72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Egyszerűen csak széthúzták, nagyobb időszakot fednek le és a DVD/BluRay megjelenésekből is lehet több pénzt tudnak kifacsarni.
  • Lelouch
    Egyiket se tartom valószínünek. Egyrészt nem dolgozik olyan sok projekten a Manglobe hogy kicsússzon az időből, pénz nélkül meg nem jöhetne tavasszal a második évad meg a Deadman Wonderland. :)
  • LasDen #39297
    gondolom nem voltak kész időben vagy nem volt elég pénz vagy valami ilyesmi...:D
  • Lelouch
    Nem értem, miért lett csak 12 részes az első évad, a trailer alapján 24-25 részesnek kellett volna lenni, de levágták a felét... :S Pedig jó részek jöttek volna, amire most tavaszig várni kell pl. a mostani character poll második helyezett Hakua feltűnésére. :D (Elsea előzte csak meg, mivel csak a lányokat nézték, amúgy Keima lett volna az első... :D)
  • armageddon666
    World God Only Knows epic volt :D Otoshigami Moodo!
  • Bandi 18
    Elkelt Zomil a szerencsés. (Lehet utálni :D ) Akinek esetleg tetszik és akar egy ilyet itt a terv. Semmiegyéb dolgotok nincs mint egy bögrenyomót felkeresni és kb 1000-1500Huf-ért rányomja :)
  • Zomil
    omg ez nagyon jóóó! csak a kép kicsit homályos igy nem nagyon látni :D
  • Máté94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Új, emberiség által még nem látott járvány. :)
  • berlinboy6329
    Hát ez a baj,h nem volt szó semmilyen kiszívásól,de vhogy caak eltűnt az áldoizat vére,nem?Hogy kerülhet vki hirtelen olyan állapotba,h alig tud felkelni,mert annyira vérszegény lett?Hova ment a vére?Elforrt?

• Bandi 18
    És akkor egy kis hirdetés :)

Kettő darab készült mert az egyik kis gyártási hibával rendelkezik. Nekem is ingyen volt, így a jelentkezőnek is az lesz. Akinek kell és Lagann rajongó írjon privátot és megbeszéljük a többit.

Kép a hibáról a többi része hibátlan

• Bandi 18
    Megvan a legújabb szerzemény :) Gurren Lagann bögre. Teljesen egyedi én szerkesztettem :

• Máté94
    [spoiler]Hát de nem volt szó semmilyen kiszívásról. Utána már járványra gyanakodtak.

Nézd már meg magad ha a való életben azt mondanád, hogy akik meghaltak azok mind a vámpírok miatt voltak. :D
    Ki hinne neked? Ezért volt a huzavona, hogy az emberek beismerjék, hogy tényleg vannak ilyen lények. :)
  • berlinboy6329
    Pedig eleinte mindig azt mondták,h vmi rovarcsípés az a 2 nyom.
  • Máté94
    1. Kigyulladt. Valaki biztos a Shiki-k közül.* Meg minek tudni, ha nem fontos? :D
    2. Van szemük, csak a japánok szerintem így akarták elkülöníteni őket a többi embertől. Meg szokták ilyen szemet alkalmazni akkor, amikor valaki nincs magánál.
    3. Nem arra gondoltak, hogy a bogár szívja ki.
    4. Nézd végig újra az utolsó részt.* ;)

* Lesz special. Talán ott kiderül.
  • berlinboy6329
    Na végnéztem én is a Shikit....jóféle,bár sok minden nincs a helyén...

Ki és minek/Hogy gyulladt fel az erdő?Nem értettem...

Meg az csak nekünk volt feltüntetve,h feketeszeműek a Shiki)Sunako)?Nem igaz,h senki nem látta,h "hát te gyerek hol a szemed neked?"V a többi Shikinek....

Meg nem igaz,h nem gyanakodtak vámpírra..Mégha hülyeség szintjén is..Bogárharapás?Na ne röhögtessenek már..Hol létezik akkora bogár,ami 1 "étkezés"/nap le tud csapolni egy embert 4 nap alatt?És mekkora bogárnak van akkora szája,ami 2 olyan bemélyedést csinál?Még ha idiótaság szintjén is,de gyanakodhattak volna vámpírokra.V legalább vmi rituális csoportra v nem tom..

Meg ugyan mi lesz a szerzetessel meg a kiscsajjal?Lesz most ennek folytatása v mi van?Előbb-utóbb úgyis éhesek lesznek...
  • efti
    Megvolt a Shinrei Tantei Yakumo is, mar nagyon vartam hogy vege legyen mert igen rossz volt. Nem ajanlom senkinek, tul debil de egyaltalan nem vicces modon. Kb a Buddha Saitan-hoz tudnam hasonlitani, bar annal azert egy paraszthajszallal nezhetobb
  • IMYke2.0.0.0
    Spoilerhez:

Én is, mert azt hittem, Kyon végre rájött, hogy Nagato mennyire rajong* érte.
    * = szerintem.

