72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jegyzettömb
-
égetettet? sehogy. -
milyen programmal lehet gyorsan kiszedni egy animerol az egetett angol feliratot? -
Kiváncsian várom, hogy viszik tovább a történetet és meddig huzzák a dolgokat :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig szerintem ezen a 2 vonalon fog haladni továbbra is a téma...főleg hogy megjelent ez az új picsa, aki egyből kinézte Kazuyat magának és nem valószínű hogy egy 'kösz csá'-val lelép...:D mondjuk így talán hamarabb lesz a tényleges limiterje, de előbb még jól megismerik egymást....:D -
picit uncsi rész volt...meg valoban igazad lett :D
kicsit haladhatna gyorsabban a történet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert mostmár kezd unalmas lenni, h
1. vagy valaki Satelizer-t akarja szétvágni
2. vagy Aoi-t megszerezni/megverni
:D
-
Nah dragon crisis 3. része már egész jó volt :)
Nem mondom, h nem kliséhalmaz ez is mint az IS, de tetszik :D -
hmm...csak jól gondoltam én, hogy ez lesz freezingbe....de egy baj van ezzel a sorozattal....hogy sok benne a tahó bunkó, akik meg engem nagyon irritálnak....most is...úgy megtudtam volna csapkodni őket....idegesítő picsák meg a fasságaik.....:D -
Ad nemi otletet ha elolvasod az elejet arrol, hogy ki kicsoda, de az anime time line-ja total ossze van keverve. pl:
major spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mire ennel a romeo es julias tortenetnel tartunk addigra Shu mar osszejott, sot talan addigra mar szakitott is Anna-val
Mindenesetre vannak helyzetek, vagy legalabbis voltak az elso es a masodik epizodban amiket konnyebb megerteni a manga ismereteben, ugyanakkor a tortenet nem teljesen kovetese miatt meg az anime zavarobb lesz innentol akik a mangat is ismerik.
Ha ugy nagyjabol kepben vagy azzal az animet nezve, hogy ki kicsoda es mi tortenik, akkor lehet jobban jarsz ha a mangat csak akkor olvasod el ha mar az animet vegignezted.
-----
Mas
Az aktualis Yumekui Merry nagyon tetszett, nagyon jo sorozat eddig es gyanitom a dolgok majd csak eztan indulnak be igazan. -
Ja olvastam, de akkora is... :D -
Szerinted az első 5 volumot (33 chapter) érdemes elolvasni az animéhez? Mert igaz onnan kezdi el a történetet az animében. -
A hourou musuko anime valahogy nagyon fura. Bar a jelenetek tobbe kevesbe megvannak a mangaban is, de gyakran tok mas helyszinen vannak mint az animeben, raadasul mintha a dolgok idorendje is teljesen ossze lenne zavarva -
Az Ultimate 1-az-1-ben megegyezik a mangával :) a fura idióta pillanatok is a mangából valók... -
Amugy igazábol 1bajom volt a sorozattal, néha nagyon hülye pillanatokban dobtak be ilyen "vicces" jelenetet, tudjátok mikor a karakterek ilyen aranyosan vannak megrajzolva :S
Amugy minden forditott elkapott ez az influenza? szinte 1sorozat forditás se jött ki a héten :(
Meh, pedig madoka/freezing/zombie már nagyon érdekelne :D -
Hát utána olvasva nem akkora cliffhanger, mint amekkora lehetett volna...
tényleg csak az olvassa el akit érdekel milyen cliffhanger lehetett volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos a mangában megjelenik darkWalter, átmossák az agyát a nácik és vámpir lesz, aztán ugye elkezd az ö oldalukon harcolni...sokak szerint elég hülye volt a studio, h nem ezt rakták be cliffhangernek...
Mangát nem olvastam, ugyhogy nem tudom pontosan, ezt csak forum post-okbol szedtem össze.
Szerencsére elvileg áprilisban jön a 8.rész :) -
Mennyire cliffhangeres? :D Lehet megnézem megint... de olyan rég láttam, hogy folytatni nem igazán szeretném, szóval előröl. Úgyis asszem már jött ki Bluray. HEhe... első néhány fejezetet már nem tudom hanyadszor fogom látni :D Ha a mangát is belevesszük, végülis kb. ugyanaz. -
A kis playboy :DDDD -
gyorsan lemarattam...:D én még mindig a 3.-at akarom megnézni...:D -
Nah hellsing-nek befejeztem a 7. részét. Remélem hamar kijön a 8. rész, mert iszonyat jó volt!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén Seras picit bedurvul :D gondolom azért lett ilyen erös, mert Alucard változtatta vámpirrá...
kiváncsi vagyok mi fog ezek után történni -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha csak a szerelmi vallomáson múlik... :D:
!!Spoiler veszély!! -
Sehol, nem olvasom a mangát :D Csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak tudomásomra jutott hogy van ez a Osama Jimmy (osananajimi :D) Athena akinek Hayate szerelmet vallott, és így Hinagikunak nem sok esélye van :( kegyetlen mangakák, sosem a legnépszerűbb kapja a főszereplőt :D -
Nem tudom hol jársz, én is csak belenézegetni szoktam a mangába, de most
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Athena loli, és Hinagiku-val együtt Hayaténál laknak... :D -
Ha ugyanarra gondolunk, annak én se láttam túl sok értelmét. :D De nem filler volt, a mangában szedték ezt a "humoros" jelenetet. -
Living the dream (minimális japán tudás kell) -
Go go Hinagiku!
manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De úgyis ott van Athena vagy ki :((( -
Hayate no Gotoku 1. évad: Huhh, végigdaráltam, bár több hónapig is eltartott, mert volt, hogy nem volt kedvem folytatni. (nem spoiler) Az első harmada egész jó, a második harmad a Butler Wars eseményeivel és lezárásával übersz*r, a harmadik harmad megint egész jó volt. Persze az 52 részt rengeteg változatos (értsd: jobb, rosszabb :) ) filler is tarkította, de azért összességében adtam neki egy 7/10-et.
