72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jah...akkor passz...:D -
A 2. évad nem US-projekt. -
még decemberbe olvastam asszem, hogy a félbehagyott projektekhez is hozzáfognak majd újra, hogy ne legyenek...úgyhogy lehet lesz folytatása...:D -
lehet.... lehet.... főleg hogy tudtommal neked megfelelő az angol tudásod... -
Legalább az Index lesz majd folytatva. Én pl. a Hayate no Gotoku 2. évadjánál már több mint egy éve várok a magyar feliratra... Lehet jobban járnék, ha angolul folytatnám.
-
ez nagyon nem tetszett.... -
igen... ritka beteg egy sorozat :D A mangája még betegebb
-
Mármint 12 and under szerintem a fókuszban levő szereplők többsége :D ez beteg, erre nincs mentség xD
ok... rajzolt. -
Ezt pedofilok nézik :C -
hmm... újabb konoji részek -
Bah, de jó lenne, ha US folytatná már :) -
Hát legalábbis az elmúlt pár részben nagyon belehúztak.
Ez az előbbi kép például az eddigi évtized egyik legnagyobb pantyshot-ja volt. -
A Fairy Tail ost-je nagyon vad :D
LasDen én is sokszor jártam már így. -
AZ Index II-ben több a fanservice, mint a Railgun-ban... :D -
MISAKA....:D
egyre erősebb a késztetés hogy nézzem index II-t....de ha most elkezdeném úgy járnék mint keionnal...azt hittem az 5-6 rész ami hátra van lemegy addig míg én megnézem az előtte lévőket....hát tévedtem...úgyhogy ki kell bírni az uccsó részig...:D -
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan klasszikus lett nálam is
-
Előtte Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan-t nézd meg, mert onnan van. :) -
pi piru piru piru pipiru 
Aszem ezt is felirom a megnezendo animek listajara. -
Gosick 6: Victorique-->Moetorique(ejtsd: "moetorika")
-
"Gintama television anime's return is scheduled for Monday, April 4 at 6:00 p.m. "
Erre a napra várok már mióta....meg hogy végre kijöjjön a sub a moviehoz....:D -
befejeztem a Shinrei Tantei Yakumo-t. nekem tetszett, nagyon jol szorakoztam rajta
-
Mostani Beelzebub rész jó volt :) -
jah ez jó volt :) -
omg :DDDD -
hát ezen a jeleneten szakadtam....:D
-
még az egyik középsuliban ilyen névvel csináltak logint szerverre...:D -
nub vagy...inkább az AMV-n nézd meg a nevet :D -
Két magyar nevet rejtettünk el ebben: LasDen -
Ichabod Craine , hmmm, majdnem LasDen
-
Ha pl. a Columbo-t vesszük ott még azt is látjuk, hogy követi el, mégis imádtam ezeket a filmeket :)
Lasden: lol most látom, h a te nicked is a neved részleteiböl van összerakva :D -
van ilyen....nekem nagyon tetszett...főleg Ren...:D -
Elementál Galád 1,5 rész után drop. Féltől felfelé kerekítünk! -
ertem. kosz a segitseget
-
ide is belinkelem má...nem a legjobb de ez van :D -
megkerdezhetem, hogy miert irtad spoilerbe a fansubber csapat nevet? -
ebben a mufajban az a jo, hogy az a legnagyobb meglepetes, ha a vegen a dolgok ugyanazok mint aminek az elejen latszanak. Ha meg azok is akkor is jellemzoen valami egesz mas magyarazattal mint amit az ember varna :) -
"Dragon Ball fans have firmly buried their collective faces in their palms... a second Dragon Ball movie adaptation is apparently in the works. Known only as “Untitled Dragon Ball Reboot” so far...protagonist Son Goku will supposedly be played by Jon Foo, known for roles in a number of mid-profile action and martial arts movies.
Direction is by Takashi Yamazaki, a director with a number of Japanese movies to his name, under the auspices of Paramount Pictures for an estimated 2012 release."
OMG.... -
Az OVA a mangával együtt jelenik meg és elsősorban a manga olvasók perverzitását kívánja kielégíteni, szóval sokkal inkább random pillanatok a manga történetéből.
A TV elméletileg sokkal egybefüggőbb, de mivel eleve se nagyon van sztori, így nem mondhatni, hogy hatalmas a különbség. :)
Ha a cenzúráznivalót nézzük, akkor az OVA már egészen megközelíti a H-t (a manga se az, csak ecchi ha minden igaz). -
Semmi? -
mi a kulonbseg a Kiss x Sis ova es tv sorozat kozott?