72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ehh... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!K*kievés, a srác aki arra veri ha d**ják a barátnőjét és egyéb nyalánkságok... -
Igen, és miért? :D -
nem nagyon érdekel igy leirás alapján, csak érdekelt, h mi akasztott ki :D -
nem meri megmondani...már a gondolatától is elvörösödik és össze-vissza hadovál...:D ejj máté...
szerintem meg elég szar a hen zemi... -
Nézd meg! :D -
"Ilyenekről még életemben nem hallottam"
Milyenekröl? :D -
Hen Zemi: a pervezitás magasiskolája. Ilyenekről még életemben nem hallottam. :DDD Első részre megkapja a 10/10-et! -
végeztem Yakitate Japannal....fantasztikus jó volt....Kid, a reakciók, a beteg poénok, fekdütem a nevetéstől....viszont a végére eléggé elfáradt a sorozat...túl sok volt ez a 69 rész....ez a Yakitate 9 verseny a végére már nem kellett volna....
Mondjuk nem gondoltam, hogy lesz időutazás...még érthetőbb is volt mint Haruhiban :D Kid feltűnései meg kész...annyira beteg....rohadt jó volt...:D -
Ez az első Kurenai OVA elég gyász volt. Gondolom a második sem lesz jobb :\ -
Nálunk az is sima vizsgaalkalmon :D viszont félévenként csak 1 tárgyból lehet harmadik alkalmat is. Ez a rektori meg nem tudom hogy működik, remélem nem is kerül rá sor...
Na aztán lehet elég lesz az OFFból, mert jön RelakS és nem tudja melyik topicba tévedt :D -
Már nem emlékszem, hogy csúfoltuk azt a két hetet, de azokon a napokon a 3. alkalommal próbálkozók vizsgáztak.
A rektorik ugye már a következő szemeszterben vannak.
-
Utóvizsga időszak? Nálunk utóvizsga úgy megy, hogy ha van még hely későbbi vizsgaidőpontokon, akkor lehet újra jelentkezni. Vizsgák meg asszem dec. 21-től jan 24-ig voltak így. Mondjuk ez így csalóka, mert decemberben 1 vizsga volt csak :D -
Érdekes nekem az is tetszett, csak ne vágták volna el... :D -
Januárban kezdés?
Nálunk - Pécs - mindig december első hetében kezdődött/dik és január második hetére meg is van, utolsó két hét az utóvizsga időszak, februárban meg az új szemeszter órafelvételi hetei.
-
miazhogy... nalunk 2 hete kezdodott a 3 hetes vizsgaidoszak, aztan 1 het szabad, majd 1 het ismet vizsgaidoszak.
ON -
Még mindig vizsgáid vannak? O.o Hát... kitartás :D -
Egy egész animét el lehet rontani ezzel, ld. pl. Sacred Blacksmith bukta.
-
nezem a Special A-t, kicsit lassan haladok a vizsgak miatt. most vagyok tul a felen. arra kernelek benneteket, hogy osztalyozzatok a befejezest egy 1-10 skalan. kivancsi vagyok mire szamitsak. ugy felek elrontjak... -
Ezt most úgy mondod mintha nem lenne ez kb hétköznapi az ilyen animekben. Tipikusan az a jelenet ami után az addig béna férfi főszereplő 10 másodpercig hihetetlen erős lesz. :D -
Oh, ez a cenzúra még korábbi banra megy vissza :) a mostani előtt olyat akartak, hogy minden erőszakot, loli dolgot, tinédzser-terhességet, kötözős szadomazo dolgokat, meg minden ilyet betiltanának... De asszem nem jött össze Agnes Channak. -
ekkora fasságot IS-ben...harc közben kirohan, teljesen védtelen és a srácot lebassza, hogy mé nem csinál semmit....
mintha az armageddonban géza affleck visszamenne Willishez, aki ott szenved, hogy mi a faszé nem nyomja má meg azt a kurva gombot.....kész...:D -
Azért csak nem bírták kihagyni a cikkírók, hogy ebbe is belekeverjék az imádott cenzúrájukat, főleg mikor ez valószínüleg eroge, ami eddig is 18+-os volt és ez után is csak annyi lesz. -
ha jól emlékszem valaki korábban mondta, hogy a PSP-n az Ayase befejezés biztos véres gyilkolós lesz...ha nem akkor hülye vagyok :D
de úgylátszik mégse olyan :D -
Ennek a Kamisama Kazokunak egész jó az opja! Holnap el is kezdem :D -
nézted volna angolul....:D -
Mert sokat kellett rá várni. :D -
world god only knows... -
nem értem...miért is olyan nagy dolog ez???
és muszáj ám rövidíteni...:D -
#40428 -
Puella Magi Madoka Magica :DD -
és most mondd meg, h ez minek a röviditése :D -
PMMM: kicsit féltem a rajzolástól, de megérte megnézni.
Eddig talán ez a legjobb a szezonból. :) -
Nem Star Warst néztél? :DD
Am kardoknál kell az a "fémes suhogás" ... -
Utolsó két részt leszámítva jó volt ez a Kurenai...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem miért nem használta az a wolverine-szerű fegyverét Kurenai :D Harcoknál ahogy elnéztem több támadás is arra volt alapozva... és persze így az alkarnyi penge nélkül nem is érték el az ellenfelet. Az utolsó két részt szörnyűnek találtam, olyan össze-vissza meg értelmetlen volt. -
múlthéten néztem mátrix 2-t és amikor kardot meg ilyeneket használtak és hogy minden lendítésnél volt hangja az animéket juttatta eszembe, hogy azokba is a kardoknak minden mozgatásnál van valamilyen hangjuk :D -
Hamarosan a százat fogja súrolni a watching-jaim... -
Mellesleg tavaszi szezonról a legfrissebb, kattra nagy lesz:
-
Padra rajzolni szabad....:D
Abe Yoshitoshi
-
Ja, láttam én is, de egyelőre bizonytalan vagyok, hogy váltsak-e rájuk. Bár a gg amilyen b*zi, holnapra kitalálják, hogy ha már az Eclipse úgy is csinálja, akkor ők dobják...