72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #40381
    hogy érted??
  • efti
    Oniikoto harmadik resz tenlyeg eleg fura volt. Engem nem is igazan a pingvinek meg a macskak zavarnak, hanem az hogy nem kovetkezetesek benne..
  • Prof William
    Jaja. Sztem nem véletlenül üldözte másik Magical Girl az elején.
  • LasDen #40378
    nem gondoltam volna, hogy ilyen mód fog...:D nagyon kész...
    am a főgonosztevő mennyira hasonlít Ikarira az Eva-ból...és hogy Madao a hangja mindkettőnek...:D
  • Zomil
    Viszont az a Kyubey(azt hiszem igy irják azt a fehér izét) azzal a :3 fejjel néha elég rémisztö :D
  • Zomil
    Madoka Magica egyre érdekesebb... :)
    Az ED-je meg nagyon jó.
  • RelakS
    a mai rész után? Betegek XD
  • LasDen #40374
    nagyon rákattantál a tachikomákra...:D
  • RelakS
    Valakinek egy Tachikoma?

• RelakS
    Az animax teletextjén még mindig /+ van kiírva
  • armageddon666
    Kurenai 6 bántja a fülemet, de egyébként jó rész :D azok az arckifejezések, meg reakciók :))
  • RelakS
    GiTS-et nézte valaki?

Utána a Tachikoma na Hibi-n felröhögtem :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tachikoma nyomkodja a "kvarcjátékot", és azt írta hozzá a felirat:
    Úúúh, ez a játék odabasz!
  • PetruZ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem (csak neked) volt igazad. :)

Más:
    - Dragon Crisis a 3. rész után nálam cancel lett, mert rém unalmas, nagyon általános iskolás szint az egész és borzasztóan klisés, a második felét már tekergettem. :(
    - A Zombie viszont lehet, hogy kinövi magát a szokványos harem stílusból (ami egyébként önmagában nem elítélendő :) ), kezd valami elsőre érdekesnek tűnő története is kialakulni, ami jó.
    - A többi nézett sorozat a szokásos jó. :)
  • Győri Devi
    Kid bazdmeg igen nagy arc mindig feltűnik valahogy XD
  • LasDen #40367
    vajon kire hasonlít ez a valaki??? :D
  • Lelouch
    Amikor kb. ott jártam anno, én is ugyanígy voltam vele. A sorozat második felére már javul a helyzet szerencsére.
  • Jakuza001
    40.-nel a 103-bol.
    Teljesen kaotikus az anime, van hogy rem gyenge reszek vannak benne, van hogy a szinvonal emelkedik.

Nagyon hullamzo emiatt a kedvem is. Van hogy legszivesebben abbahagynam, aztan megis csak folytatom egy-egy jobb resz utan.

Ugy erzem, nagyon lassan akar a tortenet is beindulni, mar ha van ilyen neki, mert az is teljesen lapos ezidaig.
  • Lelouch
    Hol jársz benne?
  • Jakuza001
    Vazz en megint szenvedek egy hosszu sorozattal.
    d.Greyman
  • IMYke2.0.0.0
    Én is dobtam az Onii-t a BD-ig. Már az előző kettőben is rühelltem a cenzorshipet - kutya, pingvin, 'rohadjanakmeg'!
  • efti
    Az eheti Level E is kelloen elborult volt, bar az elozo ket resz jobban tetszett. Ennek ellenere at hiszem szeretni fogom ezt a sorozatot.

Az aktualis Oniikotohoz meg nem volt szerencsem, de a legfurabb az elso kettoben az volt, hogy a pingvines tema nem volt valami kovetkezetes. Volt par panty shot amit mutattak, egy kupac masikat meg nem.
  • PetruZ
    Ezt az Oniikoto-t nem nézem, de a leírás alapján a Beelzebub jut az eszembe, ami reggeli órákban futó anime, cenzúra nélkül, amelyben pl. legutóbb (a 3. részben) férfi mell "milking"-et mutogattak. :] (Oké, hogy csak imitáció volt, de kétszer is, ami ezek szerint egy szimpla fürdőruhához képest lófütty?... Vagy ott van a tök pucér Baby Beel. Vagy az enyhén buzis Alain Delon és a szövegei. :) )
  • Ruley
    Ja, ebben a részben az OniiKoto tényleg túlzásba esett, pedig engem még az előző két részben sem zavart annyira. Mosta fürdőruha alsót azt miért?

Bele se merek gondolni, a jövő heti, strandolós részen mi lesz akkor, tisztára Táncoló Talpak, vagy mi.
  • LasDen #40358
    zombie érdekes fordulatot vett...de van egy sanda gyanúm, hogy csak valami trükk lesz....

viszont asszem Oniikotot jegelem a BR-ig mivel ilyen cenzúrával ez nézhetetlen....jó rész volt, de ez sokat rontott az élményen....
  • Seth
    spoiler?
  • Máté94
    Nekem lett igazam. :D
    A nő volt a tettes. :)
  • Zomil
    majd ha lesz felirat hozzá(magyar), de igy is elolvastam már 1-2 spoilert a 3. résszel kapcsolatba és egyre kiváncsibb vagyok :)
    igazábol azt olvastam a sorozatrol, h a készitök egy eléggé kiforditott/sötét hangulatu Mahou Shoujo sorozatot akarnak késziteni igy érdekel a dolog, h mi sül ki belöle :)
  • Prof William
    Madokából Nézd meg a 3-ik részt is. Kissé meglepő. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Moe csótány manga után jön a moe anime is... :()
  • PetruZ
    Én sem láttam még, pedig már itt van nálam, csak egyszerűen nincs egybefüggő 3 szabad órám, darabokban meg nem akarom nézni, mert akkor semmit sem értenék belőle. :)
  • Zomil
    Madoka Magica ezzel kapcsolatba kifelejtettem, h az viszont tetszik, h puskákkal lödözi a "rosszakat"...menö :DDDD
  • Zomil
    Nah ma megnéztem egy adagot :D

Merry: még mindig tetszik :)
    Level-E: beteg!! :D
    Gosick: egyre jobb :) Victorique karaktere nagyon tetszik...Az ending zene meg magasan ver mindent a idei szezonbol számomra :)
    Beelzebub: nem rossz...de még mindig nem jön be annyira...igazábol nem tudom eldönteni, h tetszik v nem
    Madoka Magica 2. részét néztem most meg: hát érdekes, föleg a boszokrány elleni harc iszonyat szürrealista....viszont a csata közbeni zene meg baszott jó!!! :D Igazábol még nem döntöttem el erröl se, h bejön-e nekem ez a tipusu anime

Amugy számomra mostani op/ed rangsor:
    Gosick ED
    Merry OP
    Zombie OP

a többi ugy nagyjábol egy szinten tetszik :)
  • LasDen #40349
    szerintem ezt használta...
  • Prof William
    De vajon hogyan volt lehetséges az időutazás ha Kyonnak se fluxuskondenzátora sem volt se 9.21Gw energiája sem de még csak a 88 mérfölded/órát sem érte el? :)

Sztem kamu volt az egész. :)
  • LasDen #40347
    shame on you....
  • efti
    mondjuk az is igaz..

Ezuton is elnezest toluk
  • BEAST #40345
    Én már biztos hogy nem fogom megnézni. :)
  • Ruley
    Arról nem is beszélve hogy a legtöbb fórumon az alkalmi lurker legalább annyi mint a rendszeres kommentelő. Annak a leendő örömét sem akarjuk szétspoilerezni aki csak hetente egyszer néz be, és kéthavonta egyszer szól hozzá, ha épp az általa is ismert hat-hét anime egyikéről beszélünk.
  • RelakS
    vagy esetleg van, aki még nem látta

engem is lehurrogtak, mikor kiderült, hogy előszörre nézem meg az NGE-t
  • efti
    Micsoda Haruhi topic lettunk. Viszont nem tudum van e meg barki is aki nem szolt a dolghoz hozza spoilerben :D

szal mind lattuk es nem akarjuk elrontani egymas elmenyet ha netan meg egyszer latnank...