72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Járt már valamelyikőtök Japánban? -
Megvolt, de azért köszönöm :) -
A legszexibb nekomimi, amit eddig láttam:
Hozzá kell tenni: koreai a hölgy -

-
-
Juuni Kokuki (The Twelve Kingdoms) megvolt már?
-
Ez a Tears to Tiara egész tetszett. Densetsu után megint kiéheztem valami jóféle fantasy után, de ez így még a fél fogamra sem volt elég... megyek keresek még valamit. :/ -
Őszintén szólva: némelyiket nagyon is.
A Macintosht + monitorral, meg a konzolokat, amiket nem tettem az összeállításba, s számos "cuky" PVC, nendoroidot is.
-
Elfogadnád azokat a cuccokat? -
Uploaded with ImageShack.us -
Nem és nem! Nem vagyok az! Aki azt meri mondani rólam, hogy otaku vagyok, azt orrba vágom!
Uploaded with ImageShack.us
-
Akkor majd lehet hogy majd még befejezem, én két rész után dobtam, nem volt tőle időm a cselekményesebb sorozatoknak. -
Még hiányzik az utolsó rész, de amennyire lassan indult, a végére olyan jó lett.
Folytatás jó lenne. De még most se értem, igazából miről is szólt? :D
Ilyen Haruhi világnak tűnt nekem amiatt a pár rész miatt. :) -
Én is a múlt héten fejeztem be. Nekem nagyon bejött :). Kicsit hasonlított az Azumangára :D Hotori néha teljesen úgy viselkedettm mint Osaka
-
befejeztem a Soredemo Machi wa Mawatteiru-t is. Nem vagyok Shaft fan, de ez a sorozat kellemes idiotizmussal telt. -
Otome Youkai Zakuróban van. :) -
:) -
Nani ? -
ASORE~
Watasha Hana ka~
Chouchou ka, Oni ka~ -
Allison to Lillia :) -
ezmi? -
A&L: végre vége....
Uncsi 26. rész végre vége... -
Már elkezdtem, csak érdekel :) -
Ahelyett, hogy ilyenekkel foglalkozol inkább nézzed! :D -
Otome Youkai Zakuro
Most ki a demográfiai célközönség? :D Valahol Shoujonak valahol Seinennek olvasom :D -
:p -
És a zenéket külön szokás licenselni, nem az adásjoggal együtt. -
Természetesen liszenszelik - ahogy teszik ezt a műsorbetétekkel, szignáloknál is.
Általánosan éves díjat vesznek szerződésbe, de vannak eseti díjak is: lásd a kopirájt alá tartozó zenéket a tucatszar, akarom mondani tucatsztár kereső zenés műsorok esetében [Megaszar, X(ar)-Factor]...
-
Nem adták le a Narutot. :O -
Én Bleach OST-ból is szoktam hallani zenéket az RTL-en. :D -
Gondolom leadták ők is a Narutot, és akkor a zenét is használhatják. Talán. -
a naruto zenéjét én is hallottam abban a dzsungeles celebes fosban. -
Ezeket hol hallottad? O.o -
Azt nem tudjátok,h a kerTV-k licenszelik-e a zenét-v kell-e egyáltalán-de miért van az,h Narutoból használnak egy csomót az idióta műsoraikba,meg hallottam már Code Geass-t is,most meg legutoljára egy konzol gameből,a Banjo-Kazooieból nyúltak zenét..Ilyet lehet?Hogy csak igy "ez kell ez is jó lesz,dobjuk alájuk" módon pkaolgatják a háttérzenét? -
Köszönöm szépen - így már fogom tudni :) -
Panty &
Stocking with
Garterbelt -
Elhiszem, hogy Te tudod, miről beszélsz, de a rövidítések nem beszédesek.
Szóval, miről is van szó?
-
God My Oh!
Mi volt ez az ending?!??!?!?!?!
:DDDD Beteg volt ez a PSG :D De tetszett. De ez a vége... mármint tudtam hogy ez lesz, de hogy így lesz... wow -
Elméletileg van, gyakorlatban meg majd kiderül. ^^ -
Ezt sztem a PSP játékból szedték ki. Egyébként létezik PSP emulátor PCre? :D nagyon komolynak tűnik oreimo PSP ^^