72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Nem egy olyan hihetetlen dolog ez, pl. hollandok, dánok között jó pár hasonló magasságú tinédzser van, az átlagos magasságuk 185 körüli. :) (Oké, oké, ők aztán speciel tényleg tejes nemzetek. ;) )
  • Zomil
    looool, ez komoly? :DDDD
    amugy hirtelen nem tudtam kire gondolsz, mert mindig Styl-nak hivják :)
  • LasDen #38296
    micsoda??? O_O :DDD
  • Prof William
    Azon viszont még mindig röhögök hogy az Indexben Magnus a 2 méter magas cigiző keménycscsávó az official site szerint 14 éves. :) Jó sok tejet ihatott a srác.
  • Győri Devi
    Van sok régi jó anime. Nincs mitől tartani :)
  • Zomil
    Hát jó...nem nagyon tudom odakinn hogyan állnak az anime-khez :)
    De mondjuk engem zavarna, ha mondjuk amcsiban kijelentenék, h nem lehet mostantol több sci-fi sorozat, mert rossz hatással van a gyerekekre, pedig nem nagyon nézek sci-fi-t :D
    Lehet nem a legjobb hasonlat, de sztem érthetö mire gondolok :D
  • LasDen #38292
    akkor pusztuljanak....
  • armageddon666
    aki meg néha animét néz azt meg marhára nem fogja zavarni szintén...
  • LasDen #38290
    még angol sincs szerintem....:D
  • Zomil
    gondolom magyar felirat haruhihoz sincs ugye? :)
  • Zomil
    Miért aki néha anime-t néz, vagy esetleg minden szezonban végignéz 1sorozatot az már otaku?
    Mert az olyan lenne, mintha aki végignézte a csillagkapu 10évadját azt lenéznék :D
  • LasDen #38287
    már épp panaszkodni akartam, hogy haruhiból már van br/dvd rip, míg gintamaból semmi...erre most látom, hogy pár órája már kint van a dvd rip belől...remélem minél gyorsabban valaki fordítccsa és nézhessem...:D
  • armageddon666
    Otakukat lenézik, megvetik... a "népet" nem érdekli, a tipikus otaku meg nem az aki tüntetni fog ellene...
  • armageddon666
    ja, J-listen összes hentainál ott van, hogy Age: 18, esetleg nagyobb, de az ritka :D
  • Zomil
    Ráadásul nem hiszem, h a nép csak ugy hagyná az iparág kinyirását, mivel azért mostmár eléggé a kultura része :)
  • Ruley
    Igyen az erogékban is van, sőt, még csak nem is kell egyetemistának hívni, csak az elejére kiírni hogy "az összes szereplő nagykorúnak van megírva", az meg már a fantáziádra van bízva hogy akkor miért járnak még gimi elsőbe.
  • Malakai
    A szó szerint leírt dolgokat igen.

A ködös megfogalmazás miatt elméletben bármibe beleköthetnének, ami káros lehet a gyerekfejlődésre; De amiben tegnap is végződött a beszélgetés, mindez attól függ, hogyan alkalmazzák, és vélhetőleg nem akarnak reformálni (kinyírni) egy iparágat, meg vélhetőleg nem is tudnák az elhúzódó pereskedések miatt.

Az meg már eleve jó jel, hogy a törvény elfogadása után nemsokkal Taki Corp. már gyártat egy ecchi animét.
  • armageddon666
    "Animéknál úgyis nehéz belőni az életkort."

Jah, valahogy mindig pont annyi idősek mint én :DDD

Hogy is van most az új törvény, hogy ezekkel meg lehet kerülni?
  • IMYke2.0.0.0
    Így van.
  • Prof William
    Meg esetleg mostantól ugyanúgy fognak kinézni a szereplők de mostantól 14-15 évesek helyett 18 évesen mentik meg a világot+esnek szerelembe. :) Animéknál úgyis nehéz belőni az életkort.
  • Prof William
    Mostantól Mid Schooler helyett mindeni vagy High Schooler vagy Egyetemista lesz. Probléma megoldva. :)
  • Zomil
    lol :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem bejön a hír. :-)
  • Malakai
    Ja, ha pedig lesz új K-On abban 40-es faszik fognak hímzést tanulni. :)
  • BEAST #38274
    Helyes, a tej úgyis egészséges. Ezzel jó példát mutatnának a japán fiataloknak.
  • Lelouch
    Majd áttérnek dobozos tejre.
  • BEAST #38272
    De mellek nem lesznek benne, igaz? :D
  • Malakai
    Jó hír rajongóknak (van itt? :D), de egyéb okból is, hogy a Seikon no Qwaser kap második szezont.
  • Zomil
    :)
  • LasDen #38269
    ez de geci jó kép...:D
  • Malakai
    Akkor most rakhatsz képet ismerfelbe. :D
  • LasDen #38267
    gratulálok...:D
  • Máté94
    Lefordítottam a Haiyoru! Nyaruani-t :DD
  • LasDen #38265
    aaa.....annyira de annyira jó lenne ha ma már nézni lehetne Gintamat...:D
  • Máté94
    Soredemo 9. rész: Na ez most nagyon jó volt. Ez már szint. :DD
  • Zomil
    omg ez beteg :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék végignézni, én szinte végig hahotáztam :)
    Még így, másodszor végignézve is.

• IMYke2.0.0.0
    OFF, vagy mégse? [Cenzúra kérdés]
    Mindenesetre, engem felvidítottak:

• BEAST #38260
    Szomorú vagyok, reméltem anime lesz. :(
  • armageddon666
    BlazBlue - Continuum Shift

legalábbis Yayoi még csak mellékszereplő a Calamity Triggerben.

Szerintem áradoztam már róla itt :D Egyébként a kardos a Hakumen, aláírásom tőle idézet :D