72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Megnéztem ennek a remember my mr. lovercraft elsö részét...a felirat jó. De nem nagyon értem mi értelme ezeknek a 4perces izéknek ráadásul a felét az op teszi ki :D
    Nem kellett sokat dolgozni vele a készitöknek...
  • Lelouch
    Akkor inkább ne nézd. :D
  • LasDen #39617
    megszokod...muszállllyyy lesz....:D
  • Máté94
    Belzebabub-ban kurvára idegesíteni fog az meztelen csecsemő :D
  • LasDen #39615
    nálam eddig Beelzebub és Onii-chan no koto nézős...IS, Rio és Freezing 2. vagy 3. rész dönt....
  • Zomil
    Nah most betáraztam szinte az összes itt felsorolt anime-t, ugyhogy majd este szépen megnézegetem öket és szelektálok, melyiknek a 2. részére vagyok kiváncsi :D
  • Máté94
    Fagyasztás"Freezing": ez is érdekes, bár elég tömény volt az első rész. :)
  • LasDen #39612
    még nem tudni, de én 12 részről olvastam valahol....
  • BEAST #39611
    Hány részes lesz? Csak hogy tudjam meddig tart majd a szenvedésem :DD
  • LasDen #39610
    hatalmas megváltó shaft ide vagy oda engem mahou shoujo nem érdekel.....
  • Zomil
    Hátööö, utána néztem mi ez a müfaj: Magical girl wiki szerint, nos hát nemtudom, ez valahogy nagyon nem hozott lázba :D
  • Máté94
    IS: tsundere paradicsom. :DD
    Nézhető :)
  • Ruley
    Nagyjából le is írtad. A Shaft első eredeti-írású műve.

A Mahou Shoujo műfaj elég formula-alapú, a Shaft pedig veszettül eredeti tud lenni, még vizuálisan is, szóval ennek az ígérete olyan, mint egy oázis a sivatagban.
  • Zomil
    Akit érdekel: US kidobta a Beelzebub és Puella Magi Madoka Magica subokat :)

Azért leirom, mielött félreértitek, nem vagyok US fan vagy ilyesmi, csak index forditások miatt napi 2szer már csak szokásbol is ránézek az oldalra :DDDD
    Amugy is, már jópár feliratot megnéztem tölük, és eddig nem volt vele gondom, egyedül az index II-t felejtették el kb 5honapra :D

szerk: tudom, h Puella Magi Madoka Magica már ki lett kiálltva vmi év anime-nek meg minden, de ez mi a franc? mal-on nem találtam, h miröl fog szolni, csak, h a Shaft csinálja...mitöl olyan nagy szám ez az anime?
  • Gurren
    nem találtam a csávótól haruhis videót, sajnálom :(
  • IMYke2.0.0.0
    Mondod Te, aki K-On zenét linkelt...
  • IMYke2.0.0.0
    Alapszálon nem volt moe - jó volt a változatosság.
    Ahogy Mikuru "kiskorában" moe, míg felnőtt korában kevésbé az volt :)
  • Gurren
    mindenkinek egyértelmű volt.
  • LasDen #39601
    nekem egyértelmű volt hogy Nagato...nem tetszett a filmben, hogy moesítették....arra ott van Mikuru....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Aki elől el kell dugni, az meg se érdemli, hogy meglátogasson.
  • Gurren
    én meg eldugnám, nehogy valaki meglássa
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok otaku, de egy ilyet kincsként őriznék, az biztos: Elfen Lied Pillows + Hivatalos forrásból
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Ő ():

Nagato (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
  • Gurren
    ő?

• IMYke2.0.0.0
    A jobb kézen lévő köpeny részlet sem segít? :)
  • Győri Devi
    Edajima Heihachi?
    MAL sokat szarakodik mostanság de ha egyszer változtatsz vmit azt megfogja csinálni csak idő kérdése
  • IMYke2.0.0.0
    A MAL kezd kivenni a béketűrésből. Már harmadik alkalommal próbálom felvinni a listámra a Trigun filmet, és nem teszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ez nagyon jó :)

Tuti mindenki felismeri, hogy ki tépi a húrokat. :)
  • LeventeV
    nem gond
  • Malakai
    Ja, nem figyeltem s előbb írtam, doh, sry. :)
  • LeventeV
    a gaiden az egy 4 reszes ova, ami 2010be jelent meg, a masodik evad utan, viszont a cselekmenye a ket evad kozott jatszodik. az elso evadot mar megneztem regebben, s mikor irtam hogy kezdem a masodikat akkor hivta fel a figyelmemet lelouch, hogy nezzem emg az ovat elotte, mert segit megerteni a masodik evadot.
  • efti
    nem rossz a masodik sorozat belole, de azert az elsonek a hangulata nekem sokkal jobban tetszett.
  • Malakai
    Nemtom', nekem egyébként is alap, hogy mindent első évaddal kezdek. :)
  • LeventeV
    elkezdtem a Darker Than Black masodik evadat. 2 resz utan eddig ez is tetszik es orulok, hogy megfogadtam Lelouch tanacsat es eloszor megneztem a gaident
  • Lelouch
    Saki Zastin iránti rajongását eddig szépen kihagyták az animéből, a mangában az 59. fejezetben volt ez a rész(a 162-ből), így most tényleg elég furcsán vette ki magát hogy ilyen későn rakták be.

A "virágkislány" az Celine, annak a földönkívüli növénynek a "termése", amit Rito nevelt a kertjükben.
  • armageddon666
    Neked kedvcsinálókat kéne írnod...

Plan to watch
  • armageddon666
    Motto To-LOVE-ru 1. rész

Jó volt, mondjuk rég láttam a sorozatot, illetve az OVAk valahogy elhomályosultak már.

Az Oujo-sama jellegű csaj mióta hajt Zastinra?
    Ki az a virágkislány?
    Így hirtelen.

Ja és Bluray quality YAAAY! Mondjuk csak 4 részig élvezhetem :D
  • Máté94
    Ez valami durva Sekirei? :D
    Még nem láttam, de tetszeni fog a hallottak alapján. :D
  • LasDen #39581
    szerintem ez a karnevál dolog fasság.....nem azé képzik őket, hogy egymást gyakják le.....:D
  • Prof William
    Animékben ekkor 100% hogy valaki meghal. :)