72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #39659
    szerintem nem olyan rossz....plusz, sok még csak most indul....de tény hogy én is a tavaszi szezont jobban várom...már csak Gintama miatt is...:D

Rozsomákot is megtekintettem korábban...olyan lesz mint vasember....mondjuk az előzetes alapján aszittem Logan hülyébben fog kinézni, de elég kemény lett...:D mondjuk én a Pengét jobban várom a másik marveleknél, de ezek alapján sok jóra nem számíthatok...de hátha...:D

Hetaliat is hosszú keresgélés után sikerült elkezdenem....ez kibaszott zseniális....:D
  • Győri Devi
    Ebben a szezonban, retro anime nézés lesz ezzel az "erős" felhozatalnak köszönthetően. De az sosem baj.
  • IMYke2.0.0.0
    Rászoktál a moeblobra. Gondolom, régebben, ennél rosszabb grafikájú animéket is megnéztél már :)
  • BEAST #39656
    Rögtön meg is bántam. :) A héten 4 vizsgám lesz. A fejemben definiciók és fogalmak kavarogtak amikor valószínűleg lefagyott és hirtelen felindulásból megnéztem(2x is -.-). :D

Majd folytatom, ha fent lesz egyben, de legalább az első rész alapján már nagyjából biztos, hogy tetszeni fog. :)
  • Seth
    Sokkal gyengébb minden tekintetben. Engem sem fogott sem a graf, sem az első epizód.
  • LasDen #39654
    nem fáj...:D csak furcsa, hogy olyat néztél ami még nem ment végig....:D
  • BEAST #39653
    Mi a baj, hol fáj? :)
  • armageddon666
    Nekem nem tetszik a grafikája, szóval valszeg felejtős... Meg ha jobban OreImos lenne talán, de trailer nem fogott meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, nem mintha eredeti módon oldották volna meg a 'no relative' kérdést, de jókat nevettem a részen.
    Azt gondolom, hogy az [ÚJ] "Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!"-t nézni fogom.
    A végén a lapozgatós összefoglalás tetszett :)
  • LasDen #39650
    O_O
  • IMYke2.0.0.0
    Pingvin bazzer, pingvin!!! What The Fakk! :)
    [onlány nézem épp]
  • IMYke2.0.0.0
    Főhősünk engem idegesít - lehet rossz passzban néztem, mindenesetre, majd egy batchban megnézem, mert ez amolyan nem igazi mecha, és így annyira nem idegenkedem tőle.
  • BEAST #39647
    Nem bírtam ki, én is megnéztem az első részt. Tetszett, szerintem jóféle lesz. :)
  • Zomil
    IS is megnézve...de bazze, ez csak egy versenyröl szol? :S
    ehh...

mondjuk szép kis tsundere paradicsom :D
  • Zomil
    Yumekui Merry megnézve...érdekes lesz :D
    igy 1rész alapján nem rossz
  • LasDen #39644
    Mazinkaiser....zúzós hulladék aprítás....rock zene+mechák aprítják egymást....sokmindent nem lehet róla elmondani....:D
  • LeventeV
    kosz a gyors valaszt.
  • Máté94
    Belzebub: neverending shounen fight? Correct!
  • Lelouch
    Akármi is lesz benne, nem lényeges a sztori szempontjából, mert filler lesz az egész.
  • Lelouch
    Havonta jön új fejezet.
  • PetruZ
    Whoa, erről tud valaki közelebbit, mi lesz benne?
  • LeventeV
    milyen gyakorisakkal jelenik meg a manga?
  • LeventeV
    egyetertek veled a befejezessel kapcsolatban. kar, hogy nem lesz folytatas (de azert remenykedek :P).
  • Lelouch
    A vége folytatásért kiált, de sajnos nincs sok esély 3. évadra... Ha DtB-re vágysz még, ott van a Shikkoku no Hana manga, ami egy alternatív folytatása az első évadnak. Ott szerencsére nincs hobo Hei. :D
  • LeventeV
    befejeztem a darker than black masodik evadat. tetszett ez is, bar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kicsit sajnaltam, hogy Hei elvesztette az elejen a kepesseget.

van valami kilatas a folytatasra? esetleg valami hasonlo sorozatot mondanatok ami 12 resz koruli?
  • LeWyTy
    Nem hiszem el hogy mindíg olyan animet kezdek el nézni a minek nincs vége.
  • Lelouch
    Kb. a manga felétől van oda érte. A másik kérdésre nem igazán lehet választ adni. Az első fillerekkel teletömött sorozat és OVA-k után még bőven maradtak kimaradt fejezetek az elejétől a végéig, így azokból pótolt most be jópárat a Motto + a befejezés is ugyanaz mint a mangában. De még a Motto-val együtt is nagyon sok fejezet nem került feldolgozásra.
  • armageddon666
    Mikan mióta van oda Yamiért? :D Illetve megelőzendő több kérdést: Mennyi maradt ki a To-love-ru és a Motto To-love-ru között?
  • LasDen #39631
    ahogy a vasemberért úgy a rozsomákért sem tülekednek a csapatok hogy elkészíthessék hozzá a subjukat....nem szép.....
  • Máté94
  • LasDen #39629
    neked minden tetszik, amíg anime....:D
  • Máté94
    Igen, de annyi baj legyen. Nekem így is tetszik. :)
  • Győri Devi
    a részek eléggé sablonosak mondjuk :D
  • Máté94
    Én nézem. Szerintem annyit megér.
  • Lelouch
    A Star Driver-t nézi innen valaki? Érdemes belekukantani? Itt-ott eléggé lehúzzák, de most megint néznék valami mechát. :D
  • Zomil
    őőőő, ok :D
    inkább normális anime-t csináltak volna :)
  • Máté94
    Na arra kíváncsi leszek, majd ha jön az AA-s verzió.
    Jut eszembe AA, hát eléggé le lesznek terhelve ha megcsinálják mind a 10-et. :D
  • Máté94
    Hehe, köszönöm szépen!^^
    Majd az elsőből lesz egy v2, a másik videós verzióhoz, mert volt pár dolog amit rosszul fordítottak az előzőnél.

Kb. arra, hogy light novel-t népszerűsítsék. Ilyen troll anime szerintem. :D
  • LasDen #39621
    nekem a Gosick OP-ja tetszett a legjobban eddig.....meg taán a beelzebubé....
  • Máté94
    Egyébként eddig csak a Rio ED-je fogott meg, mint zene.
    Mondjuk még hátra van 10 sorozat amit nem láttam, addig még változhat. :D