72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a kérés így olyan mintha direkt arra várva írnád hogy valaki ajánlja az Occult Academy-t. :P -
Megnéztem a szamuráj lánykákat. Nem egy eget rengető darab, de egyáltalán nem volt rossz. Bár azok a tintapacák az agyamra mentek. Mindenhol tintapaca volt, ha kellett ha nem. -.-
A másik ami nem tetszett annyira végül is minden hasonló anime-ben így van... egy egész jó harcművészesdiből hirtelen átvált az egész szupererők meg fénynyalábok csatájává. :/ -
Baccano, Black Cat(bár a manga jobb), Needless... -
Freezing még mindig jó :) -
Most hogy leírtam, már biztos vagyok benne hogy láttad. :D -
Occult Academy -
valami termeszetfelettivel foglalkozo animet mondjatok nekem a Special A melle. -
Aoi Bungaku Series
Monster
Baccano!
Gungrave -
Szerintem az Air és a Clannad beletartoznak abba amit ő szappanopera alatt értett, de aztán nem tudom, ne legyen igazam, mert tényleg jók.
- Death Note
- Noein
- Higurashi no Naku Koro ni
-
belefér még nagyon sok...:D de ennyi jutott eszembe....de írhatjuk a SE Laint is...:D -
Elfen Lied? :P
Higurashi no Naku Koro ni
Code Geass
talán még Chrono Crusade is belefér -
a Kara no Kyoukai tenyleg nagyon ott van
-
nekem akkor is kedvencem....
:D
-
Saikano?
Nem egy könnyed sorozat, az tény, de a megvalósítás minimum gáz :/
Pedig az alaptörténettel szerintem sokkal többet is lehetett volna kezdeni -
ha mélyebb tartalom, akkor
- Air
- Angel Beats
- Bakemonogatari
- Clannad
- Evangelion
- Welcome to the NHK
- Saikano
- Kara no Kyoukai
ami szerintem mélyebb mondanivalóval is bír...mondjuk van amelyikben baromkodás is van.... -
School Rumble animében sok dolog kimaradt mangához képest. Főleg a Sawachikas részek... pedig az egyik kedven tsunderem :) -
most utoljara a School Rumble-t, a Canaan-t es a Darker Than Black-et (masodik evad) neztem meg. tetszett mindegyik. -
sziasztok!
kifogytam az animékből, így szeretnék a szakértőktől segítséget kérni, mit érdemes néznem ha minőséget keresek. bármilyen műfaj, film (akár élőszereplős ázsiai is érdekel, de az offtopik, meg egyébként is sokat láttam:) ) és sorozat is jó. az egyetlen feltétel, hogy ne idétlen gyerekes baromság vagy szappanopera legyen, hanem bírjon valami mélyebb tartalommal.
referencia:
kiemelt: cowboy bebop (sorozat+film), ghost in the shell (film+sorozat)
továbbá: összes miyazaki (és a direkt gyerekeknek szánt darabokat leszámítva az összes ghibli is), satoshi kon nagyfilmjei, makoto shinkai-féle nagyfilmek, egyéb mamoru oshii filmek
kb ezek jutottak eszembe minőségről anime témában, és ezt a listát szeretném bővíteni. -
A Gosick második része jelentős minőségjavulással járt. A cselekméy érdekes, Victorique nevetése pedig imádnivaló. -
Nem azzal van a gond, hanem azzal, h az egész más anime-k parodiája :) -
"Excel Saga mindenre jó csak gyorstalpalonak nem"
Azt mondod nem elég gyors? -
Excel Saga mindenre jó csak gyorstalpalonak nem :D
Vagy, ha azt akarod, h az osztálytársaidnak -30iq legyen részenként akkor hajrá :D
Ennyi erövel Dokuro-chan sokkal jobb, annál legalább nem kell vágni, h milyen anime-t parodizál éppen :) -
gyorstalpalónak DMC, Cromartie és Excel Saga kéne....:D -
Akira, Ghost in the Shell és Perfect Blue milyen kezdésnek? -
Jajj, te kis...
-
Bizony-bizony. 
-
Lucy is őszintén sikított :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor mindenképp, mikor a kiskutyáját szétverték, vagy mikor a barátnőjét lelőtték -
A vizualitásom átok és áldás egyszerre :))))
-
semmi gond, legalább őszintén sikít ;) -
mi a baj azzal hogy lolicon? :D -
Hát igazából az se mindennapi téma. Egy fiú aki lány akar lenni, és egy lány aki fiú.
-
hmm... hetedikes lányoknak vetítesz?... gyanúúús
-

-
Úgy értettem, hogy elmondom, hogy mi is az az "anime" úgy nagyjából, utána pedig levetítenék egy részt.
Egyébként, mi a baj velük? :D -
de ha tényleg ezeket akarod akkor a Boku no Pico-t dobd be mellé
-
Hourou Musoko
jobb téma ízelítőnek nem is mehetne :)
-
Nem éppen ezekből kéne adni gyorstalpalót :) -
Én is vetíteni fogok hamarosan. A saját osztályomnak, mert OF. órákon mi adunk elő dolgokat, és Animékből fogok gyorstalpalót adni.
Fractale
Gosick
Hourou Musoko
Eddig ezekben gondolkodtam. :) -
A hetedikes lányoknak tetszett a suliban mikor levetítettem.... -
Nekem tetszett a Special A :)