72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egyszer már elkezdtem, pár részig eljutottam, és valamikor talán végig is fogom nézni, de pont a főszereplő az, aki miatt nehezen lehet kibírni; állandóan nyavajog, meg a legjobb haverja utáni rinyál, ész nélkül menne vissza érte, és valami mániája is van, mert nem hajlandó levenni a láncait, amiben elmenekült... :/
-
Még csak RAW van. -
Mangamester, új Rosario2 van már? :D -
Nem olyan vészes a DGM manga, csak a legutóbbi arc volt nagyon gáz, ráadásul túl sokáig is tartott. Nem tett jót a mangakának a sok kihagyás, és havi mangába kerülés... Az art is sokat változott, sajnos nem előnyére.
A legújabb arc-ból eddig két fejezet jött ki, már jobb valamivel mint az a szappanopera, ami mostanában volt. :D
Összefoglalva, szerintem nyugodtan belevághatsz a mangába, max. majd dobod. :D -
Nekem tuti vege van. :D -
07-Ghost? Valaki? MALon borítókép alapján, meg hogy shoujo, félek hogy van benne egy kicsit több MELEGSÉG mint amennyit elviselek. -
NINCS VÉGE!!!
viszont ahogy hallom nem is bánom. tök forrás szerint is már gagyi a manga :( pedig nekem a második kedvenc endless shounenem volt. (Első a Gintama) De így legalább megmarad annak ^^ -
Lassan de biztosan elszenvedtem magam a d.Grayman vegehez.
Mar csak 4 resz van hatra.
Az ertekelesem tovabbra is all. Hullamzoan lehet csak ertekelni, egy-ket kimagaslo szinvonalu resz utan jonnek a gyenge reszek, s utana ujraindul a libikoka.
A vege nezhetobb mint az elejen, de mar azt kivanom minnel hamarabb legyen vege. :D -
Igen, ez megfordult az én fejemben is
-
Muszáj minden megnézett rész után spoilerrel telebombáznotok a topikot? 
-
az agya blokkolja, hogy felismerje a helyzetet....:D vagy úgy gondolja, hogy teszi a hülyét így nem kell döntenie...
(ezért jók a VN-ek...ott legalább lehet választani) :D -
Mondjuk azt hozzátenném, h a föszereplö balfaszságát már nagyon tulzásba vitték, sztem Ichika akkor sem értené mi a szitu, ha már ágyban lenne az egyik csajjal... :D -
nem hinném, hogy a nézőket akarnák hülyének nézni....inkább, hogy a szereplők nem akarják észrevenni....elég egyértelmű a dörgés miben létére...de gondolom szándékáról csak a későbbiekben lesz szó...
ez a szemkötős csaj már most irritáló....nem fogadlak el??? aztán ugyan mi a fasz köze van ő neki hozzá és ki a faszom kérdezte a véleményét.....beleugat a más dolgába...na takarodjon....
de csak úgy záporoznak az áthelyezett diákok....ha így halad a sorozat az utolsó részre legalább 50 áthelyezett tanuló lesz....:D -
IS: nem volt rossz ahogy eddig se és végre megjelent az a szereplö is aki megtetszett már az elsö részben(a félszemü...Gisen 2... :D )
Ruley:
a #40659-ban mire célzol? Van egy sejtésem, de nem akarok hülyeséget gondolni :D -
Beelzebub-nál remélem csökkentik a továbbiakban a fillerek mennyiségét. :S Bár előzetes alapján az 5. részben már egynél több fejezet lesz végre feldolgozva. -
:( -
viktorikatól falra mászom....Kujo is úgy csinál mintha nem tudná megvédeni magát, mer a jelenet így még drámaibb....unalmas rész volt.... -
Neon Genesis Ringu?
-
csak azé kérdeztem, mer nem tuttam....fehérítő és egy darabban még igen, de a 3.-ra először mást gondoltam...:D -
Ja, úgy tudom így szokták nevezni őket.
Félreértés ne essék, az nem feltétlenül a minőségükre utal hogy nagy, hanem a szerepükre. -
-
Az is tervbe van. -
Madoka Magicát ajánlom :) -
Eddig nekem Fractale jött be leginkább a szezonból.
IS-től mást vártam, de úgy már nézhető ha helyén kezeli az ember.
Zombie nem nekem való, legalábbis egy rész alapján.
Beelzebub valahogy érdekesebb volt mangaként, nem igazán köt le az anime. :/
Freezing meg pont fordítva, mangában csalódtam, animét enézegetem, de az is inkább közepes dolog.
OniiKoto nagyon gyenge.
