72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Erősen alapfilm. A legjobb, a témában. A főcímzene egyenesen ütős.
-
az első filmet láttam...régen de láttam...:D a többi nem mozgat annyira...de majd egyszer esetleg....most amúgy se nézek mást csak a heti cuccokat.... -
Bizony.
S nekem is megvan minden, ami "Ghost in th Shell".
-
Ez a Katanagatari egész érdekes volt, bár másra számítottam. Egyszer ezt is érdemes volt megnézni. -
kosz a gyors tajekoztatot
. szerzem is be.
-
Jah, csak amikor váltottam ie-rol(haha, jöhet a ködobálás), akkor a firefox épp elég gyengén teljesitett, safarinak meg akkor jött ki a legujabb verzioja amit nagyon dicsértek(asszem 4-es), ugyhogy itt ragadtam :D -
Elég macera (SIMBL és GreaseKit kell hozzá) és ez a script meg tuti, hogy nem működne. :)
Amúgy Firefox + Greasemonkey. :P -
Safari-val nem hiszem, h müködik :D -
Greasemonkey script, csak elég bugos.. :P -
Nah be is elöztél csak nem frissitettem :D -
Öhm nem sok ez, ha jól számolom 3movie és 2 évad ami lényeges. :) -
Specialok picik, lényegtelenek, összefoglalók meg kihagyhatóak csak az Imi (és magam) féle kompletistáknak kellenek.
A lényeg az 2 movie + 2 évad (2*26 rész) + 1 movie.
Közelébe nincs a Gintama féle szörnyetegekhez. :) -
ebből is annyi szar van, hogy nincs kedvem megnézni őket...:D -
Ja és a két film folytatása egymásnak, ott az eltérés inkább hangulatban, tempóban tér el és a főszereplők is fontosságot váltanak a mozi első felében.
Sorry a tripláért. :P -
A két film is eléggé eltér egymástól, és a SAC is az anyaterméktől, de én mindenképp maradnék annál, hogy előbb a két eredeti mozit megnézni. -
Mozikat is nézd meg!
- Ghost in the Shell / Ghost in the Shell 2.0 (utóbbi csak felújítás)
- GitS 2: Innocence
- GitS: Stand Alone Complex (TV)
- GitS: SAC - Tachikoma na Hibi (special) 26*1 perc kihagyható aranyosság, de sok releaseben mellékelve van
- GitS: SAC - The Laughing Man (OVA film) nagyrészt összefoglaló az első évadról kis plusszal
- GitS: SAC 2nd GIG (TV) második évad
- GitS: SAC 2nd GIG - Individual Eleven (movie) második évad összefoglalója
- GitS: SAC 2nd GIG - Tachikoma na Hibi (TV) a második forduló a viccos robotoknak
- GitS: SAC Solid State Society (movie) folytatása a SAC-nak egy movieban
- GitS: Uchikomatic Days (special) 5 perc a robotokkal -
Nekem is megkéne már néznem elvileg eléggé alapmünek számitanak :) -
ha jol tudom van 2 evad sorozat, vagy cirka 50 resz special es egy par movie. -
meg kene nezni az animet. felvilagositana valaki, hogy hogy jonnek a sorozatok? ugy tudom tobb is van. -
Itt van az a frame 720p-ben, ha tetszik. :P -
kosz -
Igen, GitS. -
akkor GITS? -
sztem nem kamu...ha mégis, leszarom...csak induljon áprilisban és akkor minden happy...:D -
Anonymusx #38314 Látom már valaki korábban belinkelt egy szigorítással kapcsolatos linket, de az animeaddicton is írtak erről.
http://animeaddicts.hu/forum.php?viewtopic.40.9418.2
Kurva jó, nem hiszem el...... -
Bocs, nem fake, hanem hoax... mint az egyik OVA a kamutrailerrel. Vagy az egyik rész a kamutrailerrel (ami végülis mégsem kamu lett, mert itt a Benizakura film xD) -
ezek mind új jelenetek...vagy tucc olyat, ahol Kamui meg Shinsuke egymással szórakázik??? :D -
de a répát eltakarja, egyébként meg Gintama minden olyan helyen klasszikus mozaik-cenzúrát kapott :D És ez az az anime, amit szerintem a nézők 99%-a NEM akar cenzúrázatlanul xD -
beleborzongtam, várom :DDDD
Bár túl epic lett... lehet hogy fake -.- -
de cenúrázva van...:D -
Nem NGE :D
LasDen: Ha jól látom, a fazon egy szál répában ugrál :) -
próbálják meg.....odamegyek megütöm őket akkor...:D -
ez a GITS-bol van?
kep
(masik tipp a NGE) -
ezt is bannolja majd tokió, nem? :D -
-
Ha majd találkozom eggyel leirom ide, h hitelesen ábrázolták-e öket :D -
oh yea....fuck yea...yea.....jejejejjejejejejejje...:D és 16:9-es HD lesz...:D
-
Eris az Asobi ni Ikuyo-ból 16 éves és majdnem 100-as mellbősége van - amihez alig 30 kilós testsúly párosul. ;) Bár ő ufó-macskalány.
-
Vhol olvastam, hogy Magnust azért ábrázolják idősebbnek, mert dohányzik. És ugye mennyi dohányos tinit láttok animékben? Nem sokat, erre már eddig is alergiásak voltak. :D
Kaori legalább megvan 18. :P
Bár, hogy miért erőltetik ennyire azt, hogy fiatalra írnak minden egyes szereplőt... Erre talán jó lehet még az a törvény. :D -
Jó igazábol meg kellett volna már szoknom, h az anime-kben a kor/külsö nagyon eltávolodhat egymástol :D
Hogy indexnél maradjunk ott van pl. a loli tanárnö :D