72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #40980
    majd máté lefordítja...:D
  • Lelouch
    Filler?
  • Lelouch
    Hát magyar kiadásra aztán várhatsz... XD
  • Zomil
    és mennyi filler van benne... :D

mondjuk engem nem zavar
  • Máté94
    Majd ha kiadják magyarul elolvasom.
    Angolul meg... hát az még odébb van.
  • Lelouch
    Ha tudnád, mennyi mindent nem említ az anime az LN-ből...
  • Malakai
    Óvassá! :)
  • Máté94
    Nagyon szépen köszönöm, és az animében?
  • Malakai
    Light Novel Chapter 2 Part 2
  • Máté94
    Stiyl-nél mikor is tudjuk meg, hogy 14? Mert én erről csak akkor hallottam, amikor itt olvastam.
  • LasDen #40970
    6. részig....7-8 majd február végén jön....
  • Zomil
    tényleg amugy Samurai Girls br változat hol jár most? mennyi jött ki?
  • LasDen #40968
    én is csak néztem...:DD
  • Lelouch
    LOL, Cleo a Break Blade-ben tényleg csak 12 éves? Ez keményebb a 14 éves Stiyl-nél is. :D
  • LasDen #40966
    láttam cenzúra nélkül is....akkor is tartom véleményem....
  • Zomil
    Pont a cenzura miatt nem volt feltünö :D
    Nézz meg egy cenzura nélküli részt ott is ugyanez a helyzet :)

Amugy nekem tetszik...elözö résznél már kezdtem unni picit, de most ujra meghozta a hangulatot számomra :)
  • LasDen #40964
    de ott nem volt ilyen feltűnő....sekirei is hasonló volt, de az fényévekkel jobb ennél....
  • Zomil
    Nemtudom sztem meg most nagyon jó rész volt :)
    Amugy ezt ugy irod, mintha pl. a Samurai Girls-ben nem ez lett volna csak ott volt cenzura...
  • LasDen #40962
    freezing szép lassan lefele viszi a szintet....annyira gáz, hogy a ruha mindig pont úgy szakad el, hogy kilóg a csöcsük teljesen....erre játszanak vagy mi a faszom??? gyorsan legyen vége azt csá....többet vártam...:(
  • LasDen #40961
    pontosan....:D
  • armageddon666
    Bolygó kapitánya?
  • LasDen #40959
    mikor az emberek egyesítik erőiket, nincs legyőzhetetlen akadály...
  • Daell Drow
    es iiigen ez volt, koszi szepen.
  • armageddon666
    Esetleg Spice and Wolf?
  • Malakai
    Spice and Wolf talán?
  • Lelouch
    Spice and Wolf?
  • Daell Drow
    Hali, kene megint a nagy tudasotok.
    Tv-ben latam egy jelenetet hogy egy lany atvaltozott egy nagy farkassa kb 10meteresre. ennyit lattam, nem tudjatok mi az anume cime?
  • LasDen #40953
    hátha érdekel valakit...nyáron indul az 5 részes Hakuouki ova, ami minden része 1-1 szereplőre koncentrál (Hijikata, Okita stb)....még lehet hogy én is megnézem....azzal nem lett volna bajom, hogy ugye bishounenek vannak benne és lányoknak készült, de a főszereplő csajjal nem tudtak mit csinálni....ott volt minden fontos eseménynél, de valahogy mindig csak útban volt és folyton csak vinnyogott....erősebb lett volna a sori, ha nincs (persze ez nem lehetséges) vagy olyan szerepet kap, ami nem abból áll, hogy a harcmezőn folyton megmentik.....
  • LeventeV
    kuldtem neked privatot, mert LeventeV csak en vagyok :P
  • RelakS
    Igen, az vagyok :) Mondanám, hogy RelakS csak egy van, de sajna nem igaz :D
  • LeventeV
    kosz az infot.

OFF: RelakS te vagy -=RelakS=- a prohardveren?
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Coalgirls már a BD vol. 3 (6. résznél) tart, a Kir-Funsub még csak a BD Vol. 2 (4. résznél).
    Bár én inkább előbbi oldalával foglalkozom többet.

• LeventeV
    kosz, akkor meg varok vele.
    blu-ray megjelenes mikorra varhato?
  • IMYke2.0.0.0
    Van - és érdemes.
  • LeventeV
    a yosuga no sora-nak erdemes megvarni a blu-ray ripes ujrakiadasat? van az eredetibe valami cenzura?
  • LasDen #40945
    Gosick
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pár részig ellesznek Viktorika anyjának tisztázásával....de a végkifejlet nem is lehet kérdéses....ahogy az se, hogy az apáca csaj rosszban sántikál....bár az elején a következtetését megint nem értem....viszont aranyos volt...kujo meg aszittem csk viccel a fogorvosos dologgal, de úgy néz ki ő is nagyobb idióta mint vártam....:D
  • Lelouch
    Beelzebub 5. rész már egész jó volt, de a következő rész előzetese alapján a 6. már megint tele lesz fillerrel. :S Ez a doktorosdi nekem legalábbis nagyon nem rémlik. Még Kuniedát megvárom, aztán lehet hogy dobom az animét. :S
  • Zomil
    Hm most nézem AA 1résszel le van maradva Gosick-al :O
    Amugy jó rész volt, bár kicsit fura, h mostmeg kicsit szerencsétlen volt a srác közben meg a 3. részben elég keménycsávonak tünt...Legalább 1fajta karakternél megmaradhatnának.
  • Zomil
    OMG mekkora meglepi az IS-ben(NOT)....Nemtudom lesz-e egyáltalán valami olyan esemény ami picit is meglepne...
    A németet meg én is utálom...Gisen sokkal jobb volt Hyakka-ba :S
  • BEAST #40941
    Aztán nehogy meglepjenek. :P Még nem tudom pontosan milyen, mondtam csak olvasgatom a postokat, de lehet lassan belekezdek és nézni is fogom. :)