72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez nem Haruhi. :D -
nemtudom, igazábol sztem nem lenne jó :)
sztem még jópár részen keresztül örlödni fog Madoka, aztán majd ha bekövetkezik az ami az álmában...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy egyelöre elképzelhetö, h ez egy timeloop :) -
Majd Madoka. :)
Van egy ilyen érzésem. :D -
érdekesség:
felsö az anime elejéröl az also a mostani részböl :)
-
Madoka magica ismét iszonyat jó volt, nagyon várom már az uj részt :)
mondjuk lehetett sejteni, h ez lesz...h Sayaka elöbb beadja a derekát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk azon csodálkozok, h egyiküknek se jutott eszébe, h a kivánságával életre keltse mami-t -
Puella kezd durvulni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várom Madoka mikor fogja azt kívánni, hogy Kyubey hozza vissza Mami-t. :) -
öltönyös repülő bálna bazmeg...na az a nem mindegy...:DDDD -
hmm..ez a sket dance eddigiek alaján is nézős volt, de így hogy még Sugita is benne van már egyértelműen kötelező :D -
Ezt a nevet, hogy ne okozzon az altala hordozott awesomeness maradando seruleseket, csak linkelve, vagy spoiler tagben szabadna leirni :D -
"de még balázs palit is legyőzöm " ő legyözhetetlen... :D -
Bakuman 17 hozta a szokasos szinvonalat es szokas szerint tul rovid is volt.. -
de nem bírom ezt a szemem láttára megölnek mindenkit és akkor 1000x erősebb leszek és nem hogy mindenkit de még balázs palit is legyőzöm dolgot....és persze mindig az addig gyengén viselkedővel történik ez...de összességében fasza volt break blade 3....de a 4. sokkal durvábbnak néz ki...várom szeretettel...:D -
Ez az, gyilkolj még! 

Minden érdekelne.
Japán színházat már láttam Franciaországban (Clermont-Ferrand, utcaszínház), indiai (autentikus) hastáncot Pécsett - de oly' sok mindent nem, hogy esz a kíváncsiság, őrületesen!
-
jonnek enekesek, tancosok es gondolom valami harcmuveszeti bemutato is lesz. -
Ja, pont az. :D -
Téged is? :D
Pl.: a 3. részben is amikor drámai jelenet van és azt a tipikus :3 fejet vágja... :D -
Ezzel én is tisztában vagyok, de türelmesen várni kell. :) -
csinálni fogják....de mikor??? 15-20 sorozatba belekezdenek aztán jó ha a felét befejezik időben, míg a többi elkallódik és csak később kerül elő...de ha valaki elkezdené onnan fordítani, ahol ők megálltak, akkor meg hőzöngnek, hogy hogy meri.....:D de amúgy azé jó feliratokat csinálnak... -
Egyébként rájöttem, hogy Kyubey kurvára felkúr :D -
na végre....lesz nézni való...:D -
tudom, h csinálják, csak már tavaly oktober(vagy november?) ota csinálják :DDDD
viszont, ha elkezdik a Panty and Stocking-ot azt lehet megnézem :D -
US csinálja fogja, nyugi. :)
De ők is emberek. -
Nem is azé irtam...csak hátha :D
probálkozni szabad :D -
Azt ugye tudod, hogy most irigyellek - szívesen hallgatnám én is azokat az előadásokat.
-
Babes - Bolyai Tudomanyegyetem, Kolozsvar. Mellette van egy amfiteatrum, abba lesz a fesztival, halistennek kinai emberek fognak eloadasokat tartani, nem romanok fognak bohockodni.
mai vizsga 10es lett... yattaaa... most jol megerdemelt pihenes :P -
Kint van a gg féle Break Blade 3 :) -
Melyik egyetem? :) -
egyrészt nem mozgat az index annyira, hogy fordíccsam...meg azt csak ha vége, akkor nézem.....:D
tudom neked szívesség lenne, de tudsz te angolul ha akarsz :D -
gondolom azért van máshol 12részesnek irva, mert 1évad lesz 12rész :)
szerk.: ha esetleg nagyon gondolkodoba esnél, h mit kéne forditanod ajánlanám az index 2. évadot :D
mert ahogy elnézem mindenki leszarja :( -
de máshol meg 12 részesre van írva...és hogy így lesz 2 évad... -
Jé, most látom, a Goick 24 részes lesz! (MAL)
Így viszont az a rossz hír, hogy ha egyszer lesz is második évad, éveket kell rá várni, hogy legyen hozzá új regény-alapanyag. -
nemtudom majd kiderül :) -
szerintem annyira nem volt jó....50+ részen át ez így nem lesz okés....
meg elég beteg volt ez a pisi áradat....:D -
mostani beelzebub rész már egész jó volt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azert a mufajhoz hozza tartozik, hogy az 'egyertelmu' bunos/nembunos szereplo a vegere mashogy deruljon ki mint amilyennek addig latszik. viszont az epizod vegen levo preview megintcsak azt latszik igazolni hogy o a tettes -
Az hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köze van hozzájuk az nyilvánvaló, a kérdés az hogy ő-e a gyilkos, vagy másképp van köze hozzá. -
en mar varom, hogy lazithassak egy keveset, kicsit sok volt az ejszakazasokbol. kedd este lesz valami kinai fesztival az egyetem mellett, oda mindenkepp elmegyek.
azutan veszem sorra a ptw listat es kezdem nezegetni oket.
LasDen es Ruley kosz a felvilagositast
-
én is így terveztem, de meglepően unalmas így vizsgaidőszak után :D lehet bulizni kéne :\ -
uj Gosick epizod egesz jol indult
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mekkora eselye lehet annak, hogy a rovid haju szoke lany nem a motoros gyilkosa, vagy hogy nincs koze a lovagnak oltoztetett hullahoz? -
Amit LasDen mondott.
Magyarázatként, "domina jellegű" Tsundere alatt arra gondoltam hogy a Toradorában Taiga az a jellegzetes karaktertípus mint Haruhi, vagy Shana, hogy rabszolgahajcsárként "bántalmazza" a fiút.