72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #40661
    Nem szabad meglepődni, az egész anime egy hatalmas kliséhegy lesz. Amit eddig olvastam róla, jó harem anime-hez illően kb minden részben megjelenik legalább egy barátnőjelölt. Szóval nem csoda, hogy minden anime lány típusból lesz legalább egy. :D
  • Lelouch
    Állítólag már megint volt valami stúdióváltás is, és már nem a Madhouse csinálja.
  • Ruley
    Persze, csak viccelek.

IS 5. rész.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az új "fiú" baromira nem meggyőzően adta elő magát, végig arra vártam hogy lelövik a poént, de eszerint a következő részre tartogatják, mintha tényleg azt hinnék hogy meglepik vele a közönséget.

• armageddon666
    mondjuk általában a fény az ami utólagos és nem a melleket rajzolják meg, de gondolom ezt te is tudod :D
  • Ruley
    Csak úgy elképzeltem, ahogy ül ott egy szerencsétlen animátor akinek ez a munkája, hogy az évadok végén mindenre rárajzolja a kimaradt ciciket, aztán véletlenül megszokásból a pipára is azt rajzol föüst helyett. :D
  • efti
    Abbol a szempontbol kisse el....baltazott ez a szezon, hogy a het kozepen szinte nem jon ki semmi, a hetvegen meg egy marekkal tolthet az ember egyszerre.
  • Malakai
    Áprilisban és igen, 10 a tervezett.
    Azért remélem ez a majd másfél éves szünet, ami a 7-8 között van lesz a leghosszabb és nem azt jelzi, hogy így van rá pénzük... Hírekre / pletykákra nem emlékszek.
  • Zomil
    Az jó :)
    Jó lesz megnézni esténként 1-1 részt :)
  • LasDen #40653
    jah eddig 7 van....a 8. monstanába jön ki talán....és ha jól tudom akkor 10 részes lesz összesen....
  • Zomil
    ciciket a pipára? :DDDD

Amugy elkezdtem nézni ezt a hellsing ultimate-et...egész jó cucc(elsö résznél tartok) :)
    Seras már most látom, h jó karakter lesz :D
    Ennek csak 7része jött ki eddig ugye? Azt olvastam lesz több is...azok mikor jönne?
  • Ruley
    Szerintem az csak cenzúra miatt ilyen, maja a DVD kiadásban rajzolnak rá füstöt is.

Vagy ciciket.
  • Zomil
    Végre megnéztem a 4. gosick-ot :)
    Még mindig jó...az a pipa mondjuk még mindig kikészit... :D
  • LasDen #40649
    annyi hogy más betűtípust használnak...de más nem mivel mindkettő crunchyrollt rippel....

a xamd-ot amúgy még nem láttam...néhány rész megvan aztán ma akarom meglesni...én is csak jókat olvastam róla...:D
  • armageddon666
    crunchysubs az a crunchyrollnak a ripje, horriblesubs pedig a crunchyroll ripje :)
  • efti
    A crunchysubs es a horriblesubs kozt van barmi kulonbseg? Kb egyszerre jelennek meg a kiadmanyaik es meg a file nevek is azonosak
  • armageddon666
    DtB2 befejezve...

Az egynek is ilyen fura befejezése volt? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt sajnáltam, hogy japán környezetbe került Suou... a kis ruszki sulija jobban tetszett :D meg így tiszta sablonos helyzetbe került... de legalább boldog ^^

És ki volt az a fiú-Yin? Izanami materializálódott?

Ja meg köcsög amcsik :D
  • LeventeV
    a tobbi cimet nem is neztem arrol a listarol. megakadt a szemem a dtb-n.
  • Lelouch
    Az egy troll lista, amin rajta van a DtB3, de a rajta lévő többi címből szerintem rá lehetett jönni. :D
  • LeventeV
    kosz szepen
  • Malakai
    Szerintem még mindig ez a legfrissebb chart a tavaszról.
  • Ruley
    Szerintem nem, az amelyik ír azon minden más is kamunak tűnik, tele van folytatásokkal, és olyanokat meg lehagy amikről már rég tudjuk hogy jönnek.
  • LeventeV
    tobb verzio is van fent a tavaszirol. az egyikben ir darker than black 3at. az ujabban mar nem. akkor most lesz vagy nem?
  • LeventeV
    :))
  • Ruley
    http://www.google.com/imghp - "2011 spring anime" és "2010 winter anime"
  • LeventeV
    ha szepen kerem, nem tudna valaki belinkelni ket olyan kepet amelyiken az evszakban megjeleno animek lathatoak? pontosabban 2011 tavasz es 2010 tel (az amelyik 2009be jott ki 2010re)
  • Auren
    Paradox Spiral, nekem is az a kedvencem ^^
  • efti
    az egyik resz mondjuk igazan rossz volt, az teny. Talan a hatodik volt az
  • armageddon666
    Nem tudom hány részt láttam Kara no Kyoukaiból, de még nem volt ingerem rá, hogy folytassam... annyira nem jött be.
  • efti
    Kara no Kyoukai-ok jok voltak, bar nekem igazan csak az egyik resz tetszett, talan az otodik? Amelyikben az a kerek haz szerepelt (ennyi talan nem spoiler)
  • Máté94
    Amikor átalakulnak az a legjobb. :D
  • armageddon666
    :DDDD Most igazából az a része annyira nem is érdekel :D Csak legyenek még démonnővérek meg angyalnővérek :D a démonoknál a themesong egész jó volt ^^ kb. 3 normális szám volt az egész animében... mondjuk egyikkel sem volt bajom, adott a hangulatra :D
  • Lelouch
    Valószínüleg soha... XD Akkor lenne igazi troll end...
  • armageddon666
    Most valahogy így eszembe jutott... Mikor lesz Panty & Stockings w/ Garterbelt 2 ? :DDD rájöttem, hogy tényleg tetszett az első évad XD
  • RelakS
    egy biztos: A jelenetek között az egyik jó, a másik nem - egy részen belül
  • armageddon666
    mikor az upscalet csinálták akkor váltogattak volna?
  • RelakS
    és válogatott az azonos részben lévő jelenetek között, hogy az egyiket elbassza, a másikat nem?
  • armageddon666
    vaaaagy aki a ripet csinálta az baszta el ^^
  • RelakS
    nézzétek meg a FMP BD kiadását... a röhögés fog el helyenként, ahol pixeles a szereplők arca, vagy függőlegesen szellemképes a kép :D
    A lehető leggagyibb upscale XD
  • LasDen #40623
    nincs az az isten...:D
  • LeventeV
    ezt vond vissza :P