72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #41421
    ahogy mondja....az igazi jelentése kb az lehet, hogy "gyere dugj meg"...:D
  • Máté94
    Rájöttem, hogy mi a legjobb az IS-ben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Dunoa-kun? ezt mondja: "Ichika, te perverz."
  • LeventeV
    :)) addig meg van egy kicsi
  • Malakai
    Jap, júni 22.
  • LeventeV
    azt lehet tudni, hogy mikor?
  • LasDen #41416
    most tűnt csak fel, hogy a freezingbe a ganessa csaj limiterjének a hangja az a bakumanos nizumajé is....:D
    ha már bakuman...
    [spoiler]gondolom az évad azzal ér véget, hogy a mangájuk első lesz és sorozat lesz belőle.....meg először nem vágtam, hogy ezzel a rockos cuccal mit akarnak, de aztán gondoltam biztos ő annak a colorakárminek a szerzője....milyen kis piszkos csellel akar győzni...ezek a rock sztárok nagyon sunyik...:D
  • Malakai
    Ott azthiszem nincs hivatalos álláspont, hogy mennyi várható, egy még biztos.
  • LeventeV
    kosz a valaszt.

es a kiss x sis ova?
  • Zomil
    Hát mivel, most megint fix studiot kapunk, ezért remélhetöleg megint jönni fog félévente. :)
  • Máté94
    Azt hittem, hogy hamarosan vége. De akkor még pár évig watching-ben lesz. :DD
  • Zomil
    az nagyon messze van még :S

Máté: mi a gond? :O
  • Máté94
    Jézusom...
  • Malakai
    Konkrétan 10-re tervezik.
  • Lelouch
    Passz, kb. 10 részes lesz.
  • LeventeV
    hany reszesre tervezik?

kiss x sis ova-nak a kovetkezo resze mikor jon, nem tudjatok?
  • Lelouch
    Június 22-én jön a Hellsing Ultimate következő része... Kemény, hogy ilyen sokat kell várni még mindig. :D
  • Győri Devi
    Még ha japánt meg is értik angolul nemtudnak. Olyan kacifántos kicsavart mondataik vannak sokszor hogy az ember legyen a talpán aki 100% megérti.
    amúgy régebben még jobbak voltak de mondjuk index2-t néztem velük egy darabig de meg is bántam
  • Máté94
    Mondd.
  • LasDen #41403
    mi bajod velük??? teljesen jó feliratokat csinálnak....:D
  • Győri Devi
    Ayako? asszem ide szúrnám be a napi sub fikámat...
  • BEAST #41401
    omg és majdnem lemaradtam róla :O
  • LasDen #41400
    hohóóó...kinn a break blade 4. része....:D
  • Zomil
    #41344-ben már leirtam, hogy szerintem hogy készül egy IS rész... :D

Én Ayako-t nézem, mert ahhoz csinál a bleachhun forditást :)
  • LasDen #41398
    jah...én bírom őket....:D
  • Máté94
    IS 08: Édes Istenem, mi ez? MI EZ?! :DDD
  • Malakai
    Ajakósan nézitek?
  • Ruley
    Szerintem az utolsó jelenet a jó értelemben volt nevetséges, azok a pofák amiket vágtak...
  • BEAST #41394
    Miért, nekem tetszett :D
  • armageddon666
    Csak most érkeztem ^^
    Nem akarom elüldözni, meg akarom érteni mi zavarja. Jobban megnézve nem ez jön le a hozzászólásomból, de na...
  • LasDen #41392
    bazzeg...IS-nek a végén már csak röhögtem....hogy annyira szar volt vagy nem azt nemtom de ezen má csak röhögtem...:DD
  • NEOreg3
    örökké
  • Seth
    Meddig lovagoltok még a dolgon?
  • armageddon666
    Most melyik hozzászólás érintette érzékenyen a spoilersensor-t? Hogy a fele filler? Hogy van OVA? Hogy Hayate ... no Gotoku?
  • Malakai
    Eddig is kitakarták a spoilert...
  • Lelouch
    Miért baj, ha spoilerben megbeszélünk valamit? Nem kötelező elolvasni...
  • IMYke2.0.0.0
    Figyeltél? A "többet" szót használtam. Azaz, nem megy nyíltan tovább, mélyebben a spoilerezés. Ennyi.
  • PetruZ
    Toradora!:
    Pár napja kezdtem el nézni, tegnap végigdaráltam a maradékot. Az eleje rom-kom, vagy inkább kom-rom, a második fele már inkább dramedy, de azért jól volt felépítve, kivéve a két utolsó részt, ahol úgy érzem, nagyon megbicsaklott a sztori és a lezárás legutolsó jelenete sem igazán tudta visszahozni azt a (szerintem) tévútról. Mást vártam, jobb lezárást... Mindezek miatt, akármennyire is jobb átlagpontja van, mint a Lovely Complex-nek (amivel állandóan hasonlítani szokták, pedig szerintem nem teljesen egy kategória, az LC sokkal inkább rom-kom), nálam csak 7/10.
  • Gurren
    leszpojlereztétek neki a címét, szemetek.
  • Malakai
    Itt mi is volt a spoileres dolog?
    Az, hogy 20-ik rész előttre megy az S2? Akkor a te Clannad sorrend listád, vagy egy Haruhi lista, hogy is van?

De ha még Lelouch azt is írta volna, hogy szerinte 20-tól nem érdemes, akkor is mi van? Arra emlékszel, hogy Lelouchnak nem tetszett 20-tól és akkor már rossz neked? Nekem is van spoiler allergiám, de ez már nagy túlzás.
  • PetruZ
    Már az 1. évad szerint is, bár nem meglepő, hiszen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az animéban szereplő összes csaj előbb-utóbb belezúg Hayatéba valamilyen szinten (kivéve talán a videotékás srác maid-jét).
    :)

#41377:
    LOL :/