72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    ehh... :D
  • Máté94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    K*kievés, a srác aki arra veri ha d**ják a barátnőjét és egyéb nyalánkságok...
  • Máté94
    Igen, és miért? :D
  • Zomil
    nem nagyon érdekel igy leirás alapján, csak érdekelt, h mi akasztott ki :D
  • LasDen #40456
    nem meri megmondani...már a gondolatától is elvörösödik és össze-vissza hadovál...:D ejj máté...

szerintem meg elég szar a hen zemi...
  • Máté94
    Nézd meg! :D
  • Zomil
    "Ilyenekről még életemben nem hallottam"
    Milyenekröl? :D
  • Máté94
    Hen Zemi: a pervezitás magasiskolája. Ilyenekről még életemben nem hallottam. :DDD Első részre megkapja a 10/10-et!
  • LasDen #40452
    végeztem Yakitate Japannal....fantasztikus jó volt....Kid, a reakciók, a beteg poénok, fekdütem a nevetéstől....viszont a végére eléggé elfáradt a sorozat...túl sok volt ez a 69 rész....ez a Yakitate 9 verseny a végére már nem kellett volna....
    Mondjuk nem gondoltam, hogy lesz időutazás...még érthetőbb is volt mint Haruhiban :D Kid feltűnései meg kész...annyira beteg....rohadt jó volt...:D
  • armageddon666
    Ez az első Kurenai OVA elég gyász volt. Gondolom a második sem lesz jobb :\
  • armageddon666
    Nálunk az is sima vizsgaalkalmon :D viszont félévenként csak 1 tárgyból lehet harmadik alkalmat is. Ez a rektori meg nem tudom hogy működik, remélem nem is kerül rá sor...

Na aztán lehet elég lesz az OFFból, mert jön RelakS és nem tudja melyik topicba tévedt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Már nem emlékszem, hogy csúfoltuk azt a két hetet, de azokon a napokon a 3. alkalommal próbálkozók vizsgáztak.
    A rektorik ugye már a következő szemeszterben vannak.
  • armageddon666
    Utóvizsga időszak? Nálunk utóvizsga úgy megy, hogy ha van még hely későbbi vizsgaidőpontokon, akkor lehet újra jelentkezni. Vizsgák meg asszem dec. 21-től jan 24-ig voltak így. Mondjuk ez így csalóka, mert decemberben 1 vizsga volt csak :D
  • BEAST #40447
    Érdekes nekem az is tetszett, csak ne vágták volna el... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Januárban kezdés?
    Nálunk - Pécs - mindig december első hetében kezdődött/dik és január második hetére meg is van, utolsó két hét az utóvizsga időszak, februárban meg az új szemeszter órafelvételi hetei.
  • LeventeV
    miazhogy... nalunk 2 hete kezdodott a 3 hetes vizsgaidoszak, aztan 1 het szabad, majd 1 het ismet vizsgaidoszak.

ON
  • armageddon666
    Még mindig vizsgáid vannak? O.o Hát... kitartás :D
  • PetruZ
    Egy egész animét el lehet rontani ezzel, ld. pl. Sacred Blacksmith bukta.
  • LeventeV
    nezem a Special A-t, kicsit lassan haladok a vizsgak miatt. most vagyok tul a felen. arra kernelek benneteket, hogy osztalyozzatok a befejezest egy 1-10 skalan. kivancsi vagyok mire szamitsak. ugy felek elrontjak...
  • BEAST #40441
    Ezt most úgy mondod mintha nem lenne ez kb hétköznapi az ilyen animekben. Tipikusan az a jelenet ami után az addig béna férfi főszereplő 10 másodpercig hihetetlen erős lesz. :D
  • armageddon666
    Oh, ez a cenzúra még korábbi banra megy vissza :) a mostani előtt olyat akartak, hogy minden erőszakot, loli dolgot, tinédzser-terhességet, kötözős szadomazo dolgokat, meg minden ilyet betiltanának... De asszem nem jött össze Agnes Channak.
  • LasDen #40439
    ekkora fasságot IS-ben...harc közben kirohan, teljesen védtelen és a srácot lebassza, hogy mé nem csinál semmit....
    mintha az armageddonban géza affleck visszamenne Willishez, aki ott szenved, hogy mi a faszé nem nyomja má meg azt a kurva gombot.....kész...:D
  • Ruley
    Azért csak nem bírták kihagyni a cikkírók, hogy ebbe is belekeverjék az imádott cenzúrájukat, főleg mikor ez valószínüleg eroge, ami eddig is 18+-os volt és ez után is csak annyi lesz.
  • LasDen #40437
    ha jól emlékszem valaki korábban mondta, hogy a PSP-n az Ayase befejezés biztos véres gyilkolós lesz...ha nem akkor hülye vagyok :D
    de úgylátszik mégse olyan :D
  • armageddon666
    Ennek a Kamisama Kazokunak egész jó az opja! Holnap el is kezdem :D
  • LasDen #40435
    nézted volna angolul....:D
  • Máté94
    Mert sokat kellett rá várni. :D
  • LasDen #40433
    world god only knows...
  • LasDen #40432
    nem értem...miért is olyan nagy dolog ez???
    és muszáj ám rövidíteni...:D
  • Gurren
  • Máté94
    Puella Magi Madoka Magica :DD
  • Zomil
    és most mondd meg, h ez minek a röviditése :D
  • Máté94
    PMMM: kicsit féltem a rajzolástól, de megérte megnézni.
    Eddig talán ez a legjobb a szezonból. :)
  • armageddon666
    Nem Star Warst néztél? :DD
    Am kardoknál kell az a "fémes suhogás" ...
  • armageddon666
    Utolsó két részt leszámítva jó volt ez a Kurenai...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem értem miért nem használta az a wolverine-szerű fegyverét Kurenai :D Harcoknál ahogy elnéztem több támadás is arra volt alapozva... és persze így az alkarnyi penge nélkül nem is érték el az ellenfelet. Az utolsó két részt szörnyűnek találtam, olyan össze-vissza meg értelmetlen volt.
  • LasDen #40424
    múlthéten néztem mátrix 2-t és amikor kardot meg ilyeneket használtak és hogy minden lendítésnél volt hangja az animéket juttatta eszembe, hogy azokba is a kardoknak minden mozgatásnál van valamilyen hangjuk :D
  • Máté94
    Hamarosan a százat fogja súrolni a watching-jaim...
  • Malakai
    Mellesleg tavaszi szezonról a legfrissebb, kattra nagy lesz:
  • LasDen #40421
    Padra rajzolni szabad....:D
    Abe Yoshitoshi
  • PetruZ
    Ja, láttam én is, de egyelőre bizonytalan vagyok, hogy váltsak-e rájuk. Bár a gg amilyen b*zi, holnapra kitalálják, hogy ha már az Eclipse úgy is csinálja, akkor ők dobják...