Ugye, mi mindenen végig nem ment Yuki, csak hogy a srácnak jó legyen, s a büntetéssel is szembe kell még néznie [ami feltételez egy 'Nagato Yuki eltűnése' epizódot :))) ]

• RelakS
    Egy bizonyos személy már töröltetni akarta velem a #39265-ös hozzászólást, mert hogy spoiler. Aztán felhívtam a figyelmét a film címére

Egyébként ha már Nagato

Aki meg látta a filmet,
    azt néztétek, hogy hogy felkapta Yuki a fejét, mikor Kyon a havat (yuki) emlegette? :D Már azt hitte, hogy hozzá szólt :D
  • LasDen #39281
    kíváncsiságból utánaolvastam és érdekes, hogy mindenhol azt írják, hogy a kígyóknak ez jó év lesz minden tekintetben....:DD még a végén el is hiszem...:D
  • PetruZ
    A Nyúl Évét belétek is. :)
  • Zomil
    Bah, remélem gyorsan jön magyar felirat a Haruhi-hoz már nagyon várom :D
  • Máté94
    Soredemo: Még ilyet! 10/10
  • armageddon666
    Emberek, én csak viccelődtem itten ... nem kell mindent véresen komolyan venni ...
  • IMYke2.0.0.0
    Én vagyok a spoiler-tag legnagyobb rajongója, elhiheted - de ha már én sem használom, akkor az azt jelenti, hogy olyan szinten nem spoiler a cucc, hogy nem ront az élményen.
    Tekintve, hogy a film címe "Suzumiya Haruhi eltűnése", gyakorlatilag semmi sem lehet spoiler a címszereplővel kapcsolatban, hisz tudjuk, hogy eltűnik.
    A film végét pedig nem írtam le - én Nagatóval kapcsolatban írtam a végét, ami szintúgy nem volt spoiler. Te tudod.

• RelakS
    "A filmben nem olyan kibírhatatlan, mint a sorozatban."
    Erről szerintem Mikurunak más lenne a véleménye :D

és a spoiler tag-et nyugodtan lehet használni ;) Én sem valami eget verő nagy dolognál használtam, de azért jobb elsőkézből látni, mint olvasni előtte :) (és aztán várni, hogy navégre? :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Én a film végére gondoltam...
  • armageddon666
    Csak a spoilerre hívtam fel a figyelmed.

Meg különben is: Haruhi ELTŰNÉSE, tehát mi az, hogy szerepel benne Haruhi???? Szerintem sok ember kedvét elvettétek a megnézéstől...
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az hogy!
    Olyan vége van, hogy én "ott maradtam" - várok bármit, ami Haruhi!
    A Nagato-szál már a sorozat alatt is érdekelt, a film pedig mintha Nekem szólt volna :)
  • armageddon666
    Van vége?!
  • IMYke2.0.0.0
    A filmben nem olyan kibírhatatlan, mint a sorozatban.
    Persze, az elején még igen. De aztán nem, a végén meg csak alig.
    S ebben még semmi spoiler nem volt.
  • LasDen #39269
    majdnem elolvastam, de kibírtam...:D
  • RelakS
    őőőő... megvannak a magához való ötletei a filmben is -_-'

Kyon meg megjárja a poklok poklát XD
    Viszont látható Haruhi édesebb oldala is
    igaz, akkor éppen aludt
  • LasDen #39267
    tudom...ezé lesz a felvezetés....felkészítem magam egy kellemes filmmel, hogy bírjam a filmet meg Haruhi agymenéseit (mégha kevés is van)....:D nem vagyok 100% biztos benne, hogy végig bírom majd...:D
  • RelakS
    Ahhoz sok sikert XD 2:41 a hossza
  • LasDen #39265
    Haruhi eltűnése akkó na :D
  • RelakS
    Haruhi elmebaj?
  • LasDen #39263
    hmm...fasza lesz a jövőhét...:D kedden alapozásnak lesz a Trigun...aztán szerdán a főfogás Haruhi elmebaj...majd levezetésnek csütörtökön Black Rock Shooter...ennél jobb már csak az lenne ha nagy hirtelen megérkezne Gintama és akkor kedd-péntek lenne néznivaló...:D
  • Ruley
    BUÉK!

Ilyen nincs.

Talán emlékeztek még, mert már többször is elmséltem ahogy tavaly szilveszter éjszaka beraktam az akkoriban nézett animém következő epizódját, és pont az Azumanga Daioh volt az, és pont egy újévi rész, és pont éjfélkor értem ahhoz a részhez hogy "BUÉK". Akkor szerettem bele végleg abba az animébe, meg talán egy kicsit az Animékbe is, másodszor.

Gondoltam is rá hogy idén szertartásszerűen újra megnézem azt az epizódot, de aztán mégsem gép előtt töltöttem a szilvesztert, úgyhogy mégsem. Ma viszont itt unatkozok, épp nem volt semmi új néznivaló sem, szóval gondoltam újranézek valamit: Itt a Lucky Star, tavasszal néztem először, azóta biztos több poént megértenék. Gondoltam cselekménye úgysincs és arra még emlékszem hogy az első rész unalmas, úgyhogy a közepéből elég ha újranézek egy epizódot:

13. rész, eső szavak:
    Sensei: Ok, everyone plase be seated. Happy New Year!

Azt hittem mindjárt kétszeresen is aktuálissá teszem a jelenet, tudniillik majd kiestem a székből.
  • biomage
    Ki nézi most az animaxot? ha valaki nem tudnád a japánban tavasszal volt animax koncertet adják le

kb 10 perc van hátra belőle
  • Lelouch
    NGE, Gundam 00, FMA Brotherhood, stb...