72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ahogy mondja....az igazi jelentése kb az lehet, hogy "gyere dugj meg"...:D -
Rájöttem, hogy mi a legjobb az IS-ben: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Dunoa-kun? ezt mondja: "Ichika, te perverz."
-
:)) addig meg van egy kicsi -
Jap, júni 22. -
azt lehet tudni, hogy mikor?
-
most tűnt csak fel, hogy a freezingbe a ganessa csaj limiterjének a hangja az a bakumanos nizumajé is....:D
ha már bakuman...
[spoiler]gondolom az évad azzal ér véget, hogy a mangájuk első lesz és sorozat lesz belőle.....meg először nem vágtam, hogy ezzel a rockos cuccal mit akarnak, de aztán gondoltam biztos ő annak a colorakárminek a szerzője....milyen kis piszkos csellel akar győzni...ezek a rock sztárok nagyon sunyik...:D -
Ott azthiszem nincs hivatalos álláspont, hogy mennyi várható, egy még biztos. -
kosz a valaszt.
es a kiss x sis ova? -
Hát mivel, most megint fix studiot kapunk, ezért remélhetöleg megint jönni fog félévente. :) -
Azt hittem, hogy hamarosan vége. De akkor még pár évig watching-ben lesz. :DD -
az nagyon messze van még :S
Máté: mi a gond? :O -
Jézusom... -
Konkrétan 10-re tervezik. -
Passz, kb. 10 részes lesz. -
hany reszesre tervezik?
kiss x sis ova-nak a kovetkezo resze mikor jon, nem tudjatok? -
Június 22-én jön a Hellsing Ultimate következő része... Kemény, hogy ilyen sokat kell várni még mindig. :D -
Még ha japánt meg is értik angolul nemtudnak. Olyan kacifántos kicsavart mondataik vannak sokszor hogy az ember legyen a talpán aki 100% megérti.
amúgy régebben még jobbak voltak de mondjuk index2-t néztem velük egy darabig de meg is bántam -
Mondd. -
mi bajod velük??? teljesen jó feliratokat csinálnak....:D -
Ayako? asszem ide szúrnám be a napi sub fikámat... -
omg és majdnem lemaradtam róla :O -
hohóóó...kinn a break blade 4. része....:D -
#41344-ben már leirtam, hogy szerintem hogy készül egy IS rész... :D
Én Ayako-t nézem, mert ahhoz csinál a bleachhun forditást :) -
jah...én bírom őket....:D -
IS 08: Édes Istenem, mi ez? MI EZ?! :DDD -
Ajakósan nézitek? -
Szerintem az utolsó jelenet a jó értelemben volt nevetséges, azok a pofák amiket vágtak... -
Miért, nekem tetszett :D
-
Csak most érkeztem ^^
Nem akarom elüldözni, meg akarom érteni mi zavarja. Jobban megnézve nem ez jön le a hozzászólásomból, de na... -
bazzeg...IS-nek a végén már csak röhögtem....hogy annyira szar volt vagy nem azt nemtom de ezen má csak röhögtem...:DD -
örökké -
Meddig lovagoltok még a dolgon? -
Most melyik hozzászólás érintette érzékenyen a spoilersensor-t? Hogy a fele filler? Hogy van OVA? Hogy Hayate ... no Gotoku? -
Eddig is kitakarták a spoilert... -
Miért baj, ha spoilerben megbeszélünk valamit? Nem kötelező elolvasni... -
Figyeltél? A "többet" szót használtam. Azaz, nem megy nyíltan tovább, mélyebben a spoilerezés. Ennyi.
-
Toradora!:
Pár napja kezdtem el nézni, tegnap végigdaráltam a maradékot. Az eleje rom-kom, vagy inkább kom-rom, a második fele már inkább dramedy, de azért jól volt felépítve, kivéve a két utolsó részt, ahol úgy érzem, nagyon megbicsaklott a sztori és a lezárás legutolsó jelenete sem igazán tudta visszahozni azt a (szerintem) tévútról. Mást vártam, jobb lezárást... Mindezek miatt, akármennyire is jobb átlagpontja van, mint a Lovely Complex-nek (amivel állandóan hasonlítani szokták, pedig szerintem nem teljesen egy kategória, az LC sokkal inkább rom-kom), nálam csak 7/10.
-
leszpojlereztétek neki a címét, szemetek. -
Itt mi is volt a spoileres dolog?
Az, hogy 20-ik rész előttre megy az S2? Akkor a te Clannad sorrend listád, vagy egy Haruhi lista, hogy is van?
De ha még Lelouch azt is írta volna, hogy szerinte 20-tól nem érdemes, akkor is mi van? Arra emlékszel, hogy Lelouchnak nem tetszett 20-tól és akkor már rossz neked? Nekem is van spoiler allergiám, de ez már nagy túlzás. -
Már az 1. évad szerint is, bár nem meglepő, hiszen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)az animéban szereplő összes csaj előbb-utóbb belezúg Hayatéba valamilyen szinten (kivéve talán a videotékás srác maid-jét).
#41377:
LOL :/