72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog Karácsonyt! :)
-
Misakát úgy hívja Touma :DD -
én se maradjak ki a képzésből...:D
-
Prrr.... Biribiri az egyik lány neve? :]
Prrr: visszafolytott röhögés -
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Akinek nagyban kellek, kattintson rám :)
De vannak ám itt még mások is, akik kívánnának:
A télapó(k)
Ruri-chan
Kicsi Ranka üzenete: Boldog Vau-rácsonyt!
Őőő... biztos sokat nézett Jasont ...
Ez meg lehet, hogy a barátnője, segít takarítani O_o
De a K-On-os lányoknál is buli van
És még ajándékot is adnak.
Szóval Boldog karácsonyt :)
Igen, nem tudtam választani, hogy mit rakjak be :D -
Elhiszem, egyébként egy szóval se mondtam hogy rossz lenne. Csak nekem most ez nem jött be, ennyi. :) -
A két kedvenc karakterem 
-
Biribiri....
Kuroko...
Hmm...nyami.
-
-
Én láttam már.
Szerintem semmi baj sincs vele. Nagyon jókat lehetett rajta nevetni szerintem. -
Még tegnap megnéztem a King of Thorn-t.
Nekem inkább egy erős közepes, gyengébb jó - 6-7/10 - lett végül, a sztori amire végül kikerekedett nekem nem különösebben jött be. Na meg volt egy-két gyenge húzás jelenetek terén.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy picit persze mindfuck, hogy szokjad.Pölö végén Marcot most minek kellett tök feleslegesen csoda módjára feléleszteni?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg epikusnak kell lennie nem kicsit, mert anélkül nem lehet anime moviehoz befejezést gyártani. :)Egy-két apróság nem teljesen tiszta, bár nem a tesókat illetően, hanem ALICE, meg ezaz erő kapcsán. Na majd még átgondolom, újranézés valószinűtlen. :P -
Boldog Karácsonyt -
Mivel 4koma mangából adaptálták, ilyen lesz az összes többi rész is. Azaz itt most elég volt egy rész is a véleményalkotáshoz. :) Vagy szóljatok, ha később történik valami változás. :O
Az lehet, de nálam tuti nem. -
Véleményt sose 1 rész után kell alkotni.
Az év comedy-je lesz pedig. :) -
viszont a Hentai forceos rész nagyon jó....:D a többi elég átlag volt nekem....:D bár egy hatost így is kapott a sorozat...:D -
MM-ből a visszafogottabb rész egész jó, amikor kevesebb egy fokkal a mazovihorászás... -
Én most az MM-mel vagyok így, első két rész után majdnem sírva töröltem, de a harmadik rész már majdnem tetszett... lehet később majd tovább nézem. -
az mondjuk igaz, hogy a többi rész is ugyanolyan....de engem ez nem zavart...bírtam minden percét....:D
-
Nekem is tetszett, de az meg igaz hogy a többi rész is pont ugyanolyan lesz, szóval neki tényleg nem érdemes folytatni. -
Ugyanígy jártam, csak én két részt megnéztem és drop helyett csak holdra ment, hátha egyszer mégis... :P -
én jókat röhögtem rajta....:D -
Seitokai Yakuindomo: 1 rész után drop. Nem igazán tudtam nevetni rajta, mivel plot meg nincs így nem látom értelmét folytatni. -
Miért...
Miért tetszik majdnem mindegyik? :S
-Moshidora
-Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai
-30-sa no Hoken Taiiku
-Hidan no Aria
-Denpa Onna to Seishun Otoko
-Deadman Wonderland
-Steins;Gate
-Nana-Saku Iroha
-Sket Dance
-Ao no Exorcist
+OVÁK
-
Engem nem nyűgözött le - erőltették.
-
AB Another Epilogue....nekem jobban tetszett mint az eredeti....így még jobb is lett volna talán....:D -
Na mostmár meg kell néznem, de még egy utolsó karácsony előtti bevásárlás... :P -
Én mondtam :) -
AB special...ezt a beteg részt bazzeg...:D -
Jeee, meguszom a kirekesztést :D -
Szívesen. 
Ja, és most már neked is szemébe logó hajú, anime arcos logód van :)
-
yayy, köszi :) -
Elküldtem a VIP-kompatibilis méretű logó linkjét. -
Szívesen. Karácsonyi ajándék :) -
huhhh, nagyon jó lett a 3. be is rakom, köszi szépen :) -
Parancsolj, csináltam olyat is. -
ohh, köszi igy már tényleg szuper :D
még 1 dolog(tudom menjek a francba), nem lehet, h kicsit lassabban mozog? ugy értem az arcát mutatja több ideig aztán néha-néha felmegy? -
Méret korlát miatt mozgóképpel oldottam meg:
S egy kicsit lassabb tempóval:
De lehet, tessék, hosszabb arcmutatással:
Tovább nem offolok, ígérem.
-
Rendben, megnézem mit tehetek, közben megosztom azt, amit időközben csináltam még:
A tincs semmiképp sem kerülhet a szemeivel együtt a képre. :(
-
oh köszi jó lett, csak az a baj, h nem nagyon felismerhetö, h ö saber :D
igazábol jó lenne, ha a feje tetején az elállo tincs benne lenne az teszi igazán saber-ré, nemtudom meg tudod-e csinálni, h valahogy a szeme meg a tincs is benne legyen. Vagy ugy már tul kicsi lenne?
nagyon nagyon köszi, h forditasz rá egy kis idöt, szoval jövök 1-el :P -
Nos, én emígyen képzeltem el a logódat, a betett képedből:
Mivel a nyersanyag (.psd) megvan, tetszésed szerint módosítható még.