72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Végre van Beelzebub trailer. :D
-
Kyousukenek nincsenek ilyen érzései Kirino felé....:D -
Hát valami hasonló, de itt inkább a nővérke fogja titkolni, hogy szereti a bátyót, nem? :D -
eléggé oreimos érzésem van....de azért nézős lesz...:D
-
Ez a low-low price? Dugják fel maguknak -
400 dollár [~83.000 Ft postaköltség nélkül!] bizony tényleg riasztó - még egy elvetemült rajongónak is. Persze, nem 1 film, de akkor is.
-
Szóval azt mondod, hogy ez még ennél is hadarósabb lesz? :D Nájsz! -
Az első fele szerintem nagyon jó volt, nekem mér majdnem kedvenc lett, de a második felében olyan szinten hadarták el a sztorit, hogy az valami félelmetes. Ettől függetlenül szerintem egyáltalán nem rossz. :) -
Na jó ez követhetetlen :D Olyan hirtelen váltások vannak :D De valahogy mégis tetszik...
5. rész végén a kép király volt ^^ -
Én csak a karakter miatt akarom megnézni - belenéztem egy részbe, és a seyuu-ja is jó.
Szóval, egyben, megnézem.
Kirino rule the world! -
furcsa....nem rég a januárban meg most hó végén induló sorozat még olyan távolinak tűntek....most meg már mingyá kezdődnek....repül az idő...:D -
A tempó a második felében lesz félelmetesen rossz. -
Daimaou 3. rész, és még mindig jó :D Harcok jók, vicces részek viccesek, már Hinagiku is van benne (szinkron), szóval bejövős :)
Egyedül még mindig a tempó zavar, mondjuk ez egyben valahogy előny is. -
Annyira kibírhatatlan, hogy egyszerűen meg kell zabálni. :)
-
ezt az 1 részt már kibírom....a további 3 részig meg lenyugodok és frissült erővel vetem magam Kirino fasságaiba....:D -
+1
Utálom az ilyen karaktereket, el is vette a kedvem az egésztől már az elején. Vártam hátha változik a helyzet vele kapcsolatban, de pl. 4chan-t is látva nem így történt eddig, így lehet már nem fogom folytatni. :D -
Ez a jelenet hanggal (és a körülmények ismeretében) a legjobb, az egész sorozat legjobb másodpercei voltak. :D
-
Minami...főz, mos, takarít...legjobb...:D -
Na jó, nagy duzzogva ő is jöhet. :)
-
ilyenkor még oké....de ezekből van kevesebb...majd nézed meglátod...:D -
majd ha leadták az egészet, akkor lehet, én is benevezek oreimora :D
Addig is van mit nézni O_o -
~KIRA! -
Nem tudom mit NEM látsz benne... Mondjuk én még csak képeket láttam mondom, de a karakterdesign bejön :D
-
nem tudom mit láttok abban a picsában...:D jól megkéne rendszabályozni a hülye fejét....:D -
Oreimot még nem néztem, de képek alapján <3 Kirino :D -
Itt az OreImo-nál az a lényege hogy ugye az egésznek egy ilyen tipikus Visual Novel hangulata van, és azoknak van mindíg ilyen hogy van egy Good End, egy True End, egy Normal End, és egy vagy több Bad End.
Ez is egy ilyen utalás a műfajra, mint az epizódok végén a "CG-k", vagy amikor felugrott egy interaktív választási ablak. -
úgy kell neked...:D Minamival jobban járnál...:D -
Én Ayase-t kérem akkor már. :D -
Én talán feleségül venném. ^-^
-
Jó ez a Daimaou. Jók a zenék, szépek a színek, vicces... jók a karakterek, bár nem egyediek... Mondjuk az zavar, hogy Hattori milyen értetlen és gyorsharagú és... na mind1. -
szerintem ez is egy marketing húzás, hogy fogyjanak a br-ek.... -
Magasak nekem ezek az elternativ befejezesek... Ertem en hogy ki kell szolgalni minden rajongot. En pl nagyon szeretem a Lain-t, ugyhogy kerek en is alternativ befejezest :P
Mondjuk az alien nine-nak nem bannek egy alternativ befejezest....vagy egyaltalan egy befejezest, mert nekem magas volt :D -
azt mondják, hogy a 12. lesz a "jó befejezés" és a BR-es meg a "rendes befejezés".... -
Az olyasmiket sosem szerettem, soha nem sült ki belőlük semmi jó... :/
-
kirino most a végén normálisabb volt, de most is gondolkodás nélkül a dunába lőném..... -
meg alternatív befejezés -
OreImo 11: Jaj, de kár, hogy már csak egy rész és vége. Kirino FTW! :P
(Egyébként most olvasom, hogy majd a dvd-n lesz még plusz három rész, sz'al nem maradunk napi betevő Kirino nélkül. :) )
-
Ha jól emlékszem, egy éjszaka alatt megírta, vagy valami ilyesmi. :)
-
De mégis azt adaptálták, amit konkrétan az előtte való, (a karácsonyos) részben tervezett elkezdeni, amelyikben a poszt-apokaliptikus városban a női főszereplő kislányoknak segít. -
attól függetlenül még lehet....de mostanában kéne mondaniuk, hogy lesz.....