72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
biztos maradt meg neki a holland sutikbol amitol megnott az onbizalma :P -
Ilyenkor rád sem ismerek :D -
de a feliratokat nem legalisan toltod? pl animeaddictson amit feltoltenek az mind a keszito beleegyezesevel tortenik es szabadon lehet oket hasznalni. itt a letoltohelyek inkabb a torrentoldalakra vonatkoznak. de mivel te vagy a hazigazda ezt biztosan tudod
-
Itt önkény uralom van, és ami letöltőhelyre irányuló kérdés, az megy a levesbe, lásd a bannerben levő feliratot.
Akinek nem tetszik, biztos talál másik helyet. -
Demokrácia van...
Angol feliratot kerestél már hozzá - mármint a Te verziódhoz?
-
ZZ88 #38374 Hát most nem lettem okosabb, de azért kösz. -
Üdv
Mivel hivatalos feliratok valószínűleg nem léteznek, amiket meg tudnál vásárolni, és letöltőhelyek iránt meg nem kérdezősködünk, ezért töröltelek. -
Ittam ilyen teát ^^
Ezt csak a zene miatt linkelem: Jázmin tea (Saiunkoku Monogatari opening a zene, abban volt ez a tea is)
Itt meg jól mutat: Gyöngyörű Jázmin virág tea
Az íze mondjuk nem nyűgözött le :/ -
Asobi ni Iku yo jó, csak azok a cenzorfények... -
Keion első, SoraOto második...a többit nem ismerem....Oreimo, Angel Beats meg maradhat ott.... -
Tantei Opera LOL
Otaku anime. Látszik azért :DD
Tatami Galaxy tényleg megérdemli a 2. helyet :) -
Nem csak Európában vannak dilettáns Top listák... Top 10 Anime of 2010, According to 2ch
"The denizens of 2ch’s main anime boards have collectively ranked what are in their consideration the best anime of 2010 – with the occupant of the top spot likely to be something of a surprise to most.
The ranking:
1. Tantei Opera Milky Holmes
2. The Tatami Galaxy
3. K-ON!!
4. Shinryaku! Ika Musume
5. Ore no Imouto --- Hm, csak 5...
6. Soredemo Machi wa Mawatteiru
7. Working!
8. Angel Beats! --- Micsoda?! Nyolcadik?
9. Strike Witches 2
10. Sora no Otoshimono II"
-
Maradj az eredetinél - jobban jársz, tényleg.
-
fail -
száradjanak meg... ma leadták a 4. és a 6. részt -
ejj, mekkora sötétek vannak az animaxnál
a Lovely Complex 4. része megy az 5. helyett... -
majd később.... -
SnO: Forte end
A végén lévő jelenet jó volt. :D Chaos meg szimplán LOL. XD
A vége alapján a movie a Hiyori arcot fogja feldolgozni.(bár pl. a "gyilkos" tükörtojás az már utána volt a mangában...) Sok anyag így nem maradt egy esetleges 3. évadra. -
Csak jövő ősszel.
Mondjuk ez a mostani meg bele fog lógni a téli évadba, szóval csak fél évet kell nélküle kibírnunk. -
ooooh yeaaaa..... -
csak ilyenkor azt utálom, hogy a kevés idióta miatt, aki lemásol gyilkosságokat, meg azt hiszi, hogy ha beássa az öcsit a homokozóba, akkor az majd kijön, mint a Narutós fickó, tiltanak be ezt-azt, amit meg a sok kevésbé dilis meg élvezne, majd menne a dolgára. -
Azon azért remélem nem lepődik meg senki, hogy egy politikus képmutató. :) -
nem...:D angolba hajlamos vagyok nem elolvasni a cikket mer nincs kedvem angolul olvasni...:D
de akkor meg bassza meg....:D -
Tanult a hibáiból na! 
Remélem nem lesz sokáig hatalmon... -
nem olvastad a cikket?
A regényeinek egy részét filmre is adaptálták (vagy legalábbis az alaptörténetet), az egyik könyvének megjelenése után meg kísértetiesen hasonló esetek történtek :D -
Spec nekem is eredeti a preferenciám, de gondoltam képek többet mondanak mintha annyit írok, hogy eredeti. :) -
kosz az osszehasonlitast.
hat a cgi a rajzolt reszekkel tenyleg eleg furan hat, lehet maradok az eredetinel, foleg ha nem adtak hozza uj jelenetet. -
de a regény az más...abba nem látod...:D -
Pár jelenetben lecserélték 3D-sre a dolgokat, pl nyitó-, meg pár járműves jelenet. Meg kevésbé hidegek a színek benne, egyébként nem lett újrarajzolva az egész, történet meg 1:1 lényegében.
Ezek a CGI-s jelenetek ízlés kérdése, hogy tetszik-e, szerintem nem túl szerencsés, inkább zavaró így keverve.
Azért itt van összehasonlításnak nyitójelenetből:
Viszont példának ugyanaz a frame, amit linkeltél és nagyrészt ennyi a különbség is
:
-
És ezeket egy olyan fickó mondja, aki az elmúlt 50 évben erőszak regényeket írt XD
Beteg
-
a 2.0ast szedjem le? -
Köszi ^^ -
-
Talán a Final Fantasy XIII topicban?
De egyefene rákerestem neked, a főszereplőnek tűnik, Noctis Lucis Caelum. -
Noctis Lucis Caelum, a Final Fantasy-ből. KLIKK
Noctis képek a Google-ban
-
sziasztok
Valaki megtudja mondani, hogy őt hogy hívják?www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/final_fantasy_versus_xiii_nem_lesz_ott_az_idei_gamescomon_1.jpg -
"Tokyo’s governor Shintaro Ishihara has accused manga fans of being “abnormal” and having “corrupt DNA,” whilst condemning sexually explicit manga as “causing harm without a single benefit.”"
Teljes cikk.
Mondjuk, már maga sem tudja, mit mondjon... Elég a Lolitás dologra gondolni...
Velősen: minden otaku genetikai hulladék
-
Az első film nagy kedvenc, második film simán csak jó.
Amikor először néztem csalódás volt, úgyhogy kissé lepontoztam, azóta újranéztem már 1x-2x és mindig feljebb kúszott az értékelés. :)
Sorozat meg teljesen más, de nekem az is bejön, igaz második évadnak még mindig nem kezdtem neki, újra akartam nézni előtte az elsőt, de túl sok minden van a watching listán. :P -
Sorozatot még nem néztem meg.
A második filmet kontextusban kell kezelni az elsővel. Valóban nem olyan élmény, mint az első - más. Nálam mindkettő top 10-es lenne, ha szűrni kellene.
-
Igen az első movie valóban alap, amit sajnos a sorozatról és a második movieról nem lehet elmondani. Messze elmaradnak tőle... :(