72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Fate/Zero Novel Gets Anime Green-Lit
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs bocsáááááánat! [grrrr]

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dehogy, nincs harag.

• efti
    azert lehet a groupot azt Imyke-siteni..

Mit szoltok a borzasztomely- hez? (TuskeA utan szabadon)

PS: Bocs Imy nem birtam kihagyni
  • LasDen #38496
    horrrible....
  • efti
    MM befejezes is megvolt. Mindent osszevetve az "egynek jo volt" kategoriaba sorolnam. Az elso epizod korul meg meglehetosen ingott a lec, de vegul hozza lehetett szokni a sztorihoz.

Persze jovore ez is tiltolistara fog kerulni...
  • Zomil
    melyik verziot szoktad nézni?
  • LasDen #38493
    oreimou....elég fasz vége volt....remélem a rendes befejezés jobb lesz...addig megnyugszom és elfeledem Kirino fasságait is...:D

Samurai Girls....ennek is elég elbaszott befejezése volt....de az uccsó epic harc megmentette azért....eléggé nyitott a dolog, így akár 2. évad is lehet belőle, de mivel eddig semmi hír felőle, úgyhogy erősen kételkedem benne....Gisen és Yoshihiko voltak a legkúlabb arcok....
  • Malakai
    Nem kell ismételgesd, csak várj, lassan fut át (és különböző időpontban jelenik meg a tükrözött szervereken)...
  • LasDen #38491
    queens bladeből a Queen's Blade: Rurou no Senshi az első??? elég lengén öltözöttek ahhoz, hogy megnézzem őket...:D
  • efti
    a faxom tele a MAL-lal, miert kell mindent 144x megismetelni ahhoz hogy egyszer megtortenjen?
  • efti
    nalam is meglett az oreimo, mindent osszevetve nem volt rossz sorozat, bar engem a cimszereplo meglehetosen bosszantott tobbnyire, tetszett hogy nem abbahagytak hanem lezartak a sztorit. Meg akkor is ha lesz meg 4 ova resz, igy is kellemesen kerek a tortenet
  • BEAST #38488
    Ez egyértelmű. :D
  • LasDen #38487
    jah jó...má vágom...:D Eris a legjobb választás...:D
  • BEAST #38486
    Mindkét lány Eris-t hibáztatta azért, hogy nem őket választja a srác, sőt még csak észre sem veszi őket, de egy ölelés mindent megold.
  • LasDen #38485
    az 1-es az melyik, mer így nem rémlik....:D
  • armageddon666
    Asobi ni iku yo!-ban két dolog idegesített:

1, a kétszer eljátszott szinte szó szerint megegyező "Minden a te hibád!" "De megölellek és akkor jóban leszünk ugye?" jelenet

2, mikor az állítólag CIAbe készülő csaj ravaszon tartva a kezét a csőre töltött revolverrel hadonászik a srác előtt, a csövet kb. végig a feje felé mutatva...

Meg azért az az űrbe kijutás is fura volt :D
    Űrlift elmegy.

Ezek remélem nem nagy spoilerek... sőt...
  • LasDen #38483
    nem tucc majd gondolkodni...háát.....:D
  • armageddon666
    Asobi ni iku yo! 11

Copyright infringement is a very heavy sin according to galactic laws.
    Orsonians will disable your ability to think.

Finom felhívás, hogy ne warezoljunk? :D
  • Máté94
    Nálam Adblock blokkolja a bannert. XD
  • LasDen #38480
    1 részre engem is....utána meg elválik...
    a topik nagyon sugall valamit...mer ma már hatodszor jön be a Nagatos szemüveges banner.....:D
  • Máté94
    Engem érdekel ez a drogos anime :DD
  • armageddon666
    már volt róla szó.
  • LasDen #38477
    szerdán kezdődik Starry sky....nem fűzök hozzá sok reményt, de majd meglássuk...
  • Prof William
    Még jön viszont 3 rész belőle... Ugyanis 15 részes lesz mert most egy másik ending is lesz benne.
  • Ruley
    Tiltakozom.

Szerintem kimondottan az egyik legjobb volt. Amikor Kyosuke a haverjával sorban állt, azon pl. végig széles vigyorba torzut az arcom.

Az apa is jópofa volt, megint ahogy olyan Tsundere a saját gyerekeivel.

Kuroneko pedíg a végén... Moe Moe~ Kyun!
  • Malakai
    Ore no Imouto: Beh, utolsó rész kimondottan gyenge volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze biztos sokan oda voltak a dere-dere pillantásoktól Kirino felől.
    Viszont egyértelműen készülnek a köv évadra.
  • BEAST #38473
    Én most a derp féle verziót kezdtem el szedni. Nem hiszem, hogy láttam volna bármit is tőlük, de azért remélem jóféle.
  • Malakai
    Oo, már kezdem bánni, hogy Enigmásat nézem, ők a 7. résznél tartanak a 26-ból. :P
  • BEAST #38471
    Most nézem van már The Legend of the Legendary Heroes batch. Érzem epic lesz.
  • PetruZ
    Én szokásomhoz híven belenézek vagy 6-8-ba, és mivel ritkán drop-olok, előbb-utóbb végig is nézem majd a többségét. :)
  • LasDen #38469
    én nem sietek vele, úgyhogy várok AA-ra...magyar is...:D
  • Malakai
    King of Thorn felirat: Én azt mondom, aki nem kezdte el lekapni ezt az [s] (s-fanrips) verziót az várjon még inkább egy másik fordításra.
  • armageddon666
    "nekem a tételekből..."

hopp kicsit félrenéztem :D jönnek a vizsgák...
  • LasDen #38466
    nekem a téliekből a Freezing és az IS tűnik most a legjobbnak....hogy aztán mi lesz...de rozsomákban is reménykedem....:D
  • Máté94
    Nekem bármi jöhet, ami autós! :D
  • armageddon666
    Csak a te leírásodat olvasva:
    Pleiades - ha Subaru reklám is lesz, akkor is marha jó lesz, és epic és miegymás :D GAINAX FTW!
    MSMM - SHAFT-original? must see O.o
  • Máté94
    Miért? Higurashiban is aranyos karakterek vannak. :)
  • Zomil
    ehhh...az alapján a blogpost alapján egyikse érdekel :(

majd megvárom ki mit néz innen
  • Ruley
    Itt a téli évad poszterlistája.

Itt egy sor trailer hozzájuk.

Rengeteg olyan lesz ebben a szezonban amikbe egy epizód erejéig bele kell néznem, mert még fogalmam sincs hogy milyenek lesznek.

Itt van például ez a Gosick - minden leírás szerint klasszikus detektívsztori lesz, de a képre ránézek, és moe-moe fejeket látok.

Fractale - Ez most valami artsy-fartsy dolog lesz, vagy mi?

Onii-chan... - Az új OreImo, vahy az új KissXSis?

'Pleiades - Idén a második GAINAX??? És a Subaru megbízásából? Ez most valami nagy autóreklám lesz, vagy mi a rosseb?

Mahou Shoujo Madoka Magica - SHAFT-eredeti írás? A traileket összegyűjtő bloggerrel értek egyet, hogy ez valami olyasmit szerepet tölthet be a Magical Girl műfajban mint a TTGL a mecha műfajban.
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább durvul a cenzormánia helyzete: "Outrage as Politician Mocks Lady Mangaka for Opposing Ban" - www.sankakucomplex.com