Többit még be kell próbálni... -
3 Nagy Shonen...Bleach, One Piece, Naruto?? -
Ja. Ez talán nem is annyira a hárem műfaj miatt van, hanem a regénysorozat típusú forrásművektől. (a kettő gyakran egybeesik), mert hogy ebben a formátumban lehet a leggyorsabban és a legolcsóbban kiadni.
Egy mangaka havonta tud kiadni egy fejezetet, ami durván egy anime epizód, ráadásul kemény verseny van hogy csak a legolvasottabbak maradhassanak bent a magazinokban, így minden írónak érdeke rövidre fogni, és méltósággal lezárni, még mielőtt kockáztatnák hogy kidobják őket. (kivéve persze a Három Nagy Shonen, amiket az írójukból azok haláláig fognak kifacsarni).
Ezzel szemben egy író 2-3 havonta tud olyan regényköteteket kiadni amik 4-5 anime epizódot lefednek, ráadásul csak egy embernek kell kenyeret hozniuk az asztalra, így akármit megéri 10-20 köteten át folytatni.
Emiatt lehet hogy a legtöbb regény alapú animét úgy kezdik el, hogy befejezésnek még kilátása sincs, és nyilvánvaló hogy a nézők nem fognak neki öt-hat évadon át bizalmat szavazni, de mégis próbálkoznak velük a stúdiók, ha meg mi félbevágott történeteket kapunk, az kit érdekel. :P -
Én, úgy tűnik úgy vagyok ezekkel, hogy az animék felső egy százaléka, amit szinte mindenki mesterműnek tart, az általában nekem is tetszik, viszont ettől lefelé teljesen kiszámíthatatlan az ízlésem, szinte csak azon múlik hogy a hangulata, az "íze" tetszik-e nekem, amit meg szinte már az első öt percből meg tudok mondani. -
jó volt énis nemrég néztem -
Én már láttam. Nagyon jó darab. :) -
Igaz. :) Ugyan így egyetlen dolgot nem bírok a tipikus harem animek végében, mégpedig azt, hogy nincs normális lezárása a romantikus szálnak. Leginkább a srác ugyan úgy nem veszi észre, hogy már több tucat lány rajong érte és minden marad úgy ahogy kezdődött. -
Denno Coilt végignézte már valaki közületek?
Első rész alapján tetszeni fog szerintem,de kiváncsi vagyok véleményekre. -
Zombie-nál hogy lehetne bármi is jobb...szezon egyik legjobbja :DDD
mondjuk nálam meg pont az a helyzet, h ez a sorozat érdekel legkevésbé...najó a dragon crisis talán még kevésbé érdkel, de lehet megváltozik a véleményem, mert abbol csak 2részt láttam eddig.
Igazábol nekem tetszik ez a szezon sok olyan sorozat van ami érdekel: Madoka magica, Merry, Freezing, Zombie, Fractale
meg még pár másikkal is elvagyok: Level-E, Beelzebub, meg a fennt emlitett kettö -
Engem csak ez zavar, hogy gondolom rendes vége sem lesz, csak úgy a műfajra jellemzően 12 rész után valahol abbamarad, aztán ha legjobb esetben kap egy folytatást, akkor még 12 rész után megint abbamarad.
Egyébként azért mondom hogy "legjobb esetben", mert tényleg örülnék több résznek, az a fajta amit elnézegetnék akármeddig, jobban is tetszik ebből az évadból mint pl. a Y. Merry, a Dragon Crisis, a Zombie, és az OniiKoto. -
enném már csak akkor lenne klisésebb, ha teli lenne cenzurázva :D
szerencsére az legalább nincs benne, mondjuk ecchi se nagyon :D -
Én csak az első részt láttam, azóta csak véleményeket olvasgatok róla és várom a végét. xD -
Kell ilyen is :D
Mondjuk ennyire klisés hárem anime-t ami ráadásul ennyire egyértelmüen hárem( :D)még nem láttam, de kell ilyet is nézni...
Mondjuk, ha nem lennének benne mechak már dobtam volna, annyira nem az én világom az ilyen fajta anime, de heti 25percre jóez, mert végülis nem szar, inkább erös közepes :) -
Akkor emiatt volt a csúszás is, a nyolcadikat már ők készítették. -
Elvileg igen. -
megint? -
Nem szabad meglepődni, az egész anime egy hatalmas kliséhegy lesz. Amit eddig olvastam róla, jó harem anime-hez illően kb minden részben megjelenik legalább egy barátnőjelölt. Szóval nem csoda, hogy minden anime lány típusból lesz legalább egy. :D