72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
BGataHKei - Yamada
Seitokai Yakuindomo - Shino
Ezt a kettőt egyszer fel akartam vezetni új karaktertípusként a TVTropes-on Erodere néven, az alapján hogy mindkettő alapállásban perverz, aztán meg pirulnak hogy jaj, hát ők mégse.
De nem jött elég hasonló példa. :(
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!urahara shop és igen, magyar -
UH?
Én még szenteste előtt Harth felirattal megnéztem...
Vagy UH magyar? :P -
OMG most nézem, h UH megcsinálta a King of Thorn-t, nah le is kapom és megnézem holnap :) -
uj code geass megjeleneserol van valami hir? -
5. rész ammi is??? :D -
MM! 5. rész váratlan volt, és nem tetszett :( Voltak jó pillanatai, de végig abban reménykedtem, hogy a végén kiderül, hogy álom vagy valami hasonló.
Ai Yori Aoshi plan to watch. Utánanézek majd :) -
Megvan :)
Tina Foster :) -
perverz lány? Ai Yori Aoshi-ban az amcsi csaj? (már nem emlékszek a nevére) -
És ez le is fedte gondolom az egész sorozatra valót :D
Tényleg... perverz lány-karakterek! Bővítsük :D Jöhetnek :D Mint Daimaouban a zöld hajú :D
Kuroko tölti be a helyet? Erről beugrott egy kép:
<NSFW> danbooru -
Twintail - check, taperol - check, aranyos - check ... igaz, két lányban :D -
"(leszbikus, taperolós, aranyos lányok :D)"
lol :DDDD
amugy a perverzet kihagytad :D
egyébként is ezt a poziciot mindig is Kuroko fogja betölteni :P -
És emellé újabb karaktertípus request!
MM!-ben a twintail csaj, vagy éppen Kuroko. Hasonló karaktert mondjatok :D (leszbikus, taperolós, aranyos lányok :D) -
Lehet személyiségtársítás miatt csak én hallom bele. De először mindkettőnél azt hittem, hogy más a hang, aztán utólag néztem meg, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem az a szinkron amire gondoltam, és mindkettő animénél ugyanaz a szinkron, és ráadásul Azunyanként hallottam először, pedig nem ugrott volna be ő O.o -
igen
az első évad talán első extra részében tűnik fel Azu-nyan #2 (Azu-nyan dai ni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiscica, amire Azu-nyan vigyázott -
én semmi ilyet nem véltem felfedezni....
-
Több Azunyan is van? O.o
Egyébként az ő seiyuujáról igen :) És konkrétabban: OreImoban szerintem helyenként tiszta Haruhi volt a hangja, MM-ben helyenként meg tiszta.... mondjuk Shana. -
Azu-nyan #1-ről van szó a K-On-ból? :) -
Nagyon durva hangja van Azusa szinkroNYANnak :D Egyik animében olyan, mint Hirano Aya, másikban meg mint Kugimiya Rie :D -
Egy light anime szerintem. Olyan semmilyen, kikapcsolódásnak elmegy. :D -
Nem mondom, hogy imádtam, de kapott tőlem egy 6-ost néhány egetverő marhaságért (pl. a box "meccs", vagy a "kutyás" részek :) ). A végére kicsit megkopott már a lendület is, ahogy fogytak az új ötletek.
-
Végig imádtam, nagyon jó. :D -
Elkezdtem a Kenichi-t, eddig nagyon bejön. :D -
Első rész alapján eddig nagyon gyér :\ -
Az elejétől a végéig olyan amilyen. :)
Megnéztem a Fortune Arterial-t, de semmi különös. Aranyosak a szereplők, de nagyon sablonosak a sztori pedig sehova sem jutott. :/ -
Lesz jobb is ez az MM! vagy végre kitart majd 2 napnál tovább egy anime?... -
Nem a te hibád, úgy látszik az animéből kihagyták azt a részt, amikor szó volt róla. A mangában Mio feltűnése előtt közvetlenül derült ki ez a tény, nem értem hogy hagyhatták ki, azért ez sztem elég fontos dolog. :D -
A 2. évad nekem se jött már be annyira... -
nem láttam még úgyhogy passz....az igazi innovátorokról talán...:D
spoilerbe me kituggya.....én nem érzem annak, de lehet hogy meglepetésnek szánták vagy mi...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg olvastam, hogy az idegenek is megérkeznek -
Jeeeee.......
btw miről szól a Gundam film? :D
Egyébként a 00 2nd season nekem speciel nem igazán jött be. Lehet azért, mert Deadclavere vártam, és kb. a felénél abbahagyták... -
nah....van Gundam filmhez is sub, úgyhogy fasza lesz a hét....Setsuna akcióját csütörtökön tekintem meg....jó hét lesz ez érzem én....:D -
tényleg ? ezen átsiklottam -
Na a "téli szünet"-et kihasználva meglestem a Suzumiya Haruhit. Az összeset(endless 8 is, mind:D, Kyon-kun denwa..),mozi épp most lett vége.
Ó, hányszor futottam neki az első sorozatnak(2x), de az istennek nem akart megfogni.
Most kronológiai sorrendben kezdtem el és lám, bevált :D Lett értelme, nem kapott el az ideg, hogy vajon kihagytam vmi fontosat ,elsiklottam vmi felett ?
A karakterek ilyen tömény mennyiségben az idegeimre mentek, egyfolytában nyomták a szöveget, egy csepp szünet nem volt, megutáltam kicsit mindegyiknek a hangját.
Összességében tetszett, de csakis egyben.Ha a sorozatot kéne értékelnem, kapna egy 6-ost, a mozi egy 7-est, egyben meg legyen egy 7,5 :D
-
eddig egy live action-t sem bírtam végig nézni... nem is értem miért :D -
hát ez csodás volt :D -
Keimában elveszett lélek? :) Az csak lányokban lehet... -
Mint egy anime :D Vigyorgó kis srác nagyon komoly. Meg valódi imouto!! :D -
Meglestem en is a Suzumiya Haruhi eltuneset. Nem mondom hogy olyan huha de nagyon nagy meglepetesek ertek volna benne, de egynek jo volt. Ami azt illeti jobban tetszett mint a sorozat -
Így már értem a dolgot... -
Elsee nagyon cuki :))) Azt hittem utolsó rész az lesz, hogy Keimában lesz egy elveszett lélek, és Elsee kiszedi belőle... dejóislettvolna. Így csak szimplán hihetetlenül EPIC volt :D Azok a zenék amik voltak benne...
OP meg... egyrészt gagyi, nagyon, mármint a zene. Olyan fura az egész... de valahogy mégis megfog, és tetszik, és fülbemászó, pedig tiszta diszharmonikus. Viszont OPening egészben már zsír :)