72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
szerintem nem olyan rossz....plusz, sok még csak most indul....de tény hogy én is a tavaszi szezont jobban várom...már csak Gintama miatt is...:D
Rozsomákot is megtekintettem korábban...olyan lesz mint vasember....mondjuk az előzetes alapján aszittem Logan hülyébben fog kinézni, de elég kemény lett...:D mondjuk én a Pengét jobban várom a másik marveleknél, de ezek alapján sok jóra nem számíthatok...de hátha...:D
Hetaliat is hosszú keresgélés után sikerült elkezdenem....ez kibaszott zseniális....:D -
Ebben a szezonban, retro anime nézés lesz ezzel az "erős" felhozatalnak köszönthetően. De az sosem baj. -
Rászoktál a moeblobra. Gondolom, régebben, ennél rosszabb grafikájú animéket is megnéztél már :)
-
Rögtön meg is bántam. :) A héten 4 vizsgám lesz. A fejemben definiciók és fogalmak kavarogtak amikor valószínűleg lefagyott és hirtelen felindulásból megnéztem(2x is -.-). :D
Majd folytatom, ha fent lesz egyben, de legalább az első rész alapján már nagyjából biztos, hogy tetszeni fog. :) -
Sokkal gyengébb minden tekintetben. Engem sem fogott sem a graf, sem az első epizód. -
nem fáj...:D csak furcsa, hogy olyat néztél ami még nem ment végig....:D -
Mi a baj, hol fáj? :) -
Nekem nem tetszik a grafikája, szóval valszeg felejtős... Meg ha jobban OreImos lenne talán, de trailer nem fogott meg. -
Na, nem mintha eredeti módon oldották volna meg a 'no relative' kérdést, de jókat nevettem a részen.
Azt gondolom, hogy az [ÚJ] "Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!"-t nézni fogom.
A végén a lapozgatós összefoglalás tetszett :)
-
O_O
-
Pingvin bazzer, pingvin!!! What The Fakk! :)
[onlány nézem épp]
-
Főhősünk engem idegesít - lehet rossz passzban néztem, mindenesetre, majd egy batchban megnézem, mert ez amolyan nem igazi mecha, és így annyira nem idegenkedem tőle.
-
Nem bírtam ki, én is megnéztem az első részt. Tetszett, szerintem jóféle lesz. :) -
IS is megnézve...de bazze, ez csak egy versenyröl szol? :S
ehh...
mondjuk szép kis tsundere paradicsom :D -
Yumekui Merry megnézve...érdekes lesz :D
igy 1rész alapján nem rossz -
Mazinkaiser....zúzós hulladék aprítás....rock zene+mechák aprítják egymást....sokmindent nem lehet róla elmondani....:D -
kosz a gyors valaszt. -
Belzebub: neverending shounen fight? Correct! -
Akármi is lesz benne, nem lényeges a sztori szempontjából, mert filler lesz az egész. -
Havonta jön új fejezet. -
Whoa, erről tud valaki közelebbit, mi lesz benne? -
milyen gyakorisakkal jelenik meg a manga? -
egyetertek veled a befejezessel kapcsolatban. kar, hogy nem lesz folytatas (de azert remenykedek :P). -
A vége folytatásért kiált, de sajnos nincs sok esély 3. évadra... Ha DtB-re vágysz még, ott van a Shikkoku no Hana manga, ami egy alternatív folytatása az első évadnak. Ott szerencsére nincs hobo Hei. :D -
befejeztem a darker than black masodik evadat. tetszett ez is, bar
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit sajnaltam, hogy Hei elvesztette az elejen a kepesseget.
van valami kilatas a folytatasra? esetleg valami hasonlo sorozatot mondanatok ami 12 resz koruli? -
Nem hiszem el hogy mindíg olyan animet kezdek el nézni a minek nincs vége.
-
Kb. a manga felétől van oda érte. A másik kérdésre nem igazán lehet választ adni. Az első fillerekkel teletömött sorozat és OVA-k után még bőven maradtak kimaradt fejezetek az elejétől a végéig, így azokból pótolt most be jópárat a Motto + a befejezés is ugyanaz mint a mangában. De még a Motto-val együtt is nagyon sok fejezet nem került feldolgozásra. -
Mikan mióta van oda Yamiért? :D Illetve megelőzendő több kérdést: Mennyi maradt ki a To-love-ru és a Motto To-love-ru között? -
ahogy a vasemberért úgy a rozsomákért sem tülekednek a csapatok hogy elkészíthessék hozzá a subjukat....nem szép..... -
-
neked minden tetszik, amíg anime....:D -
Igen, de annyi baj legyen. Nekem így is tetszik. :) -
a részek eléggé sablonosak mondjuk :D -
Én nézem. Szerintem annyit megér. -
A Star Driver-t nézi innen valaki? Érdemes belekukantani? Itt-ott eléggé lehúzzák, de most megint néznék valami mechát. :D -
őőőő, ok :D
inkább normális anime-t csináltak volna :) -
Na arra kíváncsi leszek, majd ha jön az AA-s verzió.
Jut eszembe AA, hát eléggé le lesznek terhelve ha megcsinálják mind a 10-et. :D -
Hehe, köszönöm szépen!^^
Majd az elsőből lesz egy v2, a másik videós verzióhoz, mert volt pár dolog amit rosszul fordítottak az előzőnél.
Kb. arra, hogy light novel-t népszerűsítsék. Ilyen troll anime szerintem. :D
-
nekem a Gosick OP-ja tetszett a legjobban eddig.....meg taán a beelzebubé.... -
Egyébként eddig csak a Rio ED-je fogott meg, mint zene.
Mondjuk még hátra van 10 sorozat amit nem láttam, addig még változhat. :D