72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Freezing: Szvsz még mindig iszonyat jo, nekem nagyon tetszik :)

IS: omg mekkora klisé cucc még mindig... :D
    De Ichika idiotasága már annyira fájdalmas, h már csak nevetni tudok rajta :DDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a bajnokás elsö meccse/párositást már megse emlitem...most komolyan azért legalább kicsit lehetne kevésbé klisés a cucc :DD

Fractale: hozzá a megszokott szinvonalat :)

Merry: Lehet, h filler rész volt, de sztem jo volt :)

Beelzebub: továbbra is szokraoztato
  • LeventeV
    akkor a mangat is el kell kezdjem olvasni XD
  • RelakS
    Nekem a manga valahogy jobban bejött. Ott nem játszanak rá ennyire szegény nagymellű csajra, bár ott is kapja az ívet XD Viszont mintha a történet folyása jobb lenne, mint az animében.
  • LeventeV
    kiss x sis-be a pisilos reszek mindent visznek ilyen teren. nem versenyezhet vele semmi :P
  • LasDen #41217
    kissx meg dokuro szerintem különböző módon betegek...én legalábbis nem tudom összehasonlítani a kettőt...:D
  • BEAST #41216
    O_o
  • LeventeV
    Kiss X Sis TV
    9 reszt sikerult megnezzek most este, de mar ragad le a szemem. azt kell mondjam, hogy eletem legbetegebb animeje. meg a dokuro chant is veri bizonyos teren. holnap ahogy keltem a maradek 3 reszt is befejezem.
  • Inquisitor
    Jó mondjuk anno a Haibane Renmei-en is besírtam, mert olyan verzió volt amiben az angol dub volt a prios, mindíg át kellett kattintgatni japán hangsávra ... egyszerűen, bahhh. Utcáról behívott ember papírról felolvasva is kevésbé fahangon adná elő, mint azok. Pedig az aztán pont az érzelmekről (is) szól.
  • LasDen #41213
    1. nem igazán...legalábbis azok a színészek, akik erre szakosodtak...egyedüli kivétel talán a Transformers...:D
    2. Valahol lennie kell :D
    3. Ha minden igaz lesz....
  • Inquisitor
    Gantz (2011) Ep1-et nézve három kérdésem van:
    1.) Az angolok/amerikaiak TÉNYLEG nem tudnak szinkronizálni?
    2.) Hol van ebből JAPÁN hangsávos verzió?
    3.) Lesz e belőle a közeljövőben magyar felirat?
  • efti
    akkor plane :(
  • LasDen #41210
    csak nálad, mer nálam korrekten megy....részeket beírta és más részei is bejönnek....
  • efti
    MAL nagyon haldoklik :(

hagyjam, hogy nem jegyzi meg a menezett animeket, de mar az is nagy szo kezd lenni ha egyalaltan bejon barmely aloldala...
  • LeventeV
  • LasDen #41207
    beelzebub még a végén teljesen jó sorozat lesz....ez a mostani rész is fasza volt...:D
  • csocso14
    Nézet menü-felirat időzítő menüpont vagy a CTRL + 6
  • LeventeV
    media player classic home cinemaba, hogy lehet a feliratot kesleltetni, vagy siettetni?
  • Lelouch
    Én még elnézném egy darabig a mangát simán, úgyhogy inkább húzzák csak nyugodtan... :D
  • LasDen #41203
    tudom....:(
    jó is meg minden, de akkor is húzzák a dolgot nagyon.....jó lenne már látni, hogy az animeval szemben milyen befejezést szánnak neki...:D
  • Zomil
    Pedig jó lenne a Soul eater-böl is egy FMA:B szerü felolgozás :)
  • Lelouch
    Ahogy most áll a manga, arra még várhatsz elég sokat... :D
  • LasDen #41200
    én azt se bánnám, ha befejeződne lassan....:D
  • Lelouch
    Inkább jönne dupla fejezet a simából... :D
  • LasDen #41198
    ez a Soul Eater Not nagyon gáz....ez a 2. fejezet nagyon rossz volt...már az első se volt egy veretes valami, de ez azt is alulmúlta....így eddig nagyon felesleges az egész....mintha csak mégtöbb pénzt akarnának kisajtolni belőle...
  • Zomil
    gonosz vagy... :D

Lelouch: de én pont ezeket akarom nézni, angolul meg én nem szeretem :)
    tudom mindenki leszarja de néha jo ide "sirni" :D
  • Lelouch
    Nézd angolul őket, vagy keress mást... :D
  • IMYke2.0.0.0
    K-ON! Movie dátum
    The movie is now officially dated as opening on the 3rd of December 2011
  • LasDen #41194
    ezt kapod amié ementé...:D
  • Zomil
    Nah végre itthon :)
    Jo volt ez a kis "pihi", cserébe most kaptam egy adag izomlázat :D

Viszont most szomoru lettem, gondoltam egész estés anime nézés lesz, erre US semmit nem termelt, még a multheti Madoka részt sem csinálták meg :S
    AA is csak egy Fractale-t dobott ki sehol Level-e vagy Zomie :((
  • Máté94
    Akkor szerintem is nagyon jó volt, csak féltem, hogy majd valaki jól lehúzza, így visszafogottan értékeltem. :DD
  • efti
    En is lattam, szerintem nagyon jo volt, nagyon jo sztorival, csak baromi lassan jottek ki a feiratok hozza..
  • LeventeV
    ok, akkor megy ptw-be.
  • Máté94
    Én láttam.
    Tetszett, főleg az OP miatt néztem. A történet szerintem átlagos és nézhető. :)
    Egy próbát megér.
  • LeventeV
    a Senkou no Night Raid-et latta valaki kozuletek? erdemes megnezni?
  • LeventeV
    kosz a valaszt.
  • Ruley
    Madoka Magica Speculah

Egyébként az a másik speculah, meg amit még három-négy résszel ezelőtt találtam, hogy
    a mintázata alapján az első rész elején látott boszorkány az Sayaka lesz,
    az egyre valószínűbbnek tűnik.
  • Seth
    Iria talán
  • PetruZ
    Ahhoz képest, hogy tavaly a 2. évad végén még március-áprilisról volt szó...
  • PetruZ
    Van, de nem látványos és nem is állandó, sztem simán elviselhető, teljesen élvezhető a sztori.
  • LasDen #41182
    passz...nemtom...