72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem egy olyan hihetetlen dolog ez, pl. hollandok, dánok között jó pár hasonló magasságú tinédzser van, az átlagos magasságuk 185 körüli. :) (Oké, oké, ők aztán speciel tényleg tejes nemzetek. ;) )
-
looool, ez komoly? :DDDD
amugy hirtelen nem tudtam kire gondolsz, mert mindig Styl-nak hivják :) -
micsoda??? O_O :DDD -
Prof William #38295 Azon viszont még mindig röhögök hogy az Indexben Magnus a 2 méter magas cigiző keménycscsávó az official site szerint 14 éves. :) Jó sok tejet ihatott a srác. -
Van sok régi jó anime. Nincs mitől tartani :) -
Hát jó...nem nagyon tudom odakinn hogyan állnak az anime-khez :)
De mondjuk engem zavarna, ha mondjuk amcsiban kijelentenék, h nem lehet mostantol több sci-fi sorozat, mert rossz hatással van a gyerekekre, pedig nem nagyon nézek sci-fi-t :D
Lehet nem a legjobb hasonlat, de sztem érthetö mire gondolok :D -
akkor pusztuljanak.... -
aki meg néha animét néz azt meg marhára nem fogja zavarni szintén... -
még angol sincs szerintem....:D -
gondolom magyar felirat haruhihoz sincs ugye? :) -
Miért aki néha anime-t néz, vagy esetleg minden szezonban végignéz 1sorozatot az már otaku?
Mert az olyan lenne, mintha aki végignézte a csillagkapu 10évadját azt lenéznék :D -
már épp panaszkodni akartam, hogy haruhiból már van br/dvd rip, míg gintamaból semmi...erre most látom, hogy pár órája már kint van a dvd rip belől...remélem minél gyorsabban valaki fordítccsa és nézhessem...:D -
Otakukat lenézik, megvetik... a "népet" nem érdekli, a tipikus otaku meg nem az aki tüntetni fog ellene... -
ja, J-listen összes hentainál ott van, hogy Age: 18, esetleg nagyobb, de az ritka :D -
Ráadásul nem hiszem, h a nép csak ugy hagyná az iparág kinyirását, mivel azért mostmár eléggé a kultura része :) -
Igyen az erogékban is van, sőt, még csak nem is kell egyetemistának hívni, csak az elejére kiírni hogy "az összes szereplő nagykorúnak van megírva", az meg már a fantáziádra van bízva hogy akkor miért járnak még gimi elsőbe. -
A szó szerint leírt dolgokat igen.
A ködös megfogalmazás miatt elméletben bármibe beleköthetnének, ami káros lehet a gyerekfejlődésre; De amiben tegnap is végződött a beszélgetés, mindez attól függ, hogyan alkalmazzák, és vélhetőleg nem akarnak reformálni (kinyírni) egy iparágat, meg vélhetőleg nem is tudnák az elhúzódó pereskedések miatt.
Az meg már eleve jó jel, hogy a törvény elfogadása után nemsokkal Taki Corp. már gyártat egy ecchi animét. -
"Animéknál úgyis nehéz belőni az életkort."
Jah, valahogy mindig pont annyi idősek mint én :DDD
Hogy is van most az új törvény, hogy ezekkel meg lehet kerülni? -
Így van.
-
Prof William #38279 Meg esetleg mostantól ugyanúgy fognak kinézni a szereplők de mostantól 14-15 évesek helyett 18 évesen mentik meg a világot+esnek szerelembe. :) Animéknál úgyis nehéz belőni az életkort. -
Prof William #38278 Mostantól Mid Schooler helyett mindeni vagy High Schooler vagy Egyetemista lesz. Probléma megoldva. :) -
lol :D -
Nekem bejön a hír. :-)
-
Ja, ha pedig lesz új K-On abban 40-es faszik fognak hímzést tanulni. :) -
Helyes, a tej úgyis egészséges. Ezzel jó példát mutatnának a japán fiataloknak.
-
Majd áttérnek dobozos tejre. -
De mellek nem lesznek benne, igaz? :D -
Jó hír rajongóknak (van itt? :D), de egyéb okból is, hogy a Seikon no Qwaser kap második szezont. -
:) -
ez de geci jó kép...:D
-
Akkor most rakhatsz képet ismerfelbe. :D -
gratulálok...:D -
Lefordítottam a Haiyoru! Nyaruani-t :DD -
aaa.....annyira de annyira jó lenne ha ma már nézni lehetne Gintamat...:D -
Soredemo 9. rész: Na ez most nagyon jó volt. Ez már szint. :DD -
omg ez beteg :D -
Tessék végignézni, én szinte végig hahotáztam :)
Még így, másodszor végignézve is.
-
OFF, vagy mégse? [Cenzúra kérdés]
Mindenesetre, engem felvidítottak:
-
Szomorú vagyok, reméltem anime lesz. :( -
BlazBlue - Continuum Shift
legalábbis Yayoi még csak mellékszereplő a Calamity Triggerben.
Szerintem áradoztam már róla itt :D Egyébként a kardos a Hakumen, aláírásom tőle idézet :D