72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Erősen alapfilm. A legjobb, a témában. A főcímzene egyenesen ütős.
  • LasDen #38337
    az első filmet láttam...régen de láttam...:D a többi nem mozgat annyira...de majd egyszer esetleg....most amúgy se nézek mást csak a heti cuccokat....
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony. S nekem is megvan minden, ami "Ghost in th Shell".
  • BEAST #38335
    Ez a Katanagatari egész érdekes volt, bár másra számítottam. Egyszer ezt is érdemes volt megnézni.
  • LeventeV
    kosz a gyors tajekoztatot . szerzem is be.
  • Zomil
    Jah, csak amikor váltottam ie-rol(haha, jöhet a ködobálás), akkor a firefox épp elég gyengén teljesitett, safarinak meg akkor jött ki a legujabb verzioja amit nagyon dicsértek(asszem 4-es), ugyhogy itt ragadtam :D
  • Malakai
    Elég macera (SIMBL és GreaseKit kell hozzá) és ez a script meg tuti, hogy nem működne. :)
    Amúgy Firefox + Greasemonkey. :P
  • Zomil
    Safari-val nem hiszem, h müködik :D
  • Malakai
    Greasemonkey script, csak elég bugos.. :P
  • Zomil
    Nah be is elöztél csak nem frissitettem :D
  • Zomil
    Öhm nem sok ez, ha jól számolom 3movie és 2 évad ami lényeges. :)
  • Malakai
    Specialok picik, lényegtelenek, összefoglalók meg kihagyhatóak csak az Imi (és magam) féle kompletistáknak kellenek.

A lényeg az 2 movie + 2 évad (2*26 rész) + 1 movie.
    Közelébe nincs a Gintama féle szörnyetegekhez. :)
  • LasDen #38326
    ebből is annyi szar van, hogy nincs kedvem megnézni őket...:D
  • Malakai
    Ja és a két film folytatása egymásnak, ott az eltérés inkább hangulatban, tempóban tér el és a főszereplők is fontosságot váltanak a mozi első felében.

Sorry a tripláért. :P
  • Malakai
    A két film is eléggé eltér egymástól, és a SAC is az anyaterméktől, de én mindenképp maradnék annál, hogy előbb a két eredeti mozit megnézni.
  • Malakai
    Mozikat is nézd meg!

- Ghost in the Shell / Ghost in the Shell 2.0 (utóbbi csak felújítás)
    - GitS 2: Innocence

- GitS: Stand Alone Complex (TV)
    - GitS: SAC - Tachikoma na Hibi (special) 26*1 perc kihagyható aranyosság, de sok releaseben mellékelve van
    - GitS: SAC - The Laughing Man (OVA film) nagyrészt összefoglaló az első évadról kis plusszal

- GitS: SAC 2nd GIG (TV) második évad
    - GitS: SAC 2nd GIG - Individual Eleven (movie) második évad összefoglalója
    - GitS: SAC 2nd GIG - Tachikoma na Hibi (TV) a második forduló a viccos robotoknak

- GitS: SAC Solid State Society (movie) folytatása a SAC-nak egy movieban
    - GitS: Uchikomatic Days (special) 5 perc a robotokkal
  • Zomil
    Nekem is megkéne már néznem elvileg eléggé alapmünek számitanak :)
  • LeventeV
    ha jol tudom van 2 evad sorozat, vagy cirka 50 resz special es egy par movie.
  • LeventeV
    meg kene nezni az animet. felvilagositana valaki, hogy hogy jonnek a sorozatok? ugy tudom tobb is van.
  • Malakai
    Itt van az a frame 720p-ben, ha tetszik. :P
  • LeventeV
    kosz
  • Malakai
    Igen, GitS.
  • LeventeV
    akkor GITS?
  • LasDen #38315
    sztem nem kamu...ha mégis, leszarom...csak induljon áprilisban és akkor minden happy...:D
  • Anonymusx
    Látom már valaki korábban belinkelt egy szigorítással kapcsolatos linket, de az animeaddicton is írtak erről.

http://animeaddicts.hu/forum.php?viewtopic.40.9418.2

Kurva jó, nem hiszem el......
  • armageddon666
    Bocs, nem fake, hanem hoax... mint az egyik OVA a kamutrailerrel. Vagy az egyik rész a kamutrailerrel (ami végülis mégsem kamu lett, mert itt a Benizakura film xD)
  • LasDen #38312
    ezek mind új jelenetek...vagy tucc olyat, ahol Kamui meg Shinsuke egymással szórakázik??? :D
  • armageddon666
    de a répát eltakarja, egyébként meg Gintama minden olyan helyen klasszikus mozaik-cenzúrát kapott :D És ez az az anime, amit szerintem a nézők 99%-a NEM akar cenzúrázatlanul xD
  • armageddon666
    beleborzongtam, várom :DDDD
    Bár túl epic lett... lehet hogy fake -.-
  • LasDen #38309
    de cenúrázva van...:D
  • RelakS
    Nem NGE :D

LasDen: Ha jól látom, a fazon egy szál répában ugrál :)
  • LasDen #38307
    próbálják meg.....odamegyek megütöm őket akkor...:D
  • LeventeV
    ez a GITS-bol van?
    kep
    (masik tipp a NGE)
  • RelakS
    ezt is bannolja majd tokió, nem? :D
  • Malakai
  • Zomil
    Ha majd találkozom eggyel leirom ide, h hitelesen ábrázolták-e öket :D
  • LasDen #38302
    oh yea....fuck yea...yea.....jejejejjejejejejejje...:D és 16:9-es HD lesz...:D
  • PetruZ
    Eris az Asobi ni Ikuyo-ból 16 éves és majdnem 100-as mellbősége van - amihez alig 30 kilós testsúly párosul. ;) Bár ő ufó-macskalány.
  • Malakai
    Vhol olvastam, hogy Magnust azért ábrázolják idősebbnek, mert dohányzik. És ugye mennyi dohányos tinit láttok animékben? Nem sokat, erre már eddig is alergiásak voltak. :D
    Kaori legalább megvan 18. :P

Bár, hogy miért erőltetik ennyire azt, hogy fiatalra írnak minden egyes szereplőt... Erre talán jó lehet még az a törvény. :D
  • Zomil
    Jó igazábol meg kellett volna már szoknom, h az anime-kben a kor/külsö nagyon eltávolodhat egymástol :D
    Hogy indexnél maradjunk ott van pl. a loli tanárnö :D