72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem szabad meglepődni, az egész anime egy hatalmas kliséhegy lesz. Amit eddig olvastam róla, jó harem anime-hez illően kb minden részben megjelenik legalább egy barátnőjelölt. Szóval nem csoda, hogy minden anime lány típusból lesz legalább egy. :D -
Állítólag már megint volt valami stúdióváltás is, és már nem a Madhouse csinálja. -
Persze, csak viccelek.
IS 5. rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az új "fiú" baromira nem meggyőzően adta elő magát, végig arra vártam hogy lelövik a poént, de eszerint a következő részre tartogatják, mintha tényleg azt hinnék hogy meglepik vele a közönséget.
-
mondjuk általában a fény az ami utólagos és nem a melleket rajzolják meg, de gondolom ezt te is tudod :D -
Csak úgy elképzeltem, ahogy ül ott egy szerencsétlen animátor akinek ez a munkája, hogy az évadok végén mindenre rárajzolja a kimaradt ciciket, aztán véletlenül megszokásból a pipára is azt rajzol föüst helyett. :D -
Abbol a szempontbol kisse el....baltazott ez a szezon, hogy a het kozepen szinte nem jon ki semmi, a hetvegen meg egy marekkal tolthet az ember egyszerre. -
Áprilisban és igen, 10 a tervezett.
Azért remélem ez a majd másfél éves szünet, ami a 7-8 között van lesz a leghosszabb és nem azt jelzi, hogy így van rá pénzük... Hírekre / pletykákra nem emlékszek. -
Az jó :)
Jó lesz megnézni esténként 1-1 részt :) -
jah eddig 7 van....a 8. monstanába jön ki talán....és ha jól tudom akkor 10 részes lesz összesen.... -
ciciket a pipára? :DDDD
Amugy elkezdtem nézni ezt a hellsing ultimate-et...egész jó cucc(elsö résznél tartok) :)
Seras már most látom, h jó karakter lesz :D
Ennek csak 7része jött ki eddig ugye? Azt olvastam lesz több is...azok mikor jönne? -
Szerintem az csak cenzúra miatt ilyen, maja a DVD kiadásban rajzolnak rá füstöt is.
Vagy ciciket. -
Végre megnéztem a 4. gosick-ot :)
Még mindig jó...az a pipa mondjuk még mindig kikészit... :D -
annyi hogy más betűtípust használnak...de más nem mivel mindkettő crunchyrollt rippel....
a xamd-ot amúgy még nem láttam...néhány rész megvan aztán ma akarom meglesni...én is csak jókat olvastam róla...:D -
crunchysubs az a crunchyrollnak a ripje, horriblesubs pedig a crunchyroll ripje :) -
A crunchysubs es a horriblesubs kozt van barmi kulonbseg? Kb egyszerre jelennek meg a kiadmanyaik es meg a file nevek is azonosak -
DtB2 befejezve...
Az egynek is ilyen fura befejezése volt? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt sajnáltam, hogy japán környezetbe került Suou... a kis ruszki sulija jobban tetszett :D meg így tiszta sablonos helyzetbe került... de legalább boldog ^^
És ki volt az a fiú-Yin? Izanami materializálódott?
Ja meg köcsög amcsik :D -
a tobbi cimet nem is neztem arrol a listarol. megakadt a szemem a dtb-n. -
Az egy troll lista, amin rajta van a DtB3, de a rajta lévő többi címből szerintem rá lehetett jönni. :D -
kosz szepen
-
Szerintem még mindig ez a legfrissebb chart a tavaszról.
-
Szerintem nem, az amelyik ír azon minden más is kamunak tűnik, tele van folytatásokkal, és olyanokat meg lehagy amikről már rég tudjuk hogy jönnek. -
tobb verzio is van fent a tavaszirol. az egyikben ir darker than black 3at. az ujabban mar nem. akkor most lesz vagy nem? -
:)) -
http://www.google.com/imghp - "2011 spring anime" és "2010 winter anime" -
ha szepen kerem, nem tudna valaki belinkelni ket olyan kepet amelyiken az evszakban megjeleno animek lathatoak? pontosabban 2011 tavasz es 2010 tel (az amelyik 2009be jott ki 2010re) -
Paradox Spiral, nekem is az a kedvencem ^^ -
az egyik resz mondjuk igazan rossz volt, az teny. Talan a hatodik volt az -
Nem tudom hány részt láttam Kara no Kyoukaiból, de még nem volt ingerem rá, hogy folytassam... annyira nem jött be. -
Kara no Kyoukai-ok jok voltak, bar nekem igazan csak az egyik resz tetszett, talan az otodik? Amelyikben az a kerek haz szerepelt (ennyi talan nem spoiler) -
Amikor átalakulnak az a legjobb. :D -
:DDDD Most igazából az a része annyira nem is érdekel :D Csak legyenek még démonnővérek meg angyalnővérek :D a démonoknál a themesong egész jó volt ^^ kb. 3 normális szám volt az egész animében... mondjuk egyikkel sem volt bajom, adott a hangulatra :D -
Valószínüleg soha... XD Akkor lenne igazi troll end... -
Most valahogy így eszembe jutott... Mikor lesz Panty & Stockings w/ Garterbelt 2 ? :DDD rájöttem, hogy tényleg tetszett az első évad XD -
egy biztos: A jelenetek között az egyik jó, a másik nem - egy részen belül -
mikor az upscalet csinálták akkor váltogattak volna?
-
és válogatott az azonos részben lévő jelenetek között, hogy az egyiket elbassza, a másikat nem?
-
vaaaagy aki a ripet csinálta az baszta el ^^ -
nézzétek meg a FMP BD kiadását... a röhögés fog el helyenként, ahol pixeles a szereplők arca, vagy függőlegesen szellemképes a kép :D
A lehető leggagyibb upscale XD -
nincs az az isten...:D -
ezt vond vissza :P