72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Viszont ez a Kubo-kun ijesztő :D -
Minami is aranyos tsundere <3 :)) -
Igen, én húztam le a FT-t. :D Bár, ha nincs összehasonlítási alapod a manga alapján, és így elvárásod se az animéval szemben, akkor jó lehet...
Bár nekem a megvalósítás se jött be, pl. engem taszítottak a CGI-effektek is, meg az újrafelhasznált harcjelenetek az elején Natsunál, stb...
Plusz a mangában sokkal jobb a fanservice is. :D -
mútkó azon gondokottam, hogy megnézem blícst a fillerek nélkül....úgy alig 110+ rész lenne....de aztán hagytam a csudába....:D -
A Fairy Tail jó :o -
hitman rebornt idézi a kisbaba.
a főhős meg ichigot.
akár még jó is lehet egyébként... :D
Egyébként Katekyoshi Hitman Rebornt nézte valaki? Megéri nézni? Mint látom befejezték, de tudtommal ez is ilyen Bleach jellegű endless mangából lett adaptálva.
Illetve Fairy Tailt Lelouch miatt nem merem megnézni mert annyira lehúzta :D (ha nem te, bocsi) Mondjuk én személy szerint szeretem a varázsköröket. Csak nem tudom mennyire rossz adaptáció :S Mangát semmiképp nem fogom olvasni. De mégse szeretem a tragikus adaptációkat :( -
Kiszivárgott? :o -
Elszúrtam. :x
-
Beelzebub OP :D
-
Na hát akkor mindenkinek Akemasite omedetó gozaimaszu! Szilveszteri buli indul. Jövőre ugyanitt :) -
Nekem sokáig ez volt a csengőhangom is :) -
ha opening, akkor Does-Donten....:D -
Bokusatsu Utahime XD -
lol :D -
Még ez is jó DN2 op parody :) -
Nekem erről mindig ez jut eszembe :D
-
BUÉK
-
4chan ban aztán egyenlö a világvégével :D -
wtf lol?
asszem hogy a teljes t-online használók levoltak/vannak tiltva :D -
Prof William #39200 Na megszűnt a banom a 4chanon. Úgy tűnik használt a levél. BÚÉK MINDENKINEK! -
Tudom, ezért egészítettem ki az utolsó mondattal :)))
-
Haruna Ikeda...Hello (To Heart 2 OP Full)
Úgy kedvenc, hogy a sorozatot nem láttam még, helyette az LP-t hallgatom orrba-szájba.
-
Akkor egy kis DN OP2:
Maximum The Hormone: What's up People
Eredeti OP
Lucky Star:
Teljes OP
Ez szerintem jobb, de csak 30 sec
Haruhi Note
Sailor Note - Death Moon
Death Ball (bár ez szerintem elég gyenge :) ) -
jah igen ezt olvastam én is :D (semmi közöm hozzá XD)
jah és btw névnapom volt XD -
Köszi mindenkinek! :)
akkor benyomok pár idei op/ed kedvencet:
Durarara OP1 Theatre Brook - Uragiri no Yuuyake
Major OP Road of Major - Kokoro e
Kuragehime ED Sambomaster - Kimi no Kirei ni Kizuite Okure -
Gondoltam, keresek valami "Devi"-s képet... erre a kugli képkeresője által kiderült, hogy a Devi:
DEVI SHAPING IN DEVOTIONAL MIND
A mother, enshrining some kind of divinity, and a consort, who always stood by his side, formed man's earliest perception of woman and obviously it influenced his idea of the Divine female. In the Great Goddess, he perceived the protective mother and someone who he could assume as his strength, someone who belonged to him. This personalness characterised his ties with the Devine Female. He did not have such intimate feelings for a male god. In the earliest forms of Puranic invocations of the Goddess, performed reciting hymns of worship and homage, this passionate intimacy is often revealed. When invoking her in her entirety, describing her beauty, limb to limb, these hymns did not stop short of anything, not even in their appreciation of her feminine parts. In the Tantrika way, the process was further intensified. When the Tantrika made, through his 'sadhana', penance, the Devi's energies enter into his being, he also had the Devi merge into him. She kindled his entire being, all his energies, even sex. This led the Tantrika to experience a fervent passion, a maddening desire or even 'lust' for her, though differently, this passion or 'lust', being born of the worshipful attitude, could only be the purest in its kind intending no dishonour to the deity.
Ezért inkább, utólag is: Vicces youtube klip, a témában.
Névnapos ugye nincs :()
-
Boldog Névnapot a Névnaposnak! ^^ -
Köszi - [már látta]
-
Boldog Névnapot! :P -
gondoltam rá, hogy beszúrom a Death Note OP2 társaságában :D
Ezt meg IMYKének sok szeretettel XD -
Boldog névnapot! Naptárban átírjuk Devire :D -
jah hivatalos nevem az de általában mindenki Devinek hív :D
volt hogy órán felhívott a tanár, azt vki megszólal hogy ki az a Dávid?... XD
Köszi :) -
nalam ez a favorit. -
Ebben viszont igazad van. Relaks "az elátkozott opening" linkje után jöttem rá erre én is. -.- -
ez meg mindig ut 
isten eltessen Devi! -
Devi = Dávid? Akkor sok boldogat utólag is :) -
Viszont annyiban Imy mellé állnék, hogy beszúrás helyett linkben jobb lenne. Kevesebb hely, esztétikusabb, könnyebb berakni is, és én személy szerint úgyis külön ablakot tartok fenn youtube háttérzenének, mert gyakran véletlen bezárom.
De emberek, béke! -
Nekem lehet, de ha rajtam kívül mások is megnézik a postban szereplő videókat és én is megnézem másokét, akkor a keresési idő megoszlik a postolok között. Neked meg, mint szenvedő fél, szörnyű kínok közt kell scrollozgatnod. -
Köszi!
Elég vicces, hogy mindenki 1 nappal előbb vagy később köszöntött fel. :D -
Best opening ever