Megnéztem már a 2. évadot felvezető OVA-t is, az szimplán csak egy "fan service" rész, sok-sok fürdőruhás szereplővel, meg valami jelentéktelen történettel. :)
Hamarosan belekezdek a 2. évadba is, amiről azt olvastam, hogy nem az 1. közvetlen folytatása, hanem a 1x19 után veszi fel a fonalat és az eredeti mangát kezdi követni, ami elég jól hangzik. Mindenképpen szeretném befejezni, mire idén jön a film. :)
-
thx -
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=947693080&no=40653]#40653[/url] + [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=947693080&no=40655]#40655[/url]
Úgy tudom 9-10-nek még nincs megjelenési időpontja, szóval nem tudni mikor lesz vége. -
hány rész is van belőle?
Meg mikor lesz vége (majd ha a mangának is? :D) -
Hellsing ultimate-et nézem még mindig...5. rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mi a geci az elején? :D Ez a bruce willis parodia...uristen, de nem is értem, h mi volt az egész jelenetsor értelme :D -
Villogni valamivel, hogy látta és beszélgetni róla azért nagyon nem ugyanaz. Ennyi erővel villogás volt az, hogy beírtad, hogy letaglózó az EL vége? Szerintem nem.
A spoiler használata rendben van, figyelmesebbnek kéne lenni azokkal, akik nem frissibe nézik. -
Kibeszélnek egy epizódot...
Végig erről beszéltem. De mindegy, tojok az egészre...
-
Itt semmi villogás nem volt, csak emberek megosztják anime élményeiket, kibeszélnek egy epizódot, ezt szerintem felesleges volt felhoznod. -
Mivel mindennap elolvasom az új hozzászólásokat, akaratom ellenére is rögzül(het)nek olyan történet-elemek, amik az aktuális sorozat/rész megtekintésekor villámcsapásként eszembejutnak.
Élőszereplős sorozatoknál jártam már hasonlóképp, de egész-estés filmeknél, és legutóbb a "Silla királyság ékköve" (koreai) sorozatnál is belefutottam ilyenbe.
S mielőtt jönnének a "de akkor" hozzászólások:
Abban egyetérthetünk, hogy a topik lényege nem az, hogy mindenki villogjon azzal, hogy éppen mit néz, s azzal bizonyítsa, hogy valóban megnézte, hogy kisebb-nagyobb spoilereket közöl róla.
Régen, moziba járó társaságunkban is utáltam, ha valaki azzal akarta bizonygatni a hitetlenkedőknek, hogy látta a legújabb Alien filmet (pl.), hogy elmondta a végét...
-
De honnan tudod melyik részről van szó? :D Speciel én most azt sem tudom melyik animéről beszélnek...
Zomil, jó neked, én anno a Doom3 végét olvastam el, kb. 3 szó volt a spoiler, 3 évvel később játszottam vele, de még mindig emlékeztem... Illetve volt ilyenre példa animéknél is. -
Nemtudom elég sok spoilert olvastam már itt, mégis mire odajutok, h megnézzem az adott részt addigra böven elfelejtem :)
De nekem8, majd akkor mostantol csak spoilerbe irom az adott résszel kapcsolatos véleményt :) -
Nem kötekedésből, de: a "rész végén végre megjött az uj föszereplö" nekem (!) már erős spoiler. Mert, ha nézem a részt, tudom, hogy a végén jön az a bizonyos új szereplő =/= meglepetés...
Azért érzed, remélem, hogy mire gondolok.
A topikban érthető okokból, saját élményeket, véleményeket osztunk meg egymással (sokszor kérjük is ezt mástól), de nyilvánosan nem kellene elrontani a felfedezés élményét. -
Én is pont erre gondoltam, csak nem akartam hülyeséget mondani :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó de ennek meg mi értelme lenne? Nah mind1...ebben a sorozatban felesleges logikát keresni :D
Én probálok minél kevesebb spoilert irni, a most futo sorozatoknál, meg pl. olyat fölösleges spoilerbe irni szerintem, hogy a rész végén végre megjött az uj föszereplö...ezt nem igazán érzem durva spoilernek :D
Ha de valami olyat irok amit nem kéne szoljatok rám nyugodtan :) -
Hölgyeim és nyulaim.
Ezentúl ha nem látom a spoiler tag-ek használatát, rendkívül viszketni fog a [Törl] link fölött az ujjam. És a bal egérgombon fogom vakargatni.
Világos?
Mert ha már IMYke szemét is bántja...
-
Jé, ezek szerint mégsem annyira egyértelmű mint amilyennek nekem tűnt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra tippelek hogy az új fiú a felsőruhája mögött egy mell-leszorító kötést hord, a gatyájában pedig egy vaginát. :P