72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
MIT MONDASZ ?? -
neked mindig viszket a kezed...vakard meg...:D -
Miért, hangos? -
nagyon viszket a törlés gombon a kezem... legalább odaírhattad volna, hogy "HANGOS vaze"! -
ez a zene bazmeg...:D -
jahhh, tényleg. láttam már csak annyira ismerős volt, nem is gondoltam volna h az :D
köszi a válaszokat :) -
Nem akció anime, hanem romcom (romantikus komédia), az idiótább fajtából. :D -
Midori no Hibi, de ha emiatt a jelenet miatt akarod megnézni akkor valszeg csalódni fogsz :D Egyébként jó anime. -
srácok ez a jelenet melyik animeből származik? -
dúl a háború.... -
majd egyszer a jövőben biztos lesz belőle rendes sorozat vagy valami, ami jobb lesz...:D -
Hát ja, meg ezzel a CGI-vel eléggé elüt a környezetétől. -
igen...csak a fasza kinézetet elrontja a szar mozgás...:D -
Nem a kinézettel volt bajom, hanem a mozgásával. :P -
pedig ő rohatt jól néz ki amúgy...:D
1 fejezet??? be kell hoznom a lemaradásom :D -
Főleg a CGI Deus volt nagyon gáz. :D
Amúgy elvileg már csak egy fejezet van hátra a mangából, ha vége nem bánnám ha mégis lenne valami sorozat belőle, nem csak ilyen manga reklám. :S -
nah gyorsan megnéztem...:D hát ennek nagyon előzetes érzése van...az első volumeból mutattak részleteket....nem értem mi akar ez lenni...mer ez nekem azt sugallja, hogy a jövőben lesz belőle még sorozat, ova, movie vagy valami.....de amúgy a hangok tetszettek....Yunoé kellően beteg :D de az animáció kissé defektes volt...:D -
Mert olyan szaga van ennek az egész pilot résznek. -
Ezen a 9 percen nem tudom mit ültek meg halasztottak ennyit... -
Nane....
És miért nem? -
akkor már bejelentették volna....és mégha sorozat is lenne belőle...akkor se 9 perces gagyit kell kidobni....a Battlestar galactica minisorazat sem 10 perces volt....:D -
Nem lesz. -
Na akkor abból 1000%, hogy sorozat lesz. :D -
9 perc??? na elmennek a faszomba..... -
A Mazui már lefordította... Mindössze 9 perces az egész, no comment. -
mit hol merre miért??? -
Ez most komoly, hogy ezért kellett ennyit várni a Mirai Nikki ovára? Mert ez egy vicc. :D -
Akkor azt hiszem egyelőre maradok a mangánál... -
nah meglettem győzve fairy tailről....megy listára ez is.....:D -
Még mindig nem olvasok manga-t, de szerintem az első 4-5 rész nagyon jó volt és engem teljesen meggyőzött a sorozat. Hogy azóta mennyit változott? Szerintem ugyan olyan jó, de lehet neked meg pont ez nem lenne az. :) -
Sokkal jobb is lehetne a Fairy Tail anime megvalósítása... Én már az elején dobtam, mert sokkal többet vártam volna a manga alapján... Volt valami fejlődés azóta? Pl. normális harcjelenetek, kevesebb cenzúra, gagyi varázskörök elhagyása aminek a mangában nyoma sincs? -
Megérkezett a HDD - most lesz végre helyem az újabb anyagoknak, és a zeneszerkesztéshez, játékhoz is :)))
-
Hmm,akkor lehet belenézek:P -
Nem tudom, szerintem a Fairy Tail a legjobb mind közül. Egyszerűen zseniális. :) A szereplők hasonlítanak a One Piece csapatára, csak egy fokkal komolyabbak meg maga a világ is szimpatikusabb. :) -
JAh,nem is szeretem az OP-t,a FT-t még nem láttam.Vhogy nem teccik,h jön a nagyon übercsata azok meg orra esnek hülye fejeket vágnak,meg baromkodank...Üssék halálra egymást utána poénkodjanak.:C
V akkor mikor filler van,v nyugirész...Akkor kell,addig zúzzanak én úgy vagyok vele..:C -
Azért ezek között is vannak különbségek. Míg a Naruto vagy a Bleach tényleg csak ennyiről szól, addig a One Piece és a Fairy Tail ezt kiegészíti egy kis humorral. -
Most már biztos, hogy soha az életben nem nézem meg. 
-
Bleach jó.Vita lezárva..Jó a design,nekem kurvéra bejön...Barragan resurrectionje,Ulqié,az új op,stb.......Fasza..A sztori meg milyen?Mint más shounennél..
-Huu gonosz nyomjuk le,de gyenge vagyok erősödjünk..Háháá nyertem!!!Ó,egy mésik gonosz..Az anyád véged!!Ááá kikaptam,szar vaggyok..Huu mi ez az uj erő?Ezzel le tom nyomni!!Jee nyertem..Na má megint egy gonosz Istenem...-.- -
Remélem én is :)
Mirai nikki meg érdekel :P -
hát úgy néz ki, hogy ez az Amakusa dolog a 2. évadra maradna...legalábbis úgy néz ki...hogy lesz-e....remélem...:D
Azt is, hogy a hétvégéig kijön Mirai nikki....:D