72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ok. Mondjuk pl. Sekireinél nem bírtam megvárni míg kijön cenzúra nélkül :D
Aztán tegnap észrevettem, hogy az OVAt még meg sem néztem... valahogy nem tetszett annyira... a sorozatok jobbak voltak. Főleg a két évad eleje, meg a második évad vége :D Karasuba
-
Uh tényleg, az SnO: Fortéban van fénycenzúra, akkor annál inkább várd meg míg kijön végig BD-n. -
Az új To Love-ru mangában már több is van, mint egyszerű pantsu és mellvillantások... XD Így abból már nem hiszem hogy mernek majd csinálni animét... :D
Tomoki-t én már sajnáltam a Fortéban... XD -
Sora no Otoshimono: Forte -> DVD? Bluray?
DtB folytatás... hmmm
Beast, ha lenne elképzelésem, hogy milyesmit nézzek, akkor nem lenne gond találni egyet :D Ecchi hadakozással nincs gond, egyszerűen első részbe belenéztem kb. fél perc elejéig (pár másodperces kis jelenetek), és nem jött be... Mármint nem az, hogy nem vonzott, mert ilyen gyakran előfordul, sokkal inkább valahogy taszított az egész. -
Kaiji, Sora no Otoshimono: Forte, Darker than Black: Ryuusei no Gemini -
Kicsit szűkíthetnéd a keresési paramétereket. A "valami anime" sokminden lehet és ha az Omamori Himari nem tetszett akkor az ecchi hadakozás gondolom kiesik. :) -
jah...akkor jóvan :D -
"Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo, kimikiss pure rouge, Mahoraba, Le Chevalier D'Eon"
Azt hittem először, hogy ez EGY cím...
de úgy gondoltam más ember mondjon még tippeket :D aztán akkor feldolgozom a kapott inputot, és eldöntöm, hogy nézek valami tök mást ^^ de mindenképp függeni fog az ajánlott sorozatoktól :D -
Kamisama...jó volt...Isten a családjával a földön él, hogy a fia megismerje az embereket.....és akkor sok hülyeséget csinálnak :D
A freedom egészen más mint az akira...egyedül a karakterek és a gépek hasonlóak...de nem is annyira sötét....egyszerűbb de nagyon jó...:D
akkor még...Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo, kimikiss pure rouge, Mahoraba, Le Chevalier D'Eon -
Ladies Butlers... áh
Kamisama Kazoku. Hmm nem is hallottam még róla. Bővebb infó? :)
Freedom. Ez ilyen Akira jellebű?
Elemental Gelade. Talán ez...
Sora no Manimani... aranyos hangzású cím :DDD
Más? :) -
Elemental Gelade, Kamisama Kazoku, Ladies vs Butlers, Freedom, Sora no manimani...:D -
Na még holnap egy pótvizsga, és vége! :))
Mondjatok valami animét, mit nézzek?
Letöltöttem ezt az Omamori Himarit, de ... meh... valahogy még sincs kedvem hozzá. Ránéztem, és ... nem jön be. -
Egyébként azért emléketet Onizakára talán, mert 1995 a mangája, és az animén is látszik, hogy régebbi rajzolást alkalmaz. -
Végeztem a Motto To Love Ru-val. Tetszett, bár nagyon lassan haladtam vele. Többek közt köszönhető ez az embertelen sok pantsu meg a mellvillantásnak és egy halom hihetetlen édes aranyos szereplőnek. (a jóból is megárt a sok.)
A következő a Sora no Otoshimono Forte lesz majd valamikor, bár már az előzményben sem bírtam a srácot, de majd kiderül. :) -
AA kiadta az elsö leve-e részt...nem rossz eddig tetszik :) -
várjuk a hangarii-pan #1-t XD -
nem lehet nehezebb mint megnézni egy 70 részes animét...:D -
mintha az olyan nehéz lenne :D -
még néhány rész yukitate-ból és profin fogok kenyeret sütni....:D -
Haruhi csak szerdán :(((( -
van 1-2 hang amit még felismerek, de azokhoz nevet nemtok társítani, csak hogy hol láttam...:D -
Én már rengeteget felismerek. :) -
és tényleg....én nem szoktam felismerni őket...max Sugitat, Wakemotot meg a Madaot szoktam felismerni...a többi nem nagyon :D -
Olaszország a földönkívüli seiyuu-ja :DDD -
Még egyszer utoljára. Japán - A karakterek birodalma kiállítás tárlatvezetés időpontjaival, és mint kiderült a kiállítás is ingyenes. Eftivel most szombaton megyünk ha vkit még érdekel és jönne szóljon. -
ez a Level E kurta jó....egyrészt a sztori is érdekes meg a poénokon is fekszek....végén a tag a kukában Onizukara emlékeztetett...:D
Zombie is tetszik...ez meg az Indexre emlékeztett csak itt a tag nem olyan fasz mint Touma....:D -
Gintama = Az Animebiblia -
Összebeszéltetek, mi?
-
Én is így voltam vele. -
en nehany resz utan feladtam. valahogy tul sok volt -
Maria Holic: első rewatch animém. :)
US elkezdte újra adni!^^ -
Nekem leginkabb a hangulata tetszik a Bakumannak. Reg volt mar hogy nem birtam egy animevel es muszaj volt elolvasnom a mangat is. A Bakumanbol a hetvegen eljutottam a chapter 116ig es meg mindig olyan izgalmas mint a legelejen volt. Megjegyzem erdekes volt tegnap megnezni a ket legutolso reszt (eddig vartam, hogy TMD-ek kihozzak, de ugy tunik feladtak) es radobbenni, hogy mennyi minden tortent azota ahol az anime tart :D
Viszont ami azt illeti, bar az ido tellik a Bakumanban (konkretan 5 ev telt el a ch1 es a 116 kozt), hoseink pont ugyanugy neznek ki mint a tortenet elejen. -
Egyébként szokás szerint tetszett a Bakuman legutóbbi része is.
Élvezem ahogy az ilyen hétköznapi pillanatokat is izgalmasabban tudja beállítani mintha valami shonen akcióból egy csatajelenet lenne. És nem is csak irónikusan/komikusan, mint amikor Light megevett egy zacskó csipszet, hanem úgy hogy tényleg feszültnek érzem a pillanatot.
Meg egyébként is tetszik ez a filozófiája a kreativitásról, hogy az az alkotó aki megérti és tudatosan megtervezi azt ami népszerű lesz, és minél több embernek tetszik, az még inkább elismerésre méltó mint aki csak leírja ami amúgy is a fejében van, és pár különc zseninek tartja érte. -
Gosick OP+ED kedvencek lettek. :) -
Egyébként meg ez egy régi mondókából vett idézet. -
Prof William #40065 Tudom csak ezt nem hagyhattam ki. :) Sztem az emberek 90%-nak megfordult ez a fejében e körül kor körül. -
Itt szerintem egy 13 éves gondolkodására kellene gondolni. Meg egy kicsit átvitt értelemben értelmezni. -
Prof William #40063 A kislányok/kisfiúk miből vannak?
Mi ez? Kezdő pszichopaták filozofálgatása? -
Hol is láttam hasonlót :) ?
Koenma a cumijába küldte a fölös energiáit,majd amikor nagy szükség volt rá,az volt az ultimate fegyvere :)
-
az az orra :D
(najónem)