percen nem tudom mit ültek meg halasztottak ennyit...
  • Máté94
    Nane....
    És miért nem?
  • LasDen #38078
    akkor már bejelentették volna....és mégha sorozat is lenne belőle...akkor se 9 perces gagyit kell kidobni....a Battlestar galactica minisorazat sem 10 perces volt....:D
  • Lelouch
    Nem lesz.
  • Máté94
    Na akkor abból 1000%, hogy sorozat lesz. :D
  • LasDen #38075
    9 perc??? na elmennek a faszomba.....
  • Lelouch
    A Mazui már lefordította... Mindössze 9 perces az egész, no comment.
  • LasDen #38073
    mit hol merre miért???
  • Lelouch
    Ez most komoly, hogy ezért kellett ennyit várni a Mirai Nikki ovára? Mert ez egy vicc. :D
  • Lelouch
    Akkor azt hiszem egyelőre maradok a mangánál...
  • LasDen #38070
    nah meglettem győzve fairy tailről....megy listára ez is.....:D
  • BEAST #38069
    Még mindig nem olvasok manga-t, de szerintem az első 4-5 rész nagyon jó volt és engem teljesen meggyőzött a sorozat. Hogy azóta mennyit változott? Szerintem ugyan olyan jó, de lehet neked meg pont ez nem lenne az. :)
  • Lelouch
    Sokkal jobb is lehetne a Fairy Tail anime megvalósítása... Én már az elején dobtam, mert sokkal többet vártam volna a manga alapján... Volt valami fejlődés azóta? Pl. normális harcjelenetek, kevesebb cenzúra, gagyi varázskörök elhagyása aminek a mangában nyoma sincs?
  • IMYke2.0.0.0
    Megérkezett a HDD - most lesz végre helyem az újabb anyagoknak, és a zeneszerkesztéshez, játékhoz is :)))
  • berlinboy6329
    Hmm,akkor lehet belenézek:P
  • BEAST #38065
    Nem tudom, szerintem a Fairy Tail a legjobb mind közül. Egyszerűen zseniális. :) A szereplők hasonlítanak a One Piece csapatára, csak egy fokkal komolyabbak meg maga a világ is szimpatikusabb. :)
  • berlinboy6329
    JAh,nem is szeretem az OP-t,a FT-t még nem láttam.Vhogy nem teccik,h jön a nagyon übercsata azok meg orra esnek hülye fejeket vágnak,meg baromkodank...Üssék halálra egymást utána poénkodjanak.:C

V akkor mikor filler van,v nyugirész...Akkor kell,addig zúzzanak én úgy vagyok vele..:C
  • BEAST #38063
    Azért ezek között is vannak különbségek. Míg a Naruto vagy a Bleach tényleg csak ennyiről szól, addig a One Piece és a Fairy Tail ezt kiegészíti egy kis humorral.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már biztos, hogy soha az életben nem nézem meg.
  • berlinboy6329
    Bleach jó.Vita lezárva..Jó a design,nekem kurvéra bejön...Barragan resurrectionje,Ulqié,az új op,stb.......Fasza..A sztori meg milyen?Mint más shounennél..

-Huu gonosz nyomjuk le,de gyenge vagyok erősödjünk..Háháá nyertem!!!Ó,egy mésik gonosz..Az anyád véged!!Ááá kikaptam,szar vaggyok..Huu mi ez az uj erő?Ezzel le tom nyomni!!Jee nyertem..Na má megint egy gonosz Istenem...-.-
  • Zomil
    Remélem én is :)

Mirai nikki meg érdekel :P
  • LasDen #38059
    hát úgy néz ki, hogy ez az Amakusa dolog a 2. évadra maradna...legalábbis úgy néz ki...hogy lesz-e....remélem...:D

Azt is, hogy a hétvégéig kijön Mirai nikki....:D