72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    IS:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ichika mellé nem ártana egy "igazi" srác is.

Freezing:
    Jó lesz, várom a kövi részt. ^^
  • efti
    Madoka

kisse talan tulzasba vittek a reszben a lelek tema miatti szenvedest. Eddig azt se tudtak hogy egyaltalan van nekik. Most meg tudjak hogy ott van abban a bogyeszben. Nem tok mindegy? Max azert lenne esszeru aggodni, hogy nem tarthatjak nagyobb biztonsagban, mert nem mehetnek tole tul messze
  • LasDen #41139
    nah alvás előtt jó nagy csődületet okoztam....
    a lényeg, hogy ez nem spoiler....arra gondoltam amit más is írt, hogy a VN másik befejezése nekem jobban tetszett mint amit az animeban választottak...ha ez is spoiler akkor aggyatok egy pisztolyt....
  • armageddon666
    Amellett érvelek, hogy nem feltétlen fog meghalni az összes kedvenc szereplője a végén Imykének, hanem megannyi más jelentése is lehet itt a rossz jelzőnek.
  • Malakai
    Folyton ez a minőség szó kerül mostanában elő és nem is teszemazt az animáció részletessége kapcsán... Baromi szubjektív egy történet megítélése.
  • Ruley
    "rossz befejezés nem feltétlen érzelmi szinten rossz, lehet szó minőségről is."

Ezt nem fordítva gondoltad? Mármint pont amellett érvelsz hogy nem feltétlen rossz minőségű a befejezés, csak éppen nem az amelyik LasDen-nek tetszik.
  • armageddon666
    Mármint hogy a Visual Novel A, B, C, D, E befejezéséből pont a C-t választották, mikor a B, vagy éppen a D sokkal jobban tetszett volna az embereknek?
    Személy szerint az E befejezés a legjobb.

rossz befejezés nem feltétlen érzelmi szinten rossz, lehet szó minőségről is. Nem X csajjal jön össze, hanem mondjuk hárem befejezés. Vagy Nice Boat :D
  • Gurren
    mit árult el?
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt most muszáj volt elárulni?
  • LasDen #41132
    jó az a shuffle csak rossz befejezést választottak...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindennapi "Shuffle!"-adagunkat add meg nekünk ma, Kira! :)))
  • efti
    Mostani Fractale se volt rossz, bar kisse mintha filler lett volna
  • efti
    Befejezte, a Ray the animation-t. haaaaat....maga az alap otlet nem volt rossz, de valahogy gyengen volt eloadva az egesz
  • efti
    sorry

mukodik a spoileren belul a spoiler?
  • Győri Devi
    azért a manga spoilert jelöld még ha nagyon minor is :)
  • Győri Devi
    Nah végre itt a Hourou Musuko asszem neki is ülök. Jó lesz a pár napi Gantz meg Berserk manga olvasása után XD
  • efti
    ebbol a szempontbol nagyon elszabott szezon a mostani. szerda csutortok gyakorlatilag nincs semmi, majd egyszerre lemegy 6-8 anime...

viszont az eheti Hourou musuko dzinten nagyon kellemes volt. Bar az idozavar tovabbra is fennall a tortenetbol

Nitori es Anna kapcsolatat vajon teljesen kihagyjak?
  • LasDen #41124
    hú micsoda időzavarban voltam mostanáig...:D én valamiér már tegnap vártam a fractalet meg az IS-t...ma is folyton néztem, de nem akart jönni, mondom mivan má....meg ugye ha egyik nap fractalék akkor másnap meg gosick...azt is vártam, de semmi....azt most felnéztem anime calendarra és ott tűnt fel, hogy valami itt nem kóser....:D nagyon nem az én napom a mai....
  • Zomil
    Köszi! :P

Francba reméltem, h mielött megyünk holnap reggel, még lesz egy madoka rész....nem hiszem el, h mindig annak a sorozatnak a forditása késik ami a legjobban érdekelne -.-
    Nah mind1 igy talán hétfön 2részt meg tudok nézni.(ha megcsinálják az eheti rész forditását is)
  • LeventeV
    nagy ko esett le a szivemrol...
  • Ruley
    Az enyémből meg a "lehetséges" után kimaradt egy "hogy" :P
  • Győri Devi
    Hát a igen miután Kazehaya tisztán kimondta hogy szereti, amit Sawako már nemtudom hogy tudott félreérteni, muszáj lesz lépni. Kent faszért kevert be még ááá

most nézem hogy elrontottam a még szó beillesztését a mondatba XD
  • Ruley
    Lehet, viszont
    még ha tényleg több részbe telik is, ez már szerintem olyan természetű téma, hogy ha végre tisztázzák, akkor legalább nem lehetséges a status quo áll vissza hanem végre tényleg szintet lépnek. Arra meg megéri várni 2-3 részt is.
  • Győri Devi
    nah igen és attól félek hogy a köv részben sem még jutnak egyről a kettőre
  • Ruley
    Én most úgy hallottam hogy úgyis még nyáron meg kéne szavazni még egyszer ezt a cenzúratörvényt hogy érvénybe lépjen, és nem fog sikerülni, mert egyébként kisebbségben vannak a parlamenti támogatói, csak legutóbb észrevétlenül sikerült áttolni amikor mindenki éppen pislogott.
  • Ruley
    Szerintem

ott az angol "bother" szónál lemaradt valami japán nyelvtani trükk amivel hihetőbb lenne az első félreértés, talán hogy az "ha ez téged zavar" és a "te engem zavarsz" összetéveszthető, vagy valami.

Az után meg, ez a mostani legalább hihető volt, mármint tényleg Kazehaya is ködösített "így is-úgy is értheted", meg hogy az "amire te gondolsz"-ból indult ki.

Annyira nem volt erőltetett mint amikor az előző évadban vagy három részen át a "suki" és a "daisuki" közötti különbségen bőgtek.
  • LeventeV
    akkor jo :)
  • Malakai
    Jó sznóbordást! ^^

• LasDen #41113
    síelni...a jó dolgodat....:D
  • Zomil
    Off:
    Vasárnapig nem leszek, mert megyek sielni(illetve snowboard-ozni) :P
    De hétfön legalább egyben tudok nézni egy szép adag anime-t :D
  • Zomil
    Nem nagyon fogsz észrevenni változást... :)
  • LasDen #41110
    nogizaka haruka no himitsu kellemes volt...haruka karakterét először ilyen klasszikus tsunderének vártam, de eléggé rámcáfoltak...:D de nem bánom, jobb volt így a karaktere...de úgy az egésszel nem volt baj...jól kezdett viszont a végére kicsit leeresztett ebből...de talán majd a 2. évad...:D

és most jutott eszembe, hogy jövő héten meg már jön a Baka to OVA...:D
  • LeventeV
    kosz a valaszt.

de diaklanyos ecchik mar nem lesznek a tv-ben? vagy igen?

vagy tulajdonkeppen mibol fog allni ez a cenzura?
  • LasDen #41108
    ecchi továbbra is lesz a tv-ben is....
    a tintapacás meg a hyakka ryouran samurai girls...a 6. részig jelent meg blurayen...a 7-8. meg a jövő héten jelenik meg...
  • armageddon666
    Samurai Girls, jelent/jelenik.
    Ishihara bekaphatja, meg az egész seifuku ban, meg álszent prűd balf***kodó bagázs...
  • LeventeV
    akkor ez azt jelenti, hogy ezentul is fognak megjelenni ecchik amikben diaklanykak szerepelnek, csak nem a tv-ben, hanem egyenesen Blu-rayre?

meg egy kerdes. volt szo regebben egy animerol amiben tintapacaval cenzuraztak. melyik volt az az anime? jelent meg belole azota uncensored blu-ray? ha nem akkor van ra esely, hogy fog?
  • LasDen #41105
    hát jah.....még van bnt 1 v 2, de nem érdekel már....:D
  • Lunki88
    Hát ez nem jó hír. :( Bár valamilyen szinten megértem hogy sok időbe telik nekik mindet átnézni, de azért ez akkor is sok idő.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor megéri erőlködni. [not]
  • LasDen #41102
    valahol augusztus környékén írtam és december végén került ki....