72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja, láttam én is, de egyelőre bizonytalan vagyok, hogy váltsak-e rájuk. Bár a gg amilyen b*zi, holnapra kitalálják, hogy ha már az Eclipse úgy is csinálja, akkor ők dobják...
-
knt után visszamehetnek aludni :D -
Why the hell are you releasing files?
Ah, no cause for alarm. We're just stirring in our sleep, don't worry. -
Eclipse vissza jött KnT 2 évaddal! -
szuper... tuti megnezem. az elso is nagyon tetszett. -
Nem anime, de ázsiai - igaz, élőszereplős.
A koreai (angol cím lesz) "Queen Seon Duk" - itthon a "Silla Királyság ékköve" címen futott - utolsó részét is megnéztem tegnap (kisebb csalódás volt, mert a 'majdnem főszereplővel'*** együtt éltem, vele éreztem a sorozat folyamán - 62 rész - és nem lett 'boldog vég') - és úgy döntöttem, beszerzem az utolsó, monumentális epizódot, és a zenéket.
S döbbenetes tényre derült fény, miközben mindenféle felirat és magyar szinkron nélkül végignéztem újra ezt a részt:
Az m1-en is van cenzúra, nem is akármilyen.
S a végén ráadásul egy óriási spoilert le is lőnek a szinkronnal - ütősebb lett volna, ha azt az egy mondatot nem szinkronizálják le, és a végén tudjuk meg, mit suttogott...
*** = gyakorlatilag, nélküle a sorozat főszála értelmetlen lett volna, és nem mellesleg, ő volt a megosztó személyiség is, de a főszereplő a Királynő volt.
-
fákjeeee
-
Á, az semmi még. [engem mondjuk az a jelenetsor is megríkatott]
A feketeleves még hátravan. S ahogy a srácok már írták: ha kibírod az alapsztori végéig (garantált szívtörés), akkor az After Story nagy részét végigizgulod és sírni is fogsz, mint egy kisgyerek.
-
El se hiszem... Tavasszal indul a Kaiji 2. évad. 
-
tökmindegy.... -
Prof William #40410 A Freezing 3-ik részében...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután Satelizel kitör a freezingből először a három Limitert kaszabolja le majd a csajt teszi mozgásképtelenné. Eltöri pár bordáját majd átrendezi az arcát pár lendületes ökölcsapással végül leszúrja azzal a böhöm nagy fegyverrel. Mire kiszedik a kezei közül már alig él tőrös csaj de persze a dokik megmentik. -
mér mit hagytak ki a 3. részben? :O -
Prof William #40408 A Freezing 3 ik részében mi a fenéért nem lehetett követni mangát? Nem hiszem hogy sok kis ártatlan gyerek lett volna sorozatgyilkos ha benne maradnak a véres részek. Főleg hogy az első részben úgy tűnik senkit sem zavartak a véres jelentek. -
lehet hogy jövő héten újra nézem AF-t.... -
A fuko-s tortenet csak bemelegites az after storyhoz kepest :) -
maj meglássad..nézzed...:D am szerintem az AF sokkal jobb mint az 1...:D egyedül az nem tetszik, hogy a mellék szereplők a 2. felében szinte nincsenek is jelen.... -
Clannad: Még nem tudta nálam eltörni a mécsest, de a Fuko-s résznél már majdnem, de nem.
After Story rosszabb lesz? :) -
Sajnos Jézuskára még várni kell egy picit, de addig is be lehet próbálkozni mondjuk a Nyuszinál, hátha... :)
-
Nekem a superstraton akadt meg a szemem..akkor en milyen buzi vagyok?
-
ezert legalabbis buntetopont jarna :D fel percnel mar a hajam teptem... -
Ezekszerint csak nekem számít, hogy gitározik :D -
de te is mert én csak most figyeltem fel rá XD -
jobb fent -
meg egy X3 van még ott...:D -
te láttál ut3? megbuktál a gayteszten... :D
én csak az l4d-t láttam :D -
?
Jó csaj, és szereti az Unreal Tournament 3-mat? Ide vele! -
én 2-öt kérnék! :D -
miiiiiiiii.... -
Na, ki (nem) akar egy ilyet a szobájába? ;)
-
nemtudok mit hozzá fűzni... -
Jah nagyon menö volt, de ezen kivül más értelme nem nagyon volt :D -
de jól nézett ki :D -
Én már egy jó ideje leszarom mi van egy uj anime elsö részének elsö pár másodpercében...Samurai girls is bebizonyitotta, h semmi jelentösége nincs ezeknek a jeleneteknek :D
A kép meg nem igazán értem mit akar ábrázolni :S
-
Prof William #40388 Ezek a gonosz nácik mindenütt ott vannak. :) -
Jól olvastad, mert valoban Faust-tol idéztek :) -
Ja, meg okos emberek ezt is észrevették az első rész elején. (spoiler, ha igaz). -
Azt olvastam valahol, hogy a boszorkányok a 2. rész harcjelenete alatt németül Faust-ot idéztek.
Ez talán utalhat rá hogy a szerződéses kikötéssel kívánságokat teljesítő lény mennyire jószándékú... -
ja jó...értem..:D nekem is feltűnt, de gondoltam nem számít, mer máshol is láttam ilyet, hogy hol kitakarták hol nem....:D -
Vagy takarjanak ki minden panty(pantsu)shotot, vagy semmit! De helyette, néha kapunk vigyorgó macskát, pingvint az arcunkba, mikor pöttyös bugyesz sarka látszik, néha meg semmit, és ott feszít a tudjuk mi, a textildarab mögött...
-
hogy neha egy nagyon enyhe pantyshot is ki van takarva, mashol meg majdnem kilog a kepernyorol a teso bigyuja es megsincs pingvin se egyeb