72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
majd máté lefordítja...:D -
Filler? -
Hát magyar kiadásra aztán várhatsz... XD -
és mennyi filler van benne... :D
mondjuk engem nem zavar -
Majd ha kiadják magyarul elolvasom.
Angolul meg... hát az még odébb van.
-
Ha tudnád, mennyi mindent nem említ az anime az LN-ből... -
Óvassá! :) -
Nagyon szépen köszönöm, és az animében?
-
Light Novel Chapter 2 Part 2 -
Stiyl-nél mikor is tudjuk meg, hogy 14? Mert én erről csak akkor hallottam, amikor itt olvastam. -
6. részig....7-8 majd február végén jön.... -
tényleg amugy Samurai Girls br változat hol jár most? mennyi jött ki? -
én is csak néztem...:DD -
LOL, Cleo a Break Blade-ben tényleg csak 12 éves? 
Ez keményebb a 14 éves Stiyl-nél is. :D
-
láttam cenzúra nélkül is....akkor is tartom véleményem.... -
Pont a cenzura miatt nem volt feltünö :D
Nézz meg egy cenzura nélküli részt ott is ugyanez a helyzet :)
Amugy nekem tetszik...elözö résznél már kezdtem unni picit, de most ujra meghozta a hangulatot számomra :) -
de ott nem volt ilyen feltűnő....sekirei is hasonló volt, de az fényévekkel jobb ennél.... -
Nemtudom sztem meg most nagyon jó rész volt :)
Amugy ezt ugy irod, mintha pl. a Samurai Girls-ben nem ez lett volna csak ott volt cenzura... -
freezing szép lassan lefele viszi a szintet....annyira gáz, hogy a ruha mindig pont úgy szakad el, hogy kilóg a csöcsük teljesen....erre játszanak vagy mi a faszom??? gyorsan legyen vége azt csá....többet vártam...:( -
pontosan....:D -
Bolygó kapitánya? -
mikor az emberek egyesítik erőiket, nincs legyőzhetetlen akadály... -
es iiigen ez volt, koszi szepen.
-
Esetleg Spice and Wolf? -
Spice and Wolf talán? -
Spice and Wolf? -
Hali, kene megint a nagy tudasotok. 
Tv-ben latam egy jelenetet hogy egy lany atvaltozott egy nagy farkassa kb 10meteresre. ennyit lattam, nem tudjatok mi az anume cime? -
hátha érdekel valakit...nyáron indul az 5 részes Hakuouki ova, ami minden része 1-1 szereplőre koncentrál (Hijikata, Okita stb)....még lehet hogy én is megnézem....azzal nem lett volna bajom, hogy ugye bishounenek vannak benne és lányoknak készült, de a főszereplő csajjal nem tudtak mit csinálni....ott volt minden fontos eseménynél, de valahogy mindig csak útban volt és folyton csak vinnyogott....erősebb lett volna a sori, ha nincs (persze ez nem lehetséges) vagy olyan szerepet kap, ami nem abból áll, hogy a harcmezőn folyton megmentik..... -
kuldtem neked privatot, mert LeventeV csak en vagyok :P -
Igen, az vagyok :) Mondanám, hogy RelakS csak egy van, de sajna nem igaz :D -
kosz az infot.
OFF: RelakS te vagy -=RelakS=- a prohardveren? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Coalgirls már a BD vol. 3 (6. résznél) tart, a Kir-Funsub még csak a BD Vol. 2 (4. résznél).
Bár én inkább előbbi oldalával foglalkozom többet.
-
kosz, akkor meg varok vele.
blu-ray megjelenes mikorra varhato? -
Van - és érdemes. -
a yosuga no sora-nak erdemes megvarni a blu-ray ripes ujrakiadasat? van az eredetibe valami cenzura? -
Gosick
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pár részig ellesznek Viktorika anyjának tisztázásával....de a végkifejlet nem is lehet kérdéses....ahogy az se, hogy az apáca csaj rosszban sántikál....bár az elején a következtetését megint nem értem....viszont aranyos volt...kujo meg aszittem csk viccel a fogorvosos dologgal, de úgy néz ki ő is nagyobb idióta mint vártam....:D -
Beelzebub 5. rész már egész jó volt, de a következő rész előzetese alapján a 6. már megint tele lesz fillerrel. :S Ez a doktorosdi nekem legalábbis nagyon nem rémlik. Még Kuniedát megvárom, aztán lehet hogy dobom az animét. :S -
Hm most nézem AA 1résszel le van maradva Gosick-al :O
Amugy jó rész volt, bár kicsit fura, h mostmeg kicsit szerencsétlen volt a srác közben meg a 3. részben elég keménycsávonak tünt...Legalább 1fajta karakternél megmaradhatnának. -
OMG mekkora meglepi az IS-ben(NOT)....Nemtudom lesz-e egyáltalán valami olyan esemény ami picit is meglepne...
A németet meg én is utálom...Gisen sokkal jobb volt Hyakka-ba :S -
Aztán nehogy meglepjenek. :P Még nem tudom pontosan milyen, mondtam csak olvasgatom a postokat, de lehet lassan belekezdek és nézni is fogom